Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
holky a co myslíte toto 😅 mě to příjde teploučké a dá se dát i do korbičky
http://detskezbozi.com/inshop/zavinovacky/zavin...
kopi je to dobré 🙂 , taky budu mít do autosedačky, kor my budeme pořád někde jezdit autem
@petroska člověče ani ne.. a to piju dost, protoze se hlidam, abych pila...jinak bych zapominala 😉 jdu před spaním a pak ráno... ale je fakt, že chodíme spát tak v půlnoci a vstávám s manželem v šest...tak to asi stačí na to, aby se mi močák naplnil 😀 a nemusela jsem vstávat v noci.. 😀
já mám tedy jednu rychlo a snad ještě od tchyne nejakou tu "starsi" klasickou.. jeste nevim, jestli koupim jednu tu rychlo.. anebo kopi se vydejte do Malvika, tam je davaj zadarmo jsem tuhle zjistila... 😀 maj to jako akci v roce 2010, maj to na strankach...
Farmísek se tu dlouho neukázala, už má po volně ne, už asi zas maká nebo co se děje ???
já už chci taky být tak 36tt a jít rodit 😵 jdu si aspoň vyžehlit vlasy, zítra dojde segruška mě fotit s pupíkem a s manžou, má dobrej foťák a krásně fotí, něco jako Murynka

@kopa tak lepší je mít 2 když se ti poblinká at máš jednu navíc.mě teda stačí jedna a když bude malý ublinkaný tak pak dokoupíme 🙂