Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
@nikissek28 ja taky cekam 😀😀😀
ale je fakt, ze tohle je fakt nekonecny cekani.. nejdriv se ceka na to, az se povede, pak se ceka, jestli vsechno bude v poradku cele tehotenstvi, pak zas se ceka na porod....
je to fakt " v ocekavani"
@handm a zrovna takové čekání by se mi tuze líbilo 🙂
já chci taky princeznu..nebo prince to je jedno 😲
@sarlotta no... a kazdou noc jestli se vrati vcas z te diskoteky...atd... uz se nemuzu dockat 🙂
@nikissek28 nebooj, dockas se, urcite!!!🙂
jo Handm jen čekáme a čekáme, celej život na něco . Jinak teda teď to fakt neutíka, to si furt říkam jak to uteklo, ty měsíce ale ty poslední tydny se teda vlečou
ne to jsem byla jenom na monitoru, odhad nedělali. Ja jsem se minule ptala gyndaře proč ho nedělá a on říkal, že to se v posledních týdnech děla jen když je podezření že mimi bude velike že by sme to mněli v rodine, nebo kdybych mněla cukrovku 🙄
ahaa, me prave taky nedelali a já vím poslední odhad z 32TT, tak vůbec netuším, kolik by ten poklad mohl mít 😀 tak se necháme překvapit, no..🙂
no to bude překvapení 🙂 ale neboj, kdyby mněli podezření že je nějak věčší bobista tak by to skontrolovali 😉
holky už mám vyfocené pupendo 😀 Akorát mi přijde náké obrovské 😅 😅 Musím dobít foták tak snad za chvíli vložím.
Holky mám pozdravovat od madormi, moc sem teď nechdí, je jí smutno , "skoro" všechny tu už rodíme a připravujeme výbavičky tak jí to je líto.Ale slíbila že se brzo ukáže 🙂
no kopiku parada, moc krásný pupík 🙂🙂 a taky koutek pro prcka, bude se mít jako král 🙂
mari, moc ji pozdravuj a at nesmutni, snad je jim taky brzy povede!!!!!!!!!!!!!!!!! ale já to chápu... taky jsem si musela dát pauzu...
ja se oblíkam do města, ještě říkam manžovi do telefonu že pro mne nemusí, že se sejdem tam, že se projdu a z vteřiny na vteřinu se tu spustil takovej leják že na to prdím, nikam pěšky nejdu, vítr by mi vzal deštník, to si teda na manžu počklám 😅 a pojedeme autí

@handm ale jo, dá, ale at holky nemusej čekat.....