Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
@sarlotta jeden hřib? to jsi uvařila k večeři a ještě ti zbylo do mrazákuu, ne? 😀 😀
@petroska to snad budete mít za chvilku, tu váhu a pak budeš kočárkovat až až, má být pěkný podzim 🙂 🙂 koukala jsem na fotečky a krásně Filípek roste 😵 jsi šikula, jak to zvládáš 🙂
@nikissek28 tak včera nic, na kdy máš další tip? 😀 😀
@mari111 a jak to vypadá s tebou???
a ještě vám napíšu můj ranní zážitek. jak manža odjel do práce tak jsem měla dole jaksi mokro, jdu na wc a docela dost krve, tak jsem šla do sprchy, oblékla se a jela k dr. Natočili mi ktg, tam už jakési kontrakce, prohlédla mě a byla to hlenová zátka 😲 já jsem si myslela, že to má být hlen s trochou krve a né samotná jasná krev 😲 , no a jsem skoro na 5cm otevřená. zítra mám KO. dr se mě ptala odkud jsem a říkala že bysme to měli stihnout do porodky dojet, ale že nemám pak na nic čekat. ptala se mě, jestli tam radši nechci zůstat, ale že to může klidně i ještě tři dny trvat, tak jsem jela dom. No a jsem doma a čekám kdy to přijde 😀 😀 😀 akorát jestli manža nebude zrovna doma, tak porod nestihne, protože to prý bude rychlé a vypadá to že by to nemělo ani moc bolet, tak jsem zvědavá, bolesti nemám a půl porodu za sebou 😅 😀
Krásné ráno,
konečně jsem se sem dostala a poctivě dočetla. Já nějak PC nestíhám. Teď se rozjeli právě v domečku, tak pořád něco scháním. Jinak už máme obloženou spodní koupelnu, dneska bude pán obkládat kuchyň- tedy to za linkou a v sobotu položí dlažby v předsíny a v kuchyni. Pak snad přijde malíř a začne se to hezky rýsovat.
Eli: teda ty budeš mít super porod. Rychlý a bez bolesti.
Farmi: už jen týden v práci. to je super. Těším se na zprávy, jak dopadl utz.
Sarlott: koukám, že jsem se doma krásně zajeli a jste sehraná trojka. 😉
Kopi: minulý týden jsem zase viděla X-lander na procházce a zas tak malý nevypadat. V tom krámě to asi nějak zkresluje. No uvidím, jak to nakonec dopadne.
ahojky jen načuhuju,vůbec nestíhám dočítat.Jen jsem hledala tabulku,abych zjistila,kdo už porodil 😀 Takže
@hanana gratulujeme k narození Oliverka
@farmarska už aby jsi byla doma a měla klídek od práce.
My jinak pohoda. Minulý týden jsem byla 3 dny na brigádce. V sobotu jsme zvládli další padesátiny,ráno jsem popřáli Johance k svátku a pak jeli na tu oslavu. A pro Johanku jsme nechávali dělat u babičky(mé macechy)dort,pže si ho prostě malá přála.Takže včera jsme ho rozporcovali,nebyl špatný,ale musím se pochválit-dělám lepší.Jen to zdobení bych asi tak nezvládla. Dnes má tchýně narozky,ale ani jí nepopřejeme,pže jsme chtěli včera(ale nebyla doma).Dnes je Míša v práci,já jedu na odpolední a malá bude do středy u babičky a tetičky na prázdninách. Teď jí dobaluju.
Tak se tu mějte hezky. Přeju pohodové porody a pak klidná miminka.
@ee.liska no já jsem psala že neděle,pondělí a nebo středa tak bud dneska a nebo pozítří 😀 😀 😀 😀
@paajaa to máš teda taky o zábavu postaráno, toliké práce 🙂
@maarrtina tak ale taky odpočívej 😉
@nikissek28 ok tak dneska nebo ve st 😀 píšu si do diáře 😀
@ivomal děkuju, budu vás o všem informovat 🙂 doufám, že to začne až dojede manža 😲 🙂
holky já mám hrozný strach. jste jediný komu se můžu zatím svěřit ☹ dns jsem 24 Dc a ovulku jsem měla 10DC. už týden se citím divně. slabá bolest v prsou, bolest v zádech, bolí mě celé tělo, píchá občas v břiše a je mi občas tak mírně těžko od žaludku ted jsem to nevydržela a v 11 hodin doopoledne jsem si udělala test. jsem vzhůru od 6 takže mezi tim jsem byla x krát čůrat a mám pozitvní test 10Ml. druhá čárka je slaboučká, bojím bojím je to tepve půl roku po potratu a mám v sobě paniku že to přijde zas nebo že za dva dny už pozitivní nebude ☹
@ ee.liska prej píšu si do diaře :D
@madormi neboj, snad to bude dobrý a ty budeš btrzy mít taky svůj uzlířček štěstí 😉 držím palečky
aronek děkuji moc ale fakt mám hrůzu. další zkusím zítra hned po ránu z první moči protože tento je fakt slabý,přijde mi že ten fotákto nafotil lépe než to vidím ve skutečnosti :D
Ahojík holky
Madormi moc moc moc držím palečky aby čárka sílila a vše dopadlo dobře 🙂
Eli téda ty už budeš rodit,jo, no ty se máš, už jen pár dní ( nebo hodin ) a máš mimíka v náručí 😵 tak kdyby to už fakt jako na tebe přišlo tak držím moc palečky ať je porod rychlej a pohodovej a bezbolestnej 😉
holky držte myslím že to budu potřebovat. ted se hlavně musím hodit do klidu a vyčkat :-/
hele holky, a kde je vlastně @handm??? že by už? to bych se vážně trefila aspon tím datumem 😀 😀 😀
no holky doufám že jo, já jsem si říkala už týden že něco není " v pořádku" tk doufám že ještě 8 měsíců nebude. no zkusím udělat zítra ráno z prvnímoči jetlibude zřetelnější, ono jsem 24 dc teprv no. mám ale zase kratší cykly. ale ovulku jsem musela mít kolem 10 DC už

ahojky, už jsem doma, ale jdu se jen nahlásit a spát, jsem úúúplně hotová a to musím ještě zvládnout sprchu, tak vás dočtu ráno 🙂