Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
terci tak to myslím mého kundologa nezajímá vůbec 😀 asi i kdybych tam přišla s řepou po kolena, tak by se jen decentně usmál 😀
bojím co mi poví, na to, jestli jsem ve vnitř už ok.
taky mě to Mury rozesmálo...buďte holky rády, že je mimi zdravé. Já doufám, že se k vám všem těhulkám taky přidám co nejdřív...
mury ještě můžeš nad jménem chvíli přemýšlet 😀
já bych taky chtěla holčičkuuuu!!! sem zvědavá co mi ten můj udělá.. nikdy moc nedal na můj názor 😀 😀
přesně tak hlavně když to bude zdravý 😀
(a mezi nožičakama bude mít nadpičník 😀 😀 😀 😀 )
Ahojky, snad budu mít tentokrát štěstí a někdo tu bude🙂
Jak je holky, mě teda to vedro dost ubyjí:(
Ahoj holky, tak jsem si po obidku na chvilku 2h oddychla 😝 . Telefon me probudil z prace, sakra. No, zitra uz jdu do prace, nevim, jak to bez toho spani dam. 😝
kelly, nejak me to zmaha a to jsem ma zacatku 6tt. beru utros 3x denne, tak ten asi taky prispeje.
mabe aha tak to jsem nevěděla, proč to nemáš napsané že jsi těhulka, máš tam snažení
ahojky🙂 mabe tak kontrola dopadla dobře... a léčky to pěkně srovnají🙂
Kelly u nás je taky šílený pařák, máme v plánu zmrzku a procházku na ,,váté písky" ve Bzenci a pak jedem do Strážnice.
Už jsem zabalená do nemocky a chytá mě nervík jak to bude probíhat... zítra na mě myslete, ju.
Farmi na pátek Ti držím palečky, kdybych se neukázala, tak mrknu v sobotu jak jsi dopadla a věřím, že to bude dobře vyčištěno.
Krásné den všem,
omlouvám svou neúčast, ale nestíhám. V práci je toho dost a teď pořád scháníme tu koupelnu. Včera jsem zase šla dom po obědě a zítra zas, protože jdeme konečně na ten návrh. Takže týden uteče jak voda.
Jinak jsem zase začala měřit, abych zbytečně nedělala testy a viděla jak tělo fukguje.
Jinak v pondělí krize- manža šel zapíjet kamarádovi dvojčata- mě to bylo tak líto a ještě jsem zjistila, že vůbec nejí ty vitamíny. Takže vše dohromady a byla velká depka. No snad už je to ok.
Takže se taky mějte krásně a já zase nakouknu.
Sarlott: budu na tebe myslet, aby byla operace brzo za tebou a ok
Paajaa z krize si nic nedělej, nejsi sama... každým dnem čekáme na narození synovce, neteře... takže mě to taky chytá ☹ a vitamíny musím manžovi nosit se sklenkou vody.... takže buď v klidu 😀 😀
a děkuju za palečky🙂))
ahojky, jen nakukuju z práce 🙂
sarlot, já se za tebou zítra stavím na jakém budeš oddělení?
a jinak kopi, NAPIŠ MI DO TABULKY 1 DC 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojky, jen nakukuju z práce 🙂
sarlot, já se za tebou zítra stavím na jakém budeš oddělení? budu ti držet palce 😉
a jinak kopi, NAPIŠ MI DO TABULKY 1 DC 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jéééé elliska má mršku🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no budu na chirdě- na ženském....asi C , nevím to jistě.
sarlot,zlato, zítra drž se!!! já se sice nestavím, mám to trošku z ruky 😀 ale o to víc na tebe budu myslet 🙂
Elíííí!!! juchůůůů!!! je to vůůůbec možný????!!! 😀 😀 😀 😀
tak huráááááá!!!! to chce vééélkou oslavu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pájí nebud smutná, no chlapi no.. 😝 hele a jestli tě to potěší, tak u mne můžeš bejt v klidu, u mne máš, vzhledem k okolnostem, omluveno 😀 😀 😀
Elí mně už je to všechno jasný! za tvojí mrchu vlastně můžu já! 🙂 jak uviděla ty moje růžky, tak se lekla, jako ještě nikdy před tím a raději si dala říct 😵
děkovat mi nemusíš, to já ráda 😵
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lidi za chvíli půjdu ven, stavět s mužíčkem altán, tak se na to jdu ještě vykakat, abych se mu tam u toho pak neposrala 😀
tak zatííím holky, mějte se! 😉
eliško, gratuluji k mršce 🙂 🙂 🙂
Já nějak ztrácím přehled..už jsi teda nějakou měla, nebo ne? To tě ty tři měsíce nebo jak dlouho pořád jen sledovali a čekali, kdy to dopadne?! 😠
Tobiáš si sundává plínu..nechce ji...nechce boty a ni ponožky...tptální smraďoch...navíc si stále tahá za piňďoura až z toho má stoječku...holky, je to normální?? v 15ti měsícících?!!!!
Kdo tady má taky kluka? 😲
paajii..nebuď smutenka, zase bude lépe ...neboj...Už se vám blíží snažící dny? 🙂
Držím palečky 🙂

Já taky byla přesvědčená, že budu mít kluka, ale když řekli holku tak jsem se nehroutila, a manža si holčičku stejně přál víc... tak uvidíme, co si udělá teďka 😀