Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Nádherný 😵 😵 😵
@tercie pozdravuj Farmi, jestli si budete psát 😉
nádherný klučík 🙂 🙂 🙂 🙂 A jakého má na hlavičce kohouta
Jé, nakukuju po 100 letech a Farminka má už miminko 😵
Farminko, mám strašnou radost a moc gratuluju k Mišánkovi 😵 😵 😵 Ten je ale krásnej 😵 😵 😵
ahoj 🙂
Farmíku gratuluju k Míšánkovi, je kouzelný 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
a Šarlotka už je lezoucí, supéér 🙂
akorát jsem došla z venku, dneska je tam zima, ble 😒 Maty ještě chrupe v kočáře, manža na gauči tak jdu něco ulovit v ledničce. Matyáš spal včera u babičky, tak jsme byli na fašanku. No došli jsme v půl páté ráno, tak večer zalomím zaráz s prckem
Farmi...moc se opatrujte ,,,malej je krásnej=)))) já taky furt koukala na malou jak na televizi....nenech si do ničeho kecat at se tam nestresuješ...mličko se muže teptv rozjet.. kOJENÍ JE ZDRAVÉ ,ale když to nejde tek to nejde ...rozkojit se m užeš i doma v klidu,,,opatrujte se moc moc.....
@denousek Ahoj, tak na přírodě bych to rozhodně nenechala už kvůli zánětům a jiným komplikacím, někdy i vážným. Šla na kyretáž. Je to rychlý zákrok a není vždy pravidlem, že se můžete znovu snažit za 3 měsíce až půl roku. Já byla na revizi v 9tt a mohli jsme se začít podle doktorky snažit hned po šestinedělí.
Víc by ti ale měl poradit a doproučit doktor.
huráá fotka Mišánka, ten je ale krááásnej, nááádhernej, zlatíčko malinkatýýýý 😵 😵 😵 😵 😵 😵
jinak ahoj holky, já mám normálne nervi jak šlak, našla jsem Laurince na hlavičce vzádu jak je tá krční šlacha nebo co a začína lebka takovou malinkatou kuličku, jako kdyby tam měla malinkatou korálku, já mám strach, zítra letíme k dr. ja nevím co dělat, ohmatejte si dětičky jestli to taky nemáte, třeba to je normálni nebo já nevím, doufam že to nic není 😢
@farmarska neboj mlíčko se rozjede trvá to 3-4dny určitě, pomůže nahřívání ve sprše a časté přikládání, ale měli by Ti ho i dokrmit, pokud se pouští a plače, tak se nediv má 4,5kg... je to kus chlapa 😉 😉 pláč Ti paradoxně pomůže aby se mlíčko líp rozjelo, ale je mi bobáška líto, prdíky jedny 😠 😠 😉
To mělo byt tady
Jinak já jsem v porodnici byla i ráda za radu....kdybych měla doma předtim internet ,tak bych byla chytřejší,ani jsem netušila ,že takove diskuze jsou....to je fajn,,když muže někdo poradit=)
beruška=)))))))))))))))))))))))
@mari111....ta malá boulička bude nejspíše zvětšená uzlinka. Nejspíše to vůbec nic neznamená. Nebyůla nedávno nachlazená nebo nerostou jí zoubky? Bouličku hlavně sleduj, jestli se nezvětšuje, nejspíše sama zase časem zmizí.
Nebo, nic to nebude 😉
Misááánek je fešák 🙂 🙂 🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj holky, zatím nemám čas číst, dodělávám oběd, ale přišla fotka od Farmi tak posílám Myšáčka nádhernýho