Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
jj dekuju moc, snaj jo....
ted se divam na novinky co se tam u vas deje, a videla jsem to jak ukradli te rodine s tou postizenou holcickou auto..... je mi jich lito 😒
hani je to hrůza, navíc mi přijde jako ještě větší hrůza, že jim ta rodina musí zpátky zaplatit a vrátit 100tis.jako příspěvek na to auto, co dostali 😢 to mi přijde kruté 😢 je to pro ně dvojí trest..bez auta a ještě se zadlužit 😖
ja vim farmi... ani jsem se na to video u toho clanku nemohla divat, jak tam ukazujou tu holcicku, chce se mi u toho bulet 😖 ☹
hani mně už taky z toho všeho hrabe! 😀 😀
hele katy když děláš na tý psychině, budu tam mít u tebe protekci 😨 kdybych se tam náááhodou dostala 😀 😀 😀
farmi ja se na psychine budu jedine lecit s tebou, ja delam jen par hodin v supermarketu 😝
😝 holky psi mi tu podkuřujou pod nos, já se asi pobliju, musím na chvíli končit a vyrazit je ven 😝 😝 😝
hani já bych brala i to, tady je ted o práci nějak strašná bída a já nemám kam nastoupit a už bych tak potřebovala někde ukotvit.
farmi-no,ne,že by mě to bavilo,ale ty pitomý chechtáky jsou třeba 😀 A teď jsi psala o fretkách,ty je máš?Já jo,dvě ďáblice,super zvířátka,že?
a jinak u nás v práci se pořád děje něco zajímavýho,někdy je tam živo až moc,ale doufám,že dnes bude klid,bo toho už teď mám plný kecky
katy slyšíš!! 😎 chceme u tebe s Hankou obě protekci až se u tebe v práci octneme!! 😀 😀 😀
farmi-jasně,budu ti tam držet jedno protekční místečko.U nás se ti bude určitě líbit,nic se nemusí a všechno se může 😀 😀 😀
katy tam musí bejt i legrace! 😀
jinak fretky taky mám, ted dvě 🙂 a kopísek je taky chová 😉 jsou to rošťáci, ale zlatí 😵 😵
katy a nedávate tam takový ty elektr.šoky, jak ukazujou v televizi 😅 😅 bych se asi trošku bála 😅 😅 😅
hele a co chlapi, mají přístup k ženskejm?
Ahoj,
tak mám po kontrole. Ultrazvuk mi nedělal 😠 . Ještě mi našel nějaké dvě bradavičky, jestli se budou množit, tak mi je seřízne ☹ , tak jsem si to představila a moc nadšená nejsem. Mám se taky už objednat na velký ultrazvuk ve 20 tt.
farmi-tam,kde dělám teď se šoky nedávají,je to fajn odd.-většinou.Předtím jsem 10 let pracovala na neklidovém ženském odd a tam to byl vážně mazec.Jestli bude někdy srázek,tak vám musím popovídat.Na všech rodinných srazech se mně pokaždé ptala celá rodina,co se v práci zase stalo veselýho.a o chlapy se taky neboj,mi jsme otevřené odd,takže vycházky ven jsou téměř neomezené 😉
kopi, až budeš dělat tabulku, tak mi prosím napiš 1.10. tripple test, 15.10. kontrola
jééé tak to musíš někdy povykládat, to musí bejt ták zajímávý!!! 😀 😀
se nedívím, že rodina vyzvídá 😀 😀
aron, to mne mrzí, že jsi z kontrolky sklamaná 😢 ale zas když nic horšího 😅 😅 😅
a co to odstanování bradaviček, bolí to?? 😕 pověděl ti o tom něco?? to jako taky tím dusíkem jako normální? nebo se to nějak vyřezává a umrtvuje 😕 😨
no nic holky,tak já se zas rozloučím a pádím za blázínkama....pordon,za klientkama...tak čauky,ráno jsem tu jako na koni,tak ne,že budete všechny spinkat 😀 .pa
konečně jsem zase dočetla uf 🙂
jé katy, bydlíš kousek od nás 😎
já jsem byla teď na vyřezávání znamének a skoro to nebolelo 😉
au au to slovo je fakt ee 😝 a vůbec v takových citlivých místech to asi nebude nic moc 😅 😝
Farmi a Kopi: tedy vy máte těhupříznaky jako blázen. 😲 😲 😲 Tak abych já nakonec neostrouhala a vy nehlásili // 😉
Eli: a co je u vás nového?? Manža už povolil v tom snažení??

hanana, já myslím, že pokud už ovulka nebyla, tak by mohl zareagovat. Počítá pokles a pak následně 3 dny vzestup. Případně si tam pát těch průměrných teplot před ovu nafixluj 🙂