icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

sirella
17. říj 2009

tercie:já tomu svýmu celkem věřím...skoro úplně...On to pos.....,.. tehdy když se vrátil se slipama na ruby...aj chlapi se mu smáli(nezapoměl se "pochlubit")Jenže máme celkem atrakt.hospodskou...jenže ten můj zrovna s tím jejím přítelákem hrál karty...tak nevím kde by si ty slipy vyměnil....ale žáááááárlímmmm...do prčic

tercie
17. říj 2009

Sirelko tak nežárli 😉 to fakt nevypadá že by něco prováděl.

Mari koukám, ale budu muset na záchod a nechce se mi po schodech 😀

sirella
17. říj 2009

holky...jste hodné...mooooc...protože manža se spíš jakože snaží...kina...jídelka a pod....Jenže mám trošku strach z toho že mi jde na ruku protože jsem mu vyčetla že myslí je n na sebe

sirella
17. říj 2009

terciiii:jsi hodná...asi potřebuju slyšet i od jiných že dělám blbost...Jen mě to cosi chytlo...a nevím jak se toho zbavit

sirella
17. říj 2009

mari...šikana???kde???já to zas prošvihla ☹

mari111
17. říj 2009

sirel tak uz na to namysli,ja si taky myslim ze to neni tak jak si to vykladas.terci di curkat bo ti mocak tlaci na mimi a to se mu libit nebude.

tercie
17. říj 2009

Sirell jediný co poůže, zaměstnat hlavinku něčím jiným 😉

mari111
17. říj 2009

sirel my s tercinkou koukame na novu

mari111
17. říj 2009

holky ja se od vas nemuzu odtrhnout 🙂

tercie
17. říj 2009

Mari už jsem byla, protože se to už nedalo 😀
A jdu si dát aspoň jabko, nebo zhebnu hlady 😀

sirella
17. říj 2009

holky...dám na vás...prostě se budu snažit na to prdět a uvidí se...mě jen zarazilo že napřed to měla ýt vyjímečná služebka a teď to vypadá na další.Prý se manžílkovu šéfovi nelíbilo že byl jen v jedné firmě.Tak mi manža slíbil že ted dá těch firem víc.....tak uvidíve

mari111
17. říj 2009

jo jo jen si dej, dobru chut

tercie
17. říj 2009

Já taky ne, i když mi připojení ruší televizi, že se na to nedá skoro koukat 😀 Ale film znám skoro nazpaměť tak to tak moc neva 😀 Zvuk je dobrej 😀

mari111
17. říj 2009

sirel uvidis ze to bude dobry,koukam ze na celem koniku strasime uz jen my 🙂

tercie
17. říj 2009

Sirell tak si nech pak vyprávět, kde všude byl a jak pochodil 😉

Co mám říkat já, když mi manža o akcích vyprávět mnohdy nesmí, protože je všechno děsně tajný, a já pak už nevím, kdy je to pravda a kdy kecá...

mari111
17. říj 2009

terci 😀

sirella
17. říj 2009

na Panence jsem taky...holky,....já chcu něco nepčejšího.Včera jsem jela do 3D kina ale nesehnali jsme lístky

tercie
17. říj 2009

No jsme fakt pěkný strašidla teda 😀 To se mi ještě nestalo, že bych si tu měla s kým povídat takhle pozdě 😉

tercie
17. říj 2009

Ve 3D jsem ještě nebyla, ani to snad tady nikde poblíž není...

sirella
17. říj 2009

mari:skoro spím...jen brozdám po netu a zjišťuju kdy je nejlepší znovu se začít snažílkovat:::Poradíš?????

mari111
17. říj 2009

a nejsi tercinko unavena? ja kdyz byla tehu tak sem uz hajala v pul devate,jinak trpim nespavosti ☹

mari111
17. říj 2009

ja to beru podla holek co znam,kazda zacala hned po prvni mrche a maj zdrave deticky,ja sem taky sla do toho hned po prvni mrche,jen se bohuzel nepovedlo

tercie
17. říj 2009

Mari dneska ani nejsem, spala jsem celý dopoledne, tak mám forot 😀

Sirell já chtěla hned po první mršce, a jako sexili jsme a nechránili se, ale nehlídala jsem ovulku, ale pak jsem měla trošku strach, aby to nebylo moc brzo, kvůli čípku, aby to případně udržel, a pak to vyšlo po těch třech ms, a já osobně myslím, že to je akorát, ale záleží na každým, udělej, jak se budeš cítit a na nikoho nedej 😉 Ono si i tělo samo poradí a řekne si, kdy je připravený, když se bude mít uchytit, tak se chytí 😉

mari111
17. říj 2009

jo sirel kdyz ti gyndar rekne ze si v poradku a budes se na to citit aj psychicky tak to muzete skusit

sirella
17. říj 2009

slítlo mi to tu všechno tak se omlouvám 😅 Holky...víte já se vám tu hroutila v přímém přenosu ale teď jsem fakt v poho... a to že čekám na první mrchu nic neznamená...my děláme děti až ve 3.cyklu.Já na to prdím...prachy nás netlačí tak je to fuk...a kurnik...manža nikde...to bude veselo 🤐

mari111
17. říj 2009

a kam ze to sel manza?

tercie
17. říj 2009

No mě manža prvě napsal, že jedou zpátky na služebnu, že sotva kouká a že přespí v práci ☹ Prej přijede ráno.
Nevim jestli mu mám něco napsat, ať hlavně fakt spí v práci a nejede k tý čubce ☹ Achjo, to se mi zas dneska bude spát...

mari111
17. říj 2009

jezisi terci to ma tak daleko domu? ze by nedojel,te pekne trapi

sirella
17. říj 2009

holky...jenže já mám prý i MYOM...napřed mi Dr řekla že tam je ,poslala me na UVZ tam mi řekli že nic nemám a já si těhulila.PAk mi DRřekla že nic se neděje a já na někiterých diskuzích četla že to může způsobit potrat....a kurnik...teď se v tom vyznej....do prčič

tercie
17. říj 2009

Mari z práce asi 25km le jedou až odněkud ze Svatý Kateřiny, ani nevím kde to je... a je od osmi ráno v práci, tak unavenej asi je, ale já mám strach že pojede chrápat k ní...