Cvičení s Aniballem při bolestech v podbřišku

obyvatelka
21. říj 2016

Chci poprosit o radu. Pořídila jsem si aniball, ráda bych s ním cvičila, abych byla připravená na porod, nicméně mám už několik týdnů dost silné poslíčky, bolí mě podbříšek jako při silné MS, tak přemýšlím, jestli je vhodné s aniballem cvičit. Mám rizikové těhotenství, nicméně doklepali jsme to s prckem do konce 37.týdne, takže si říkám, že už by se nic stát nemělo.
Další problém mám s jeho zaváděním, nějak ho nemůžu dostat dovnitř, podle návodu na youtube jsem ho složila a zavedla dovnitř, ale tam se mi zase nerozvinul, pořád zůstal složený ☹
Můžete poradit, prosím? díky 🙂

tery_s
21. říj 2016

@obyvatelka Ahoj, přes bolest a špatný pocit to netlač, prostě každému to trénování nesedne, zkus se uvolňovat jinými metodami např.masáž hráze, sex, popíjení maliniku a lnene semínko přidat. Zkoušej obden zavádění, ale jen v době kdy je ti nejlépe, jestli máš poslicky po chůzi a činnosti přes den nebo už od rána, večer po koupeli ? Nestojí to za nějaké premahani a stres, nikdy nevíš jak porod proběhne muže skončit SC, kde je úplně k ničemu to cvičení nebo se rozjede porod za pár dní a taky to nenatrenujes. Neboj, je to pro dobrý pocit rodičky, velký vliv to nemá dokud to nebylo taky se nijak hůř nerodilo, každá žena má přirozený porod v jiných parametrech ať už jde o fyzickou či psychickou stránku.

adypro
22. říj 2016

No na aniballu tedy určitě něco je, pozit. vliv rozhodně má, to už potvrdila i nezávislá studie, už ho doporučují i gynekologové.
Koukni do diskuze - http://www.emimino.cz/diskuse/aniball-pro-snazs...
Najdeš tam vše možné a jsou tam holky, které zrovna cvičí a třeba poradí.

astyna
22. říj 2016

Nic se nemá lámat přes koleno, já ani na aniball ani masáž hráze nebyla. Vadil mi tam dole jakýkoliv dotyk. Takže jsem měla asi 2 vnitřní a 2 vnější stehy, ale během několika měsíců bylo vše jak dříve 🙂

Jinak na předporodním kurzu to PA dokonce i doporučovala. Hodně to cvičí Vietnamky a pak porodí i 4,5 kg dítě bez nástřihu.

sara84
22. říj 2016

Uprimne, uz jen ta predstava je mi neprijemna, necvicila jsem, nastrih byl, ale vubec mi nevadil, nic nebolelo, zaden ptoblem s tim spojeny, takze nastrihu pripadneho bych se opravdu nebala 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru