icon

Doporučte dulu z Brna - prosím o reference

anua
13. bře 2016

AHoj, u prvniho porodu pred 5 lety jsem mela svou Dulu -ted je problem dulu sehnat ma TP o prazdninach. Bez DUly urcite nejdu a soukroma PA nema zadna smlouvu s porodnici kam chci. Takze koho doporucite jako doprovod? Podporu pro mne a manzela?

nov.tere
•
13. bře 2016

Pokud by jsi šla rodit do Vyškova tak můžeš mít svojí PA smlouvu s Vyškovem má třeba Laďka z Brna 🙂

adypro
•
13. bře 2016

Mám taky velmi dobrou zkušenost s Laďkou Ryšavou, rodila jsem s ní ve Vyškově (tam má smlouvu více soukromých PA z Brna), v Brně mohou jen doprovázet (ale ve všech porodnicích), takže nevedou porod, ale fungují minimálně jako dula.

Já jsem porodila jen za přítomnosti Laďky a manžela, i přes náročný a rizikový porod s minimem zásahů. Ale bylo to na 100 % jen a jen díky její podpoře.

V květnu bývá Týden respektu k porodu a v rámci něho setkání s brněnskými dulami, ale chápu, že to už je asi pozdě.

parva
•
4. zář 2016

Ahoj,
vrátila bych se k původnímu dotazu - pokud by člověk nehledal PA, ale fakt dulu... Kterou byste v Brně doporučily? I mezi kamarádkami jsou některé, které by rády buď jejich péči kombinovaly nebo prostě hledají dulu hlavně proto, že chtějí víc "psychologické" podpory... což je možná i můj případ. Je tu někdo, kdo má zkušenost a tip? Psala jsem dvěma, jedna ale nedávno rodila, druhá nemá v mém termínu čas.

anua
autor
•
4. zář 2016

Ted mam po porodu s Dagmar Loveckou. JE to DUla -ma vystudovanou i PA ale predevsim dela DUlu. Takze za mne idealni kombinace a NAVIC moje krevni skupina! Sedla mi povahove i manzelovi a to je nejvic. Porod uplna pohoda ze se to verit neda.... Moji sestre jsem doporucila LAdku Rysavou - PA z Brna a chce ji poprosit at ji doprovodi jako Dula k Milosrdnym. LAdka vozi rodit maminky jako PA do VYskova ale sestra tam jet neche...tak uvidime. MEli jsme celkem 3 schuzky nez jsme vybrali svoji dulu. JE potreba aby byla Vam sympaticka a dokazala na vas pusobit podle toho co potrebujete (klid, povzbuzeni, trosku "drsnějšího koučingu"......)

mika251
•
4. zář 2016

Ja som rodila u milosrdnych s petrou susickou a bola skvelá. Pôrod mam spisany na blogu. Chodila som k nej i na predporodnu pripravu a celkovo by som si to celé kludne zopakovala, bol to zážitok a obrovská pomoc a podpora z jej strany.

anua
autor
•
5. zář 2016

Petra Susicka je hodne dynamicka, zna personal u Milosrdnych ale pri schuzce s ni jsem se citila " jako pako" a měla jsem velmi zrachlený tep a pocit že jí musím vysvetlovat kazdý můj postoj a první porod. Vůbec bych se u ní neuměla uklidnit. I proto že je generačně starší....Je dobré si opravdu dát čas na schůzky. Jinak věřím že je Petra Sušická báječná DUla ale ne pro mne.

sigginka
•
22. pro 2016

Mohu doporučit dulu Karin Doubkovou, je nejen dula, ale i zdravotní setra. Znám ji fakt dobře a vím, že je příjemná a taky umí vyjít dobře s personálem v porodnicích, které si ji chválí, což může být někdy oříšek... Můžete se podívat na její reference zákaznic http://www.mpduly.cz/reference/