Existuje porodnice, kde lze domluvit porod císařským řezem, když nechci rodit přirozeně?
Holky muzu se zeptat,existuje porodnice,kde si muzete domluvit cisare,kdyz nechcete prirozeny porod ?
@anonym_autor domlouva se pri check inu v porodnici. V dnesni dobe by to nemel byt problem, ale urcite by to melo byt nejak oduvodneno.
Jako predpokladam, ze k to.u mas vazne duvody, protoze si neumim predstavit ze by si nekdo jen tak vybral tu tezsi variantu. Je to preci jen velka brisni operace a ma sva rizika. Nepises region. Zkusila bych Podoli. Tam ma prednosta cisare rad.
Evidentně Podolí, stav se za ředitelem, ale tam je hodně velká seance ho dostat, i když nechceš (nebo aspoň bývala). Jinak já myslím, že se to dá domluvit všude, když k tomu máš důvod. Což asi máš, když ho chceš.
Já měla zdravotní důvody, měla jsem to napsáno od očaře, že jedině císař a stejně mě hnali ke "svému" fakultnímu očnímu lékaři. Ono vzhledem k tomu, že jde o velkou břišní operaci a mohou nastat komplikace, tak by měl být nějaký vážný důvod. I teda pokud to má třeba z psychických důvodů, nevím, tak mít doporučení, od psycholožky/psychiatričky. Ńo a někde možná ti udělají CS za peníze, že si to zacáluješ, ale tím se ti nikdo nikde ofiko chlubit nebude, protože to je nezákonné....
Protože ale ani nepíšeš, z jakého jsi regionu (byť bys chtěla zůstat anonymní) a odpověď "jo, udělají ti ho v Ostravě", pokud jsi z KV, ti bude evidentně k ničemu, tak tento dotaz vnímám tak trochu jako trollí...
Oficialne to nejde, neoficialne to nektery doktor udela asi v kazde porodnici, tak dej aspon region🙂
Jsem z regionu Brno.....
A vim,ze jde o velkou brisni operaci,jeden uz mam za sebou a pak mam i prirozeny porod za sebou,ale nejak mam z toho prirozeneho psychickou hruzu,byl vyvolavany infuzi kvuli CS a katastrofa

To si musíš domluvit s konkrétním lékařem a ne s porodnicí. Já bych to neudělala.