Extrémně silná menstruace, vložka nevydrží celou noc
Ahoj holky, po druhem porodu (po ukonceni kojeni) mam tak silnou menstruaci, ze nemuzu jit nikam dele nez na hodinu od WC ☹ Nezabiraji ani super tampony. V noci je to uplna katastrofa, protoze neznam zadne dlouhe a tluste vlozky, co by vydrzely celou noc. Nemate nejaky figl? Zkousela jsem i nekolik vlozek, to celkem pomuze, ale v noci stejne nahromadena krev vytece pri otaceni a podobne ☹ Jsem z toho dost na nervy. Po prvnim porodu to bylo celkem normalni, ale tohle je fakt sila☹
Diky za rady.
Kalíšek v kombinaci s menstruačními kalhotkami. Bez nich bych nemohla fungovat.
@plksv a nemáte strach , že kalíšek přeteče? nejsem zvyklá ani na tampony,a ty kalhotky zvládnou silnou menzes?
@kobliha300 samotné kalhotky to v mém případě nezvládly 🙂. A kalíšek mi už přetekl, nebo ho někdy dám tak, že něco proteče, proto to kombinuju 🙂.
@plksv aha a jak často se ten kalíšek asi mění?a je to zavedení složité? A na noc se dá taky použít? A dá se to i v práci? Vydrží ten kalíšek dýl než tampón?
@kobliha300 kalíšek je s tamponem nesrovnatelný, má samá pozitiva. Je tu skupina, nebo na netu je spousta informací. Opravdu to stojí za to.
@lennus ano ,byla bych ráda, zkoušela jsem nějaké bylinky na zmírnění krvácení , ale zatím bez výsledku.. lékař mi taky nepomohl tak už nevím 😔
@plksv děkuji, včera jsem už na nějaké stránky koukala, asi to vyzkouším
Ahoj holky,
diskuze je už trošku starší, ale zajímalo by mě, jestli máte některá odzkoušené menstruační kalhotky na silnou menstruaci a jestli kombinujete třeba kalíškem? Jak často případně měníte? Díky.
Zelezo , kalisek ( velky) menstruacni kalhotky ;)
A před Spaním chvilku pouze vložku a občas zatlačit a poposkakovat 😀
@aidi2 😀
Mám to stejně. Napomohl Ascorutin ani jiné rady/léky. Pomohla až antikoncepce.
Mam to stejne, 2noci vstavam 2-3x za noc a menim tampon, ten nejsilnější + nocni vložku, to same pres den. Snazim se nikam ty 2dny nechodit, kdyz uz musim, tampon mi vydrzi hodinu, tak co hod hledam zachod 🤦🏼♀️🙏

@karkulenka32 Dobrý den, vím, že už je to stará diskuze,ale mám stejný problém s MS, pomohlo Vám na to něco? Jsem na gynekologii skoro furt, první dny ,co se mi to rozjede nemůžu vylést ani z bytu. Jsem už zoufalá.