icon

Extrémně silná menstruace, vložka nevydrží celou noc

hlavinka
9. zář 2012

Ahoj holky, po druhem porodu (po ukonceni kojeni) mam tak silnou menstruaci, ze nemuzu jit nikam dele nez na hodinu od WC ☹ Nezabiraji ani super tampony. V noci je to uplna katastrofa, protoze neznam zadne dlouhe a tluste vlozky, co by vydrzely celou noc. Nemate nejaky figl? Zkousela jsem i nekolik vlozek, to celkem pomuze, ale v noci stejne nahromadena krev vytece pri otaceni a podobne ☹ Jsem z toho dost na nervy. Po prvnim porodu to bylo celkem normalni, ale tohle je fakt sila☹
Diky za rady.

Strana
z3
kobliha300
19. pro 2020

@karkulenka32 Dobrý den, vím, že už je to stará diskuze,ale mám stejný problém s MS, pomohlo Vám na to něco? Jsem na gynekologii skoro furt, první dny ,co se mi to rozjede nemůžu vylést ani z bytu. Jsem už zoufalá.

plksv
19. pro 2020

Kalíšek v kombinaci s menstruačními kalhotkami. Bez nich bych nemohla fungovat.

kobliha300
19. pro 2020

@plksv a nemáte strach , že kalíšek přeteče? nejsem zvyklá ani na tampony,a ty kalhotky zvládnou silnou menzes?

plksv
19. pro 2020

@kobliha300 samotné kalhotky to v mém případě nezvládly 🙂. A kalíšek mi už přetekl, nebo ho někdy dám tak, že něco proteče, proto to kombinuju 🙂.

kobliha300
19. pro 2020

@plksv aha a jak často se ten kalíšek asi mění?a je to zavedení složité? A na noc se dá taky použít? A dá se to i v práci? Vydrží ten kalíšek dýl než tampón?

lennus
19. pro 2020

@hlavinka Některé bylinky můžou pomoci, mám když tak kontakt na naturopatku, kdybys chtěla zkusit přírodně.

plksv
19. pro 2020

@kobliha300 kalíšek je s tamponem nesrovnatelný, má samá pozitiva. Je tu skupina, nebo na netu je spousta informací. Opravdu to stojí za to.

kobliha300
20. pro 2020

@lennus ano ,byla bych ráda, zkoušela jsem nějaké bylinky na zmírnění krvácení , ale zatím bez výsledku.. lékař mi taky nepomohl tak už nevím 😔

kobliha300
20. pro 2020

@plksv děkuji, včera jsem už na nějaké stránky koukala, asi to vyzkouším

aidi2
11. kvě 2023

Ahoj holky,
diskuze je už trošku starší, ale zajímalo by mě, jestli máte některá odzkoušené menstruační kalhotky na silnou menstruaci a jestli kombinujete třeba kalíškem? Jak často případně měníte? Díky.

veronicka89
11. kvě 2023

Zelezo , kalisek ( velky) menstruacni kalhotky ;)
A před Spaním chvilku pouze vložku a občas zatlačit a poposkakovat 😀

veronicka89
11. kvě 2023

@aidi2 😀

zorizeli
17. kvě 2023

@aidi2
Ano, já používám při menstruaci menstruační kalhotky, mám velmi silnou menstruaci a nemám žádný problém. Měním zhruba 3-4x za den na začátku a pak tak 2x, přijde na to, ale drží, nic neprotýká ani nic necítím. Nekombinuji ani s kalíškem.

superkousky
17. kvě 2023

Mám to stejně. Napomohl Ascorutin ani jiné rady/léky. Pomohla až antikoncepce.

zara11
17. kvě 2023

Mam to stejne, 2noci vstavam 2-3x za noc a menim tampon, ten nejsilnější + nocni vložku, to same pres den. Snazim se nikam ty 2dny nechodit, kdyz uz musim, tampon mi vydrzi hodinu, tak co hod hledam zachod 🤦🏼‍♀️🙏

mangoananas
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3