Extrémně silná menstruace, vložka nevydrží celou noc
Ahoj holky, po druhem porodu (po ukonceni kojeni) mam tak silnou menstruaci, ze nemuzu jit nikam dele nez na hodinu od WC ☹ Nezabiraji ani super tampony. V noci je to uplna katastrofa, protoze neznam zadne dlouhe a tluste vlozky, co by vydrzely celou noc. Nemate nejaky figl? Zkousela jsem i nekolik vlozek, to celkem pomuze, ale v noci stejne nahromadena krev vytece pri otaceni a podobne ☹ Jsem z toho dost na nervy. Po prvnim porodu to bylo celkem normalni, ale tohle je fakt sila☹
Diky za rady.
@plksv a nemáte strach , že kalíšek přeteče? nejsem zvyklá ani na tampony,a ty kalhotky zvládnou silnou menzes?
@kobliha300 samotné kalhotky to v mém případě nezvládly 🙂. A kalíšek mi už přetekl, nebo ho někdy dám tak, že něco proteče, proto to kombinuju 🙂.
@plksv aha a jak často se ten kalíšek asi mění?a je to zavedení složité? A na noc se dá taky použít? A dá se to i v práci? Vydrží ten kalíšek dýl než tampón?
@kobliha300 kalíšek je s tamponem nesrovnatelný, má samá pozitiva. Je tu skupina, nebo na netu je spousta informací. Opravdu to stojí za to.
@lennus ano ,byla bych ráda, zkoušela jsem nějaké bylinky na zmírnění krvácení , ale zatím bez výsledku.. lékař mi taky nepomohl tak už nevím 😔
Ahoj holky,
diskuze je už trošku starší, ale zajímalo by mě, jestli máte některá odzkoušené menstruační kalhotky na silnou menstruaci a jestli kombinujete třeba kalíškem? Jak často případně měníte? Díky.
Zelezo , kalisek ( velky) menstruacni kalhotky ;)
A před Spaním chvilku pouze vložku a občas zatlačit a poposkakovat 😀
Mám to stejně. Napomohl Ascorutin ani jiné rady/léky. Pomohla až antikoncepce.
Mam to stejne, 2noci vstavam 2-3x za noc a menim tampon, ten nejsilnější + nocni vložku, to same pres den. Snazim se nikam ty 2dny nechodit, kdyz uz musim, tampon mi vydrzi hodinu, tak co hod hledam zachod 🤦🏼♀️🙏

@karkulenka32 Dobrý den, vím, že už je to stará diskuze,ale mám stejný problém s MS, pomohlo Vám na to něco? Jsem na gynekologii skoro furt, první dny ,co se mi to rozjede nemůžu vylést ani z bytu. Jsem už zoufalá.