icon

Hamilton. Jak dlouho trval porod při otevření na 1 cm?

23. dub 2025

Za jak dlouho jste porodily ? Ano vím je to individuální pouze mě zajímájí zkušenosti. Děkuji ( na 1cm otevřená hlava naléhá)

1pomnenka
23. dub 2025

Patřím k těm, kterým bohužel Hamilton nepomohl. Miminko nebylo zřejmě připravené a to jsem měla měsíc před porodem každou noc poslíčky.

hanka_12345
23. dub 2025

Taky mi nepomohl,mela jsem ho 2x. Porod se nakonec vyvolaval a porodila jsem 9 dnu po terminu

miksar
23. dub 2025

Hamilton proveden dopoledne, večer kolem 21,00 jsem jela do porodnice, bolesti po 3 minutách a ráno v 5,00 jsem porodila.

hennrietta
23. dub 2025

Proveden v den termínu porodu. Na večer mi začala průběžně odcházet hlenová zátka. Další proveden o 3 dny později. Porodila jsem 10 dní po TP.
Svolila jsem jen z důvodu, že se kvůli mému zdravotnímu stavu chtělo začít s vyvoláváním.

lv
23. dub 2025

Cca 9h po něm

lti
23. dub 2025

Zafungoval, az 3ti

lvl16
23. dub 2025

V obou případech bylo dítě do 48 hodin venku 🙂.

nanyh
23. dub 2025

Kontrakce nepravidelné hodinu po. Malá byla na světě za 24h po hamiltonu.

autor
23. dub 2025

Tak je to cca 4h co se mi na papíře objevil lehce krvavý hlen dokonce s trochou sraženiny mohlo by jít o zátku ?

cherie24
23. dub 2025

Měla jsem provedený Hamilton odpoledne, doktor říkal, ať to co nejvíc ještě podpořím - teplá vana, červené víno, sex, procházka. Přes noc se to rozjelo, ráno pravidelné kontrakce, odjezd do porodnice a po obědě vše zmizelo. Kontrakce nula, v podstatě mi jen podráždili dělohu, ta si chvíli zacvičila, ale když už jsem byla přijmutá a po termínová v nemocnici, tak rovnou vyvolávali. 😐

eldoradoh
24. dub 2025

Nepomohl mi, dělali mi ho 2x. Porod musel být vyvolávaný.

petamaskova
24. dub 2025

Ráno mi ho udělali a večer se rozjel porod v noci jsem porodila.

autor
24. dub 2025

Je opravdu obdivuhodné jak je tomu každého jinak moc vám děkuji za vaše zkušenosti 🙂 jsem stále v celku takže nezbývá noc než jen čekat až se princezna rozhodne sama kdy. Děkuji 🙏

amanda2024
24. dub 2025

U mě dvakrát, poprvé nic, podruhé porod druhý den 😊

krupinek1703
24. dub 2025

U třetího dítěte proveden v pátek dopoledne. Bolesti žádné. V sobotu večer odtekla plodová voda a malá se narodila v 1 ráno v neděli. Byla jsem cca týden po termínu.

natalie1709
9. srp 2025

@anonym_autor měla jsem hamilton v jeden den a hned ten večer se mi rozjely kontrakce,ráno jsem jela do porodnice. Ale mě trval porod dlouho mela jsem slabe kontrakce a nestihla jsem ho vytlačit,jinak verim ze kdybych mela kontrakce silnější mam do 2-3 hodin po porodu.