Hamilton. Jak dlouho trval porod při otevření na 1 cm?
Za jak dlouho jste porodily ? Ano vím je to individuální pouze mě zajímájí zkušenosti. Děkuji ( na 1cm otevřená hlava naléhá)
Taky mi nepomohl,mela jsem ho 2x. Porod se nakonec vyvolaval a porodila jsem 9 dnu po terminu
Hamilton proveden dopoledne, večer kolem 21,00 jsem jela do porodnice, bolesti po 3 minutách a ráno v 5,00 jsem porodila.
Proveden v den termínu porodu. Na večer mi začala průběžně odcházet hlenová zátka. Další proveden o 3 dny později. Porodila jsem 10 dní po TP.
Svolila jsem jen z důvodu, že se kvůli mému zdravotnímu stavu chtělo začít s vyvoláváním.
Cca 9h po něm
Zafungoval, az 3ti
V obou případech bylo dítě do 48 hodin venku 🙂.
Kontrakce nepravidelné hodinu po. Malá byla na světě za 24h po hamiltonu.
Tak je to cca 4h co se mi na papíře objevil lehce krvavý hlen dokonce s trochou sraženiny mohlo by jít o zátku ?
Měla jsem provedený Hamilton odpoledne, doktor říkal, ať to co nejvíc ještě podpořím - teplá vana, červené víno, sex, procházka. Přes noc se to rozjelo, ráno pravidelné kontrakce, odjezd do porodnice a po obědě vše zmizelo. Kontrakce nula, v podstatě mi jen podráždili dělohu, ta si chvíli zacvičila, ale když už jsem byla přijmutá a po termínová v nemocnici, tak rovnou vyvolávali. 😐
Nepomohl mi, dělali mi ho 2x. Porod musel být vyvolávaný.
Ráno mi ho udělali a večer se rozjel porod v noci jsem porodila.
Je opravdu obdivuhodné jak je tomu každého jinak moc vám děkuji za vaše zkušenosti 🙂 jsem stále v celku takže nezbývá noc než jen čekat až se princezna rozhodne sama kdy. Děkuji 🙏
U mě dvakrát, poprvé nic, podruhé porod druhý den 😊
U třetího dítěte proveden v pátek dopoledne. Bolesti žádné. V sobotu večer odtekla plodová voda a malá se narodila v 1 ráno v neděli. Byla jsem cca týden po termínu.
@anonym_autor měla jsem hamilton v jeden den a hned ten večer se mi rozjely kontrakce,ráno jsem jela do porodnice. Ale mě trval porod dlouho mela jsem slabe kontrakce a nestihla jsem ho vytlačit,jinak verim ze kdybych mela kontrakce silnější mam do 2-3 hodin po porodu.

Patřím k těm, kterým bohužel Hamilton nepomohl. Miminko nebylo zřejmě připravené a to jsem měla měsíc před porodem každou noc poslíčky.