Jak poznat blížící se porod 2 dny před termínem?
Ahoj holky,
potřebuju se vypsat – a možná i trochu uklidnit. Jsem 2 dny před termínem a od rána mám bolesti v podbřišku, které se postupně zintenzivňují. Jsou to takové tlakové vlny, někdy vystřelují do zad. Intervaly zatím nejsou úplně pravidelné, ale rozhodně se to opakuje a sílí…
Nevím, jestli to s tím souvisí, ale v noci jsme měli s manželem sex – tak si říkám, jestli to třeba celé trochu nepopohnalo 😅
Je to můj první porod, takže si nejsem jistá, jestli je to už „ono“, nebo jsou to poslíčci. Každopádně se cítím úplně jinak než v předchozích dnech – taková zvláštní směs nervozity, očekávání a i trošku paniky 😅
Začínám si chystat věci a přemýšlím, kdy vyrazit do porodnice. Měly jste to některá podobně? Jak jste poznaly, že je fakt čas jet?
Držte mi palce, ať to dobře dopadne 🙏💗
Držím, asi rodíš, pokud zesilují bolesti a opakují se.. počkala bych nějakou dobu, pak jela
Ahoj holky, jen rychlý update mezi kontrakcemi. Jsem na 5 cm a už to opravdu hodně bolí, manžel je skvělý a moc mi pomáhá. Doufám že se to trošku urychlí, prosím myslete na mě ❤️
Ahoj holky, jen rychlý update mezi kontrakcemi. Jsem na 5 cm a už to opravdu hodně bolí, manžel je skvělý a moc mi pomáhá. Doufám že se to trošku urychlí, prosím myslete na mě ❤️
@anonym_autor 💖 Možná už máš svoje malinký štěstí u sebe, myslím na tebe 🍀🍀
@anonym_autor ❤️❤️❤️
Ahoj všem,
hlásím ty nejkrásnější zprávy – 3. 10. v 1:35 se nám narodil náš chlapeček Brian 💙
Porod proběhl do vody a byl to pro mě naprosto jedinečný moment, na který nikdy nezapomenu.
Děkuju vám všem za podporu a povzbuzení – opravdu mi to moc pomohlo 💗
Ahoj všem,
hlásím ty nejkrásnější zprávy – 3. 10. v 1:35 se nám narodil náš chlapeček Brian 💙
Porod proběhl do vody a byl to pro mě naprosto jedinečný moment, na který nikdy nezapomenu.
Děkuju vám všem za podporu a povzbuzení – opravdu mi to moc pomohlo 💗
@anonym_autor Přeju moc štěstí a zdraví 💖

@anonym_autor Já měla bolesti jen v zádech, nic strašnýho, běhala jsem s tím i po ZOO. Navíc nepravidelné. Do porodnice jsme jeli jen proto, že jsem začala blinkat, a bála jsem se aby se něco nedělo s mimi. Přijeli jsme tam a byla jsem na 8 cm...😁 Takže radši do porodnice jeď, ať neporodíš doma 😉