Jak velký máte nástřih hráze?

blablinka
19. zář 2015

Je to možná hloupost, ale vrtá mi hlavou délka nástřihu... Sama jsem rodila prvně před půlrokem, porod dobrý, syn byl maličký (2670g, 48 cm, hlava 33 cm). PA mi říkala, že udělá malý nástřih, ale mně právě zas tak malý nepřijde (měří 4 cm) a pořád dost bolí ☹ Hledala jsem nějaké údaje o průměrné délce nástřihu, ale nic jsem nenašla, v diskuzích píšou maminky spíš kolik měly stehů, ale to já tedy vůbec netuším... Jak je to u vás, třeba jen odhadem? Díky za odpovědi.

ivanka86
19. zář 2015

Nyní jizva 2 cm.

andelka
20. zář 2015

Moje Dr tvrdila že byl drobný. Ptala jsem se proto,že mi přišlo že to šije nějak dlouho. Ale to bylo proto,že se šije po vrstvách. Byly to max 2cm ( ona je ta oblast taková krabata, ale když to bylo při kontrakci natažené, tak možná to 2cm byly.,teď po pěti letech jsem měla problém ho najít, dnes už tam je vidět jen pár dubek po stezich.
Mazala jsem to gelem z dubové kůry.

kacinda
20. zář 2015

Tak ja mam asi taky tak 3cm, nastrih mi provedli spatne, mimo kontrakci, takze na to nikdy nezapomenu a k tomu vsemu me to nikdy neprestalo bolet. Je to citlive porad. Byla jsem s tim u doktora a ten mi dal jeden hojivy krem a druhy na umrtveni treba pri sexu kdyz to bude citlive at to neboli,jinak te bezny postup je te pokud to cca do roka neptestane bolet, tak se to prsiva znovu. Ted jsem po roce a pul od porodu znovu neplanovane tehotna, tak jsem zvedava co bude.

tamiraa
20. zář 2015

Moje jizva asi taky tak 4 cm, pořád ji cítím i skoro po dvou letech ☹

leniczka23
21. zář 2015

Tý jo, já o ní vůbec nevím a vůbec netuším jak může být velká, ale tipla bych že tak max 2cm, protože šití bylo téměř hned a hlavně já normálně seděla, už po příjezdu z porodnice a tak po 10 dnech jsem ani nevěděla že jsem rodila,,a to měl prosím 4000g 54cm a hlava 37cm a já prvorodička..Jojo zlatý Epino..🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru