Je bolest jizvy po sekci normální 15 dnů po operaci?
Mně dost pomohl třezalkový olej, ještě je super jíl, ale ten jsem už nepoužila, obojí mi doporučila moje porodní asistentka.
Podle mě celkem normální, to se zlepší, taky jsem to dlouho cítila a bolelo to, v jednom místě jsem to i po půl roce měla trochu tvrdé a pobolívalo mě to... Teď, po roce a půl už o jizvě prakticky nevím, a skoro není vidět... A to jsem s ní nic nedělala, jen občas promazala mesickovym krémem od weledy, co jsem měla pro dceru, ale určitě ne hned, třeba až po měsíci a víc
Co se ti na ni nezda?me prijde krasna🙂ja sem po sekci 4 mesice a mam ji porar hodne takovou tvrdou,vystouplou a kdyz pres ni mam kalhotky tak me to taky trochu stipe...porad ji citim hodne pri sexu...tak se pridam a taky uvitam nejake rady jak jizvu stahnout aby nebyla tak vylezla..
@nagojka jen o tu bílou hrcku co mam na kraji, jinak ano, je pěkná, a mam ji hodně nízko, za což jsem vděčná. Ale ono to jde na prd vyfotit 🤣
Jak pise macicek, betadinu sterilni ctverec prikladat a vetrat pokud tam zlobi pod kuzi uvnitr, ona to vytahne..me se to v konci az podebralo, parkrat jsem pomazala betadinou a pak vymackla, vylezl z toho nejaky zbytecek stehu co sestra blbe odstrihla a uz se to zahojilo bezvadne..
Jizvu máš krásnou a pokud se ti nezdá hrčkq na konci, klidně si nech jizvu zkontrolovat. Mám jizvu tak dost nízko a v jedné části mibtakto začal zarůstat chaloupek. 😉 Jinak za mě je super ošetření jizvy laserem, pomáhá to jak na zhojení,tak na změkčení jizvy
Taky jsem měla bouličku na konci jizvy docela dlouho. Celkově mně jizva bolela skoro měsíc po porodu, ze jsem ji dost vnímala. Hlavně když jsem se postavila, úplně to štípalo a řezalo. Jizvu máte krásnou, já používala betadinu a sterilní krytí a často jsem jizvu větrala 🙂.
@barunkiss děkuji 🙂 no já první rodila normalne. Tak je toto pro mě premiéra 🤣 ale je to masakr teda, zlatej klasickej porod
Koupila jsem si betadinku a mazala xkrat denně. A to jsem ji měla rozsklebenou. Jinak za mne zase zlatej císař

Kup si betadinu a sterilni gazu a delej si obklady a bude to ok...nic hrozneho tam nevidim,pak jeste doporucim koupit contractubex na hojeni jizev...