Je druhý porod ve stejném týdnu jako první?
Kdo máte za sebou více porodů, rodily jste děti zhruba ve stejném týdnu? Je to jen pro zajímavost, mám 4 týdny do druhého porodu a napadlo mě, jestli to bývá +- stejné (v okolí to docela sedělo, ale nemám tak širokou “anketní” skupinu 🙂)
Já tedy ano. Všechny děti jsem přenášela a všechny se narodily + - 10 - 14 dní po TP. A nakonec to páté se jako jediné muselo i vyvolávat.
@moonulka Mně se moc líbí, jak v porodnicích razí heslo “dokud se smějete, tak ještě nerodíte” 😀 Já se teda mezi kontrakcemi smála v podstatě až do porodu (ne žádné záchvaty smíchu, ale když mě nebo pobavilo nebo vedlo k úsměvu, tak to šlo). A ve 2. době porodní jsem naopak kontrakce cítila slabě, ta 1. mi přišla horší. Ale to je přesně to, že člověk neví, jak to bude 🙂
Dcera 41+1 3,86 kg syn 40+1 3,92 kg.
První porod vyvolávaný, bolesti od začátku hrozné, druhý porod rychlý, malé bolesti, chtěla jsem se v půli cesty vrátit domů, syn za 2 hodiny od příjezdu do porodnice na světě.
@veru181 já jsem zas u třetího měla kontrakce až do konce delší dobu pořád stejně, ne že by se to ke konci nějak hodně zkracovalo. A dokonce délka byla vidět jen na monitoru. Tlačila jsem, protože mi řekli,že pořád trvá kontrakce,ale já to tak necítila. Ale měli pravdu. Prcek vyletěl jak špunt z lahve, byl to ficak. Těch fakt hodně bolestivých kontrakcí nebylo moc.
První 12 dnů po termínu,druhé 5 dnů před termínem. Zajímavé bylo jak je to na miminku znát, první byla taková víc hotová,koukala na nas hned po narození, druhá byla takové schoulené koťátko. 😻
První 40+6 a oxytocin, druhý 39+5 s tabletou na dozrání děložního hrdla
Obě děti čekaly až jim po termínu pomůžou.
První 39+1, druhá 40+2
@veru181 samotnou me to prekvapilo, jeste ty kontrakce byly kratky, ze jsem si rikala, ze je to spatny a najednou jsem sla tlacit. Ve 23:15 mi PA rekla (na prijmu), ze jeste nerodim, ze jsem stale na 1cm (rano jsem tam byla na kontrole) a na monitoru nepravidelne kontrakce a ze plodovka mi trochu "neunikla" (ja tvrdila, ze trochu ano, vim 100%, ze to plodovka byla). V 00:38 byl syn na svete. Takze i kdyz to slo rychle tak bolest snesitelna 🙂 prala bych takovy porod vsem rodickam 🍀🍀
@veru181 ano, plus mínus 2 dny
Já teda zatím jen jedno, ale kamarádka prví 37tt a druhé 40tt ;)
@veru181 ne,první na termin a druhá měsíc před,praskla mi voda
Mě se to zase s každým dalším snižovalo.. 😅
1. 42+2
2. 41+1
3. 40+4
4. 40+0
5. ?
První dítě 5 dní po termínu, druhé dítě 14 dní po termínu ( vyvolávačka)
@veru181 obě dcery jsou ráno po termínu, v noci praskla voda a porody jako přes kopirak.
Syn 39+4 52 cm a 3300 g, dcera o 3 roky pozdeji 39+3 48 cm a 3305 g. A oba v pondeli 😃
Rodila jsem vlastně obě děti skoro stejně. Syn 40+3tt ráno a dcera 40+2tt ve 22 h večer. Oba porody velmi rychlé, syn za 6h od 1.kontrakce a dcera za 5h.
1.39+1 3 kg, 2. 40+6 3,5 kg
39+1 a 38+2
Ano, obě holky se narodily přesně 38+2
Syn 38 TT, dcera 39 TT 😉

První dcera 39+1 3070g a druhá 39+0 2820g.