Je možné, abych rodila císařem jak moje mamka?

kristyna90
15. bře 2015

Ahoj mozna je to hloupy dotaz ale vrta mi to hlavou..moje mamka u me i meho bratra mela akutni cisarsky rez.. u obou prenasela dva tydny.. u bratra ji porod 3x vyvolavali a nic tak nakonec kvuli problemum co se zacali objevovat akut. Cisar...kdyz mela rodit me tak take 3x vyvolavali a nic a opakovalo se to co u brachy...
Navic pred rokem kdyz jsem byla tehotna a ve 3. Mesici jsem o miminko prisla vyvolavali mi potrat kontrakcema bohuzel je nedokazali vyvolat takze jsem nakonec musela na kyretaz..
Ted prenasim sice prvni den ale miminko nenaleha a nejsem ani otevrena.. pani doktorka mi udelala hamiltona pro uspiseni porodu ale zatim nic zadne tlaky necitim mozna prijdou.. to uvidime.. ale jen mi vrta hlavou jestli je mozne abych mela ten samy problem jako moje mamca ze mi nedokazou vyvolat kontrakce.. popripade nebude lepsi to oznamit i memu doktorovi? Diky za kazdou odpoved🙂

lv
16. bře 2015

Doktorovi to řekni, jinak nevím.

zzuzinda
16. bře 2015

Může to být, že jsi po své mamince. Moje máma měla 3 děti a všichni jsme byli KP. A mé druhé dítě bylo taky KP (a vypadá to, že první bylo hlavičkou proto, že se zamotalo do pupečníku). Doktorovi to řekni. Může tam být nějaká genetická dispozice.

katka_mel
16. bře 2015

Tak nevím. Doktorovi to klidně řekni, ať si udělá závěr sám, nicméně si myslím, že tohle nemusí být zrovna dědičné. 😉

kristyna90
autor
16. bře 2015

Diky za ofpovedi🙂 doktora jsem se ptala a rikal ze si mysli ze se to nestane, ze u toho potratu minule to byla asi nahoda.. ale malemu se porad nechce ven.. pokud nepujde do soboty jdeme na vyvolani a uvidime🙂 asi uzavru s doktorem sazku🙂)

romantika
16. bře 2015

na dedicnost bych nespolehala, moje mama mela dva krasne porody, ja dve muceni. telesne/fyziologicky jsme na tom stejne, panevnate, siroke, vysoke a porody uplne jiné. vyvolavani je vždycky sazka do loterie, takze to mohla byt opravdu nahoda.

kristyna90
autor
16. bře 2015

Jn asi jo🙂) no uvidime jak to dopadne🙂 dekuji za nazory🙂)

kristyna90
autor
15. čer 2015

jen pro info jak to dopadlo, mam krasneho 3 mesicniho chlapecka, porod mi meli vyvolat ale den co jsem nastoupila do porodnice se mi dostavili kontrakce. Bohuzel nakonec jsem musela na akutni cisar po 14 hodinach kontrakci.. takze takove jakoby dva porody v jednom.. bobek se nam uz pri tlaceni zadrhl hlavickou a jedno zatlaceni navic a zlomila bych mu vaz.. no stesti ze mam sikovneho doktora, ktery jeste na zavolani asistentky vcas pribehl🙂 abych pravdu rekla ta 3 minutova cesta na operacni sal bez tlaceni se mi zdala jako hodina:( jeste ze jsem se ze srandy ten den s doktorem vsadila ze mi udela cisar:D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru