Kdy jste rodily?
Ahoj,
rodily jste přes den nebo v noci? Lišilo se to u dalšího těhotenství? První v noci a druhy třeba přes den. Jak to bylo u vás?
Rodila jsem v noci, všechny v mém okolí rodily v noci. Tak mě jen tak napadlo, jak to mají ostatní a co tu bude převažovat. ☺️
1: první kontrakce kolem čtvrté ráno, voda praskla cca v 8 a syn vykoukl v 10:29 (byl to pátek)
2: voda začala lehce odtékat od cca 21h, první kontrakce také kolem čtvrté ráno, v 11:55 se malý narodil (pondělí)
Já obě děti v noci, švagrová obě děti dopoledne 🤷♀️
U první mi praskla voda v 6 ráno a dcera se nakonec narodila cs ve 14hod a u druhé mi praskla voda půl 3 v noci a opět nakonec cs v 8:30 🤷♀️
Jsem sova jak vyšitá, nejvíc práce zvládnu pod rouškou noci, tak mě ani nepřekvapilo, že první porod začal při setmění a malý se narodil 0:50. U druhého jsem myslela, že to bude stejně, jen mě Dr. nepustil domů z kontroly, že už rodím, no nechtěla jsem se tam tak dlouho nudit, tak se malá narodila už 16:16...když by mě nechali odjet domů, tak by se určitě před večerem nenarodila a stihla bych ještě domýt ta okna 🙂
První kontrakce začaly v 7 večer do porodnive jsem jela o půlnoci ale malý přišel na svět v 10 dopoledne. Takže vlastně jsme pokryli skoro celý den 🙄. Vůbec se mu na svět nechtělo
Prvy porod kontrakcie od 1 v noci a akutna sekce o 22, druhy porod kontrakcie od 1 v noci a porod 21:30
U prvního dítěte porod vyvolávanej. V 8 ráno začaly kontrakce v 11:01 se narodil. U druhýho dítěte začaly kontrakce kolem 2 ráno, ale fakt mírný. Fakt bolet to začalo kolem 10 dopoledne a dcera se narodila v 10:36
První dcera v noci, kluci oba přes den.

1. 18:29 2. 8:07 a 3. 23:33 takže máme od každého něco 😁