icon

Lotosový porod doma, co je potřeba?

demetritis
23. únor 2015

ahoj holky silně uvažuju o lotosovém porodu pro porod doma jsem již pevně rozhodnutá pokud tomu nebude bránit zdravotní stav děťátka nebo nebude nějaký akutní problém vyžadující cs , a nějak nevím co mít doma o proti obyčejnému domácímu porodu bud ze zastřiženou nebo přepálenou pupeční šnůrou, kromě vzdušné nádoby na placentu, dál jaký je rozdíl v péčí o novorozené děťátko s placentou a jakou péči kromě držení v suchém potřebuje placenta, a po případě další využití placenty po samovolném oddělení od děťátka, a je možné normálním způsobem porodit jak dítko tak placentu do vody nebo je potřeba placentu porodit již na suchu a jakou teplotu by měla voda mít a jak dlouho po porodu sni dítko vyndat ven nebo počkat až se miminko samo přisaje k prsu a až poté řešit vylezení z vody, a ještě jedna otázka mimo mísu u prvního porodu byl problém z levým prsem šlo nám kojit pouze ve vaně, jsou tampony se kterými se smí do vody v šesti nedělí ? děkuji za odpověď odpůrci domácího porodu nepište nemám zájem o diskuzi jestli rodit doma nebo ne

Strana
z2
jenny.kay
24. únor 2015

Tahle paní má lotosový porod za sebou. Doma rodila několik dětí. Zkus ji kontaktovat. Je velmi milá Kontakt: Lucie Suchá Groverová, luciegroverova@gmail.com
Web: http://luciegroverova.sweb.cz/materstvi.html

demetritis
autor
24. únor 2015

ty co psali ke mně dekuji za info, dál mám kontak na 2 PA co chodí k domácím porodům a jsou z okolílí 20 a 40min , za články odkazi a kontakty moc děkuji
k otázce ke kojení staršího syna práve že jsme začali pořádně kojit až po 3,5 týdnech z tamponem a to nebylo to právě ořechové tampon se než byl malý sytý nasákl a pak drobné oděrky ve spod štípali proto sem se ptala na ty tampony do vody ten menstruační kalíšek mě nenapadl. těm co mě pochopili děkuji jinak samozřejmě ze se snažím i jiným způsobem mám vypsané nejbližší termíny kurzu jak hypnoporodu, domácího porodu tak lotosového porodu nejsem blázen abych do toho šla nepřipravená jen chci to co cítím že je pro mě i pro miminko to nejlepší

Dále nevím proč se mi snažíte sdělí svůj názor k porodu vím co porod obnáší a jsem si všech rizik vědoma ale i toho že první kontakt z miminkem náš vztah ovlivní po celí život tak už se prosím nevyjadřujte v této diskuzi

slunickova123
25. únor 2015

Mrknete na emimino devcata, tam teprve uvidite navazeni do ostatnich. Tady je to jeste relativne ok;) emimino je hruuuza.

Strana
z2