icon

Menstruace měsíc po porodu, je to možné?

aspnet
5. únor 2015

Dobrý den, mám měsíc po porodu a začala jsem menstruovat, teda aspoň myslím... Je to možné?

carolyncassady
5. únor 2015

Možné to určo je, kamarádka to měla stejně a naopak třeba jiná má 1,5 roku od porodu a ještě ji nedostala...

jaja01k
5. únor 2015

Určitě to možné je. Mě se doktorka na kontrole po šestinedělí ptala, jestli jsem už měla menstruaci.

alboo
5. únor 2015

je to možné. Já jsem teda nekojila, MS sem dostala dost silnou 5týdnů po porodu, tak sem to tenkrát telefonicky konzultovala a bylo mi řečeno a i pak na kontrole, že to je možný a u nekojení normální.

pisisvori
5. únor 2015

já jsem obě cery kojila po 1,5-2,5 ve dne v noci a MS přišla po 1. porodu někdy mezi 8-9 týdnem po a u 2. 11 týdnů po.Sestra měla MS hned po šestinedělí a také kojila hodně. Ale pokud je větší krvácení ještě v šestinedělí zašla bych k dr. at tě zkontroluje

andelka
5. únor 2015

Mně vždycky krvácení po porodu po několika týdnech skončilo, pak byl 2 týdny klid a pak to zase začalo (asi na 14dní). Vždycky jsem byla na kontrole, vždycky všechno v pořádku, ale MS to nebyla. Ta přišla u obou až 11měsíců po porodu.
Ale myslím že možné to i je, někdo naskakuje rychle. A je schopný znovu otěhotnět ještě v šestinedělí 😅

mircisek
5. únor 2015

Já patřím mezi ty "šťastné", kterým MS naběhla přesně 4 týdny po ukončení očistků. Podotýkám, že jsem plně kojila. Když jsem si stěžovala své lékařce, tak mi říkala, že je to v pořádku, spíš v pořádku není, když MS nenaběhne dlouho po porodu. 😉

teraolli
5. únor 2015

Já jsem začala menstruovat přesně dva měsíce od porodu při plném kojení.

eloana
5. únor 2015

ano mela jsem to zrovna tak a to jsem plne kojila

eliska_z
5. únor 2015

Mně teda MS naskočila až teď po 19 měsících od porodu, když jsem přestala kojit celou noc, ale vím o hodně případech, kdyměly holky MS hned po šestinedělí 🙂