icon

Menstruace měsíc po porodu, je to možné?

aspnet
5. únor 2015

Dobrý den, mám měsíc po porodu a začala jsem menstruovat, teda aspoň myslím... Je to možné?

carolyncassady
•
5. únor 2015

Možné to určo je, kamarádka to měla stejně a naopak třeba jiná má 1,5 roku od porodu a ještě ji nedostala...

jaja01k
•
5. únor 2015

Určitě to možné je. Mě se doktorka na kontrole po šestinedělí ptala, jestli jsem už měla menstruaci.

alboo
•
5. únor 2015

je to možné. Já jsem teda nekojila, MS sem dostala dost silnou 5týdnů po porodu, tak sem to tenkrát telefonicky konzultovala a bylo mi řečeno a i pak na kontrole, že to je možný a u nekojení normální.

pisisvori
•
5. únor 2015

já jsem obě cery kojila po 1,5-2,5 ve dne v noci a MS přišla po 1. porodu někdy mezi 8-9 týdnem po a u 2. 11 týdnů po.Sestra měla MS hned po šestinedělí a také kojila hodně. Ale pokud je větší krvácení ještě v šestinedělí zašla bych k dr. at tě zkontroluje

andelka
•
5. únor 2015

Mně vždycky krvácení po porodu po několika týdnech skončilo, pak byl 2 týdny klid a pak to zase začalo (asi na 14dní). Vždycky jsem byla na kontrole, vždycky všechno v pořádku, ale MS to nebyla. Ta přišla u obou až 11měsíců po porodu.
Ale myslím že možné to i je, někdo naskakuje rychle. A je schopný znovu otěhotnět ještě v šestinedělí 😅

mircisek
•
5. únor 2015

Já patřím mezi ty "šťastné", kterým MS naběhla přesně 4 týdny po ukončení očistků. Podotýkám, že jsem plně kojila. Když jsem si stěžovala své lékařce, tak mi říkala, že je to v pořádku, spíš v pořádku není, když MS nenaběhne dlouho po porodu. 😉

teraolli
•
5. únor 2015

Já jsem začala menstruovat přesně dva měsíce od porodu při plném kojení.

eloana
•
5. únor 2015

ano mela jsem to zrovna tak a to jsem plne kojila

eliska_z
•
5. únor 2015

Mně teda MS naskočila až teď po 19 měsících od porodu, když jsem přestala kojit celou noc, ale vím o hodně případech, kdyměly holky MS hned po šestinedělí 🙂