Mohu si obléct stahující prádlo v 1. trimestru?

eliskaa31
11. říj 2016

Dobrý den,

jsem v 10tt a o víkendu mám velkou firemní oslavu. Během roku jsem nabrala 9 kilo a nejvíce je to vidět na břichu. Chtěla jsem se zeptat, zda si mohu v 10tt obléci na 1 den stahující kalhotky přes břicho či nějakou stahující košilku nebo by jste to raději neriskovaly?
Na oslavě budu cca 9-10h, tak ani nevím, zda se dá v tom prádle tak dlouho vydržet, nikdy jsem jej nenosila..
Nechci však ohrozit miminko, takže dám na Vaše názory (těhotenství na mě zatím není vubec vidět).
Pokud je to blbost, prostě si to raději neobleču. Děkuji moc za vaše názory. E.

alilisi
11. říj 2016

Já bych radši nestahovala.. ale uvidíš co ti poradí ostatní ;)

zuzinka6
11. říj 2016

ono to prádlo tak moc nestahne a když se budeš cítit líp, proč ne🙂 já v 10t měla pod šatama taky tahovací spodničku a OK🙂

olga_
11. říj 2016

Já bych taky nestahovala. Jak jednou řekl můj doktor - děloha je sval - když se dráždí, může reagovat... Osobně bych to v 10tt takovou dobu ani nedala.

lamia
11. říj 2016

Děloha je v 10 tydnu schovaná v pánvi, stahovací prádlo ji ani neublíží,ani nepodrazdi. Takže je to jen o tom,jestli si to chcete obleknout.

zuzinka6
11. říj 2016

taky si myslim, že je to menší zlo, než škrtící džíny!

astyna
11. říj 2016

já jsem teda až do 22.tt nosila své běžné džíny, pak bylo léto, tak jsem přesedlala k šatům/sukním, kde ten lem není.

Myslím, že ti to bude i nepohodlné, ale klidně bych se "upravila" 🙂 Mě vadilo to stahování spíš při sezení, když jsem stála, tak jsem ten lem kalhot ani necítila.

Pokud máš kolem pasu tuk, tak je miminko tuplem schované a nic nemůže ani cítit...jak píše @lamia.

bajuliss
11. říj 2016

Ja myslim, ze pookud by to tvemu telu vadilo, samo ti to rekne.... Takze skus si to oblect doma... Tak treba na hodku a uvidis, jestli ti to bude vadit nebo ne.... Pokud nebude, normalne si to vem...na oslave to muzes kdykolik sundat a nacpat do kabelky - stejne po case budou vsichni pripiti, tak to ani nepoznaji 😀 a myslim, ze stahovaci pradlo je spis o pocitu, ze si v nem zena pripada o dost hubenejsi...pokud se na tve telo nikdo fakt nezameri , tak to nepozna. ..
Ja zhruba od toho 9-10tt na sobe nesnesla zadne dziny a musela nosit jen leginy, co me netlacily... Kazde telo si rekne jinak... Takze skus doma a uvidis ;)

olga_
11. říj 2016

@astyna @lamia @eliskaa31 Bude to ostatně jako všechno individuální. Já jsem nesnesla svoje běžné džíny už v 8tt a nosila jsem výhradně sukně s širokým lemem, které netáhly. Ve třetím trimestru jsem už nedala ani těhotenské rifle, které mě také táhly (přechod mezi tím nadšitím a riflovinou).
Zkusila bych to některý den před oslavou a podle toho se rozhodla. Za mě je to lepší, než řešit případné nepohodlí až na té oslavě.

puresin
11. říj 2016

@eliskaa31 Jasne, ze si ho oblec. Mimco je v 10. tt tak malinke, ze smacknuti par spicku pod stahovacima gatkama nema sanci postrehnout. A Tobe to doda sebevedomi a dobry pocit, a to mu vlastne jeste prospeje. 🙂
Jestli Te to uklidni, mam kamaradky, ktere do 5. mesice spaly celou noc na brise.

cukricek123
11. říj 2016

Pokud ti to nebude vadit tak si jej obleč.. Já byla v 10tt nafouklá, a vadily mi i rifle, natož stahovací prádlo. A ještě tak dlouho.. To bych si oblékla něco pohodlného. 🙂

bajuliss
11. říj 2016

@puresin ja mam kamaradku, ktera spala na brise az do porodu a pak i po porodu... Ja jsem 21tt a spim na brise porad 🙂 ale tak treba mi to zacne casem vadit a prestanu.. 🙂 ale kalhoty mi zacaly vadi uz kolem 9-10tt...

astyna
11. říj 2016

@olga_

Já si pamatuju, jak jsem se kdysi během polední pauzy jela převléct 😀 že jsem to už nemohla v těch kalhotách ustát 😀 přiběhla jsem do CA a kdeže mají legíny 😀

puresin
11. říj 2016

Kdyz ono je taky pradlo a pradlo - kdyz si koupis kvalitni kus, ktery nema sev zrovna v (byvalem) pase, ale jsou to vyssi kalhotky s nohavickami nebo dokonce kosilku, neni moc, co by Te trapilo. A mam dojem, ze delaji i podpurne tehotenske pradlo, ktere brisko stahne.

eliskaa31
autor
17. říj 2016

Děkuji moc holky za rady! Koupila jsem si v Calzedonii, stahující silonky, které mají i podpůrnou funkci na krevní oběh. Břísko hezky srovnaly a vydžela jsem v nich od poledne až do pulnoci. Ještě jednou děkuji za rady 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru