icon

Odmítnutí vyvolání porodu, máte zkušenost?

lenbenn
16. črc 2016

Někdo se zkušeností odmítnuti vyvolání porodu? Z jakého důvodu? Podařilo se Vám nakonec porodit prirozene? Děkuji

odula
19. črc 2016

@lenbenn moc moc gratuluju. Vidis, ze jsi to skvele zvladla. 😉 Jo - krasný jméno. Tak si to moc užívejte a ještě jednou gratulace!! 🙂

lenbenn
autor
19. črc 2016

@odula dekuju. No uprimne, druhe už ne 😄

lenbenn
autor
19. črc 2016

@cosimamvybrat Musím říct, že v ty první době jsem hucela a křičel při každé kontrakci. Fakt to bylo peklo, že jsem chtěl a umřít . Myslela jsem, že to nezvládnu.

urtica
19. črc 2016

@lenbenn Prožila jsem to velmi podobně...ale nechtěla jsem strašit 🙂. Jinak velká gratulace!!!

mialagia
19. črc 2016

@lenbenn gratuluji k holčičce😅👏

jess
19. črc 2016

@lenbenn Gratuluji 🙂. A z dvou zkušeností vím, že opravdu za par dní, týdnu, možná měsícu, na bolest bude uplně zapomenuto

odula
19. črc 2016

@lenbenn počkej za.... No davam tomu dva až tři dny a zeptam se te ještě jednou na druhý 😉 😀

magdalenax
19. črc 2016

No to je tedy něco, sotva se člověk na chvíli odmlčí, tak je tu další princezna! Gratuluji Ti moc a přeji jen to nej, nej, nej!!!!
A hlavně stálé zdravíčko!

myjusiatko
20. črc 2016

@lenbenn gratulujem. 🙂

lenbenn
autor
20. črc 2016

Děkuji všem za krasne gratulace!!!

hz
20. črc 2016

@lenbenn wau!! tak uz je holcicka na svete, moc gratuluji!!! a jak to probihalo? tableta a za par hodin byla venku? hlavne ze si telo poradilo a neskoncilo to sekci...
gratuluji 😉

lenbenn
autor
20. črc 2016

@hz Dekuju. Daly mi první den tablety, dvě davky, cele odpoledne kontrakce, ale ještě dobry. Večer injekce na bolest, tak jsem se trochu prospala. Ráno další tablety, ty začaly zabírat kolem pul devate. To teda jsem chtěla umřít 😄 a pak jsEm mela problém spravne tlačit. Doma jsem cvičila a ok, ale v reálu jsem pak byla zoufala. Pořád do hlavy, az jsEm chvílí nevěděla , kde jsem. Tak jsem zkoušela tlačit podřepu a už to šlo. ....no byla jsem ze sebe zoufala. 😄

hz
20. črc 2016

@lenbenn kdo by nebyl zoufaly, vzdyt jsi rodila poprve v zivote... je fajn, ze jsi mohla tlacit i v jine poloze nez na zadech... a co personal? choval se ok? vim, zes z nich mela osypky 😉

lenbenn
autor
20. črc 2016

@hz Personál nemel chybu. Fakt hodny, pozorný, milý, podporovaly. ...musíme nakoupit hodně bonbonier a kytek 😄

jarmulka
20. črc 2016

@lenbenn gratulace a jen to nej holky!!!! Kolik měla malá při porodu? Jinak i za mě : naaaadherne jméno!!!!

zarecna
20. črc 2016

jeeeeeeeeeeeeej gratulujem, vidis a je to ...uzivaj a vedz, ze za rok o takom case budes tvrdit to co ja, ze na materstve je porod ta jednoduchsia cast. 🙂 🙂

lenbenn
autor
20. črc 2016

@jarmulka Na to jak jsem se bala, že bude mit vic, po termínu, tak 3350g ☺

lenbenn
autor
20. črc 2016

@jarmulka Se jménem přišel tatínek ☺

lenbenn
autor
20. črc 2016

@zarecna Fakt nevím. Mam to hodně hodně pod kuzi.

hz
20. črc 2016

@lenbenn to je normalni, je to velmi intenzivni a cerstvy zazitek... taky jsem jeste 10m po porodu odmitala pocit druhe dite. pak zacal chodit a byt samostatnejsi, no a za pul roku pokud vse dobre dopadne budu po stejnem zazitku jako ted ty... prevazi to pekny nad tou neprijemnou situaci...

lenbenn
autor
20. črc 2016

@hz to te obdivuji.

hz
20. črc 2016

@lenbenn obdivovat nemusis, az se druhe narodi, bude prvnimu 2,5roku, to je jina liga nez miminko, ktere je zavisle zcela na tobe... do dalsiho ditka casem dozrajes, budes vedet, kdy je spravny cas... ted uzivej tohoto zvlasniho, magickeho a predevsim narocneho obdobi... at se dari 😉

drakenn
20. črc 2016

@lenbenn Velká gratulace!!!!

pandabox
20. črc 2016

@lenbenn gratulace🙂))

urtica
20. črc 2016

@hz @jess No nevím, u mě je to 16m od porodu a ještě to neodeznělo, nezapomněla jsem, na druhé těhotenství, potažmo porod odvahu nemám...nicméně většinou se tak určitě stane.

jess
20. črc 2016

@urtica ja myslím, že vyjimky jsou spíš ty, které to nepřejde, že ten strach převládne 🙂. Já měla oba porody na nic, vytrpěla jsem si jak ja tak strach o děti a stejně hned po porodu, už jsem u první myslela na další a u druhého skoro obrečela, že třetí nebude 🙂

hz
20. črc 2016

@urtica mas pravdu. kdyz syn jeste v 15m nechodil, mela jsem pokazdy hruzu z toho, kdyz se menses zpozdila a ja se bala, ze jsem v tom... pak se vsechno srovnalo, je samostanejsi a ja zacla premyslet jinak. kazdopadne kdyz jsem zjistila, ze jsem podruhe tehu, prvni co me napadlo byla hruza z porodu..ale co, zacala jsem to brat pozitivne a vzdelavat se v oblasti porodnictvi, coz bych nikdy nerekla, ze budu delat...chci si porod pohlidat a mit na nej dobre vzpominky, bo doufam, ze to bude sice druhy, ale posledni porod v mem zivote... je to individualni jako kazda zena...

urtica
20. črc 2016

@jess Ano, tak jsem to myslela - že u většiny ten strach přejde, že ty ženy, u kterých převáží strach, jsou v menšině. Ostatně, většina maminek tu píše že hned po porodu na bolest zapomněla.
Ano, na bolest se časem opravdu zapomene - na co jsem ale nezapomněla, to byly mé pocity během porodu - zejména pocit naprosté bezmoci a pocit toho, že je mi úplně jedno, co se s mým dítětem stane.
@hz To je moc dobře. Každopádně, věci, které zkomplikovaly můj porod byly "neohlídatelné" a fyziologického (a možná i psychického) rázu...nemůžu si třeba stěžovat na přístup lékařů nebo necitlivou PA - všichni byli skvělí a hodní, měla jsem tam i dulu - ale na mém výsledném pocitu z porodu to bohužel nic nezměnilo...

hz
20. črc 2016

@urtica o ou... tve pocity po porodu uplne chapu. taky jsem je mela a dodnes se za ne stydim. syn byl ok, nabizeli mi ho, at je u me a ja rekla, ze ho nechci, at ho odnesou 😔 dodnes se za to stydim. myslim, ze to byla ma nepripravenost... dost dlouho jsme se i zzivali, trvalo to dlouho a dodnes to jeste neni zcela ok...cekala jsem tu obrovskou lasku po porodu jak se vsude pise a ona neprisla. dite mi bylo jedno, vlastne jsem se o nej starala jn ze jsem musela 😔 .. az jak rostl, tak se muj vztah k nemu menil k lepsimu..uz to nechci opakovat...
ale jak ctu tvuj prispevek, tak asi mluvis i necem jinem, vid?

jirikova
20. črc 2016

@urtica a co konkrétně bylo špatně, jestli se mohu ptát?

Strana