icon

Počet maminek na pokoji šestinedělí a zkušenosti

positivemind
18. kvě 2022

Jen pro zajímavost. Kolik vás bylo na pokoji šestinedělí? Jak jste byly spokojené? Kde jste rodily?

Strana
z4
kristyneckaa27
18. kvě 2022

@positivemind Břeclav. Byli jsme na pokoji 2. Té druhé mimčo hodně brečelo. Chtěla jsem nadstandard,bohužel byl obsazeny. Nestěžuju si,jen mě drtila společná sociálka a to že druhé mimčo bylo celkem dost hlasité. Ale to k porodnici holt patří

rencinka87
18. kvě 2022

@positivemind obe deti v UPMD v Podoli, prvni 2016 nezrekonstruovany pokoj, spolecne sprchy na chodbe, na pokoji dve, nektere sestry v pohode, jine na par facek, asi takova klasika 😉 Druhy syn 2019, zrekonstruovany pokoj, vlastni koupelna se zachodem, na pokoji dve, konecne postel s vysouvaci bocnici, takze maly spal celou dobu se mnou 😉
Sestry milejsi, asi i proto, ze jsme byly se spolulezici vicerodicky, tak uz nas nechaly byt 😉

rencinka87
18. kvě 2022

Jinak nadstandard absolutne nehrozil, obe deti v lete - jeden v cervenci, jeden v srpnu. Porodnice praskala ve svech, naopak jsem u druheho mela stesti - maminky, co rodily po mne, uz lezely dole na gynekologickem oddeleni bez deti :-/ Vyhoda - “vykopli” me domu ani ne 72 hodin po porodu 😉

goovana
18. kvě 2022

@positivemind karlovy vary
První porod 12/2019
Na pokoji 2
Druhy porod 8/21
Na pokoji taktéž 2

vikinkav
18. kvě 2022

Podoli 3, Neratovice 4!, Neratovice stejny ctyrluzak ale celou dobu jsem tam byla sama 🙏

ferda90
18. kvě 2022

@positivemind ahoj rodila jsem v Karviné. Šla jsem na vyvolání porodu ve čtvrtek 4.2.2021 a byla jsem na celém oddělení až do soboty sama. V sobotu se narodil syn a já šla na nadstandard. Bylo to super i v tom, že když byl covid, tak na ten pokoj mohl tatínek kdykoliv, zatímco na obyčejný pokoj by jen tak nemohl. Na pokoji byl klid, hodně jídla, svoje sprcha, záchod. No prostě lepší

jako_mala_holka
18. kvě 2022

Kroměříž, nejdřív jsem byla sama na pooperačním a pak mě převezli na obyč pokoj, tam jsme byly dvě... Dalo se to přežít, ale příště doufám, že mi vyjde nadstandard

aaaa15
18. kvě 2022

@positivemind FN Plzen
Poprvé 9/2019 celou dobu po 3. Jedna odesla a do hodiny přivezli další. Posílali nás domu po 72 hodinách.
Podruhé 6/2021 pokoj třílůžkový, ale nejdříve jsme tam byly 2 a poslední den jsem tam byla sama.
Pokaždé jsem zadala nadstandart a byly úplně narvane.

fouskovi
18. kvě 2022

@jako_mala_holka nechápu proč být někde sama já byla ráda že tam se mnou někdo je bylo super si popovídat

nazka
18. kvě 2022

@positivemind Hořovice 2, super služby, hezké pokoje. Kladno 4 (ale už je to předělané pro 3) a dostala jsem naštěstí nadstandard. Po té rekonstrukci nevím, jak to tam vypadá. Předtím byly záchody na chodbě, i u některých nadstandardů a jídelna taky.

veru181
18. kvě 2022

Dvě, sociální zařízení bylo i pro druhý pokoj, rodila jsem v Mělníce. Měla jsem dobrou spolubydlící (vlastně postupně dvě), takže to bylo fajn. Bylo mi nepříjemné rušit, když malý v noci nechtěl spát, ale to se nedalo nic dělat. Složitější bylo to WC a sprcha pro čtyři, když jsem konečně byla psychicky připravená dojít si na záchod, byl samozřejmě zrovna obsazený a musela bych na úplně jiný pokoj 😀 Jinak mi to nevadilo.

vikysek0987
18. kvě 2022

@positivemind Vinohrady (byl mi nabídnut po porodu nadstandardní pokoj)nakonec jsem odmítla,ač jsem měla původně v plánu přijmout a dobře jsem udělala, tři holky na pokoji jsme byly a super parta, když první dvě odešly a přišly další, zase super a ráda vzpomínám, člověk si pokecal,poradila jsme jedna druhé, což se mi jako prvorodičce hodilo a byla jsem za to ráda....Spokojenost celková na jedničku....

camelinka
18. kvě 2022

@positivemind Čáslav, jeden den ve třech, naštěstí romka na noc odešla domů k ostatním dětem (prý to tak dělají🤷), pak naštěstí nadstandart🙏🙏🙏.
Jako asociál bych při sdílení pokoje s někým cizím, nepřežila😅🤦

terinka86
18. kvě 2022

Všechny 3 porody v Pardubicích. U prvního a druhého na pokoji po třech a docela dobré, popovídaly jsme si, i když v noci to byla krize. Potřetí jsem měla nadstandard, aby za mnou mohli kluci s manželem na pokoj (na běžné pokoje se nesmí). To bylo sice lepší, ale vzhledem k tomu, že bylo krásně, tam stejně byli tak málo, že jsem mohla být i na vícelůžáku 😅

felixfelicis
18. kvě 2022

1x 3, 2x2. Uz nikdy vic. Kdyby se nejakym nedopatrenim stalo, ze budu rodit poctvrte, pujdu domu ambulantne, i kdyby trakare padaly 🙂

mishka87
18. kvě 2022

Jako partnerka zaměstnance jsem měla nárok na nadstandartní pokoj zdarma, pokud by byl volný. Takže jsem toho využila a byla sama. Na pokoji byla volná ještě jedna postel, ale nikoho mi tam nedali, i když jsem s tím problém neměla. Výhodou bylo i to, že muž mohl přijít kdykoliv během dne a to i po večeři. Jinak ostatní pokoje byli po třech. Rodila jsem před 7,5 lety na Vinohradech.

katule1990
18. kvě 2022

Náchod. Nejdřív sama, pak ve 2, pak ve 3. Celou dobu jsem prosila o nadstandard (byla jsem tam celkem 12 dní) a nedali mi ho. Modlila jsem se, abych už mohla domů. Jedno byla hodná paní, který ale pořád brečelo miminko, druhá byla kašlající cikánka na 10 cigaretách denně. Společnou sociálku jsme měli ještě s vedlejším pokojem. Měla jsem po císaři velký komplikace a to, že jsem neměla šanci si odpočnout, bylo něco šílenýho. Takže jsem fakt nechápala to "užívej si, dokud mužeš v porodnici odpočívat", odjezd domů pro mě byl vysvobození.

handulkak
18. kvě 2022

První - to jsme byly dvě a už nikdy víc 😁
Druhy - to jsme byly dvě, ale vyprosila jsem si nadst. hned jak se uvolní - dostala jsem ho asi za pět hodin
A třetí - to jsem měla nadst. hned
A za mě top být sama. 😁

9radka9
18. kvě 2022

@positivemind chtěla jsem nadstardart, ale bylo plno, byly jsme tedy na pokoji 2, nakonec mi to hodně vyhovovalo z toho důvodu, že jako vyplašená prvorodička jsem spolubydlící na 5 minut mohla nechat hlídat moje spící dítě, zatím co jsem se osprchovala, ale já rodila za těžké koróny, kdy ani manžel nemohl za námi a tedy obě jsme neměli žádné návštěvy, nevím si představit, že by tam paní chodili návštěvy a já kojící/ležící, takže bych příště volila opět nadstardart a doufala že bude

9radka9
18. kvě 2022

Jo a porod Šternberk

lachtanice86
18. kvě 2022

Při prvním porodu, 2 pak jen já. U druhého 2 pak 3. Okolní porodnice byly zavřené. Tak se ve velkém rodilo u nás. Byla to pohoda. Návštěvy na pokoj nesmí ani normálně.

chlapecektehu
18. kvě 2022

@positivemind byli jsme na pokoji dvě ale hrůza protože po 2 denním porodu jsem se nevyspala protože to mimčo paní pořád brečela a ona věčně rožínala světlo. No a potom to bylo jako horor když uslo moje mimčo tak to její začalo řvát a malýho to probudilo ... Příště určitě nadstandardní pokoj jinak by mě asi už kleplo🤦🏻‍♀️ Brno-Bohunice

daasqua
18. kvě 2022

Krč - jednolůžák standardní pokoj 😎 Naprostý luxus, opravdu jsem si připadala jak na hotelu, jídlo do postele, televize, za oknem se pásli mufloni, tenkrát ani návštěvy nebyly (1/2021), sestřičky taky moc nechodily, prostě klid.
Předtím u prvního porodu dvoulůžák v Krči a nic moc, na stejných m2 dvě postele a 2 postýlky, sotva se tam dalo chodit, děti řvaly, přišly návštěvy a už se nedalo nikam šlápnout na zem. Jsem člověk, co potřebuje soukromí a klid, někde mezi 3 dalšími ženskými bych nepřežila.

majaveja
18. kvě 2022

V obou případech jsem byla na pokoji sama, oba dva porody v Táboře, nebyl to nadstandard, jednoluzak normálně zdarma, jen na mě "vyšel". Telka a lednička na pokoji, luxus 😀.

la_amanita
18. kvě 2022

@daasqua já to měla v Krči opačně. Poprvé jednolůžko, a to byl luxusní pokoj. Podruhé dvoulůžák, v přízemí hned za dveřmi jednička, kde kromě vlastního pokoje s lůžky byla další místnost se stolem, gaučem, skříněmi a s volným prostorem jako na tanec. Akorát že vzhledem k průseru, co se mi u porodu stal, jsem spolubydlící viděla necelou hodinu, když ji přijali, já už pak šla na box. A když jsem se pak po pěti dnech vrátila, už mi pak nikoho nepřidělili, zřejmě kvůli mému stavu.

ronyx
18. kvě 2022

Frýdek-Místek. Na pokojích zde můžou být maximálně 2. Víc ne. Spokojená jsem byla ,pokoje jsou hezky vybavené, samozřejmostí je televize i wi-fi zdarma. Vlastní WC... Prostě vše super.

tasimia
18. kvě 2022

@positivemind Karviná, sama a největší spokojenost. Přístup sester a doktorky či primáře je bombovni 🙂
Akorát já jsem byla na pokoji po císaři.

podestatka
18. kvě 2022

Dvakrát FN Plzeň, dvakrát nadstandard....Musí být mazec být na pokoji třeba ve třech a samozřejmě miminka,která se budí na střídačku

europa00
18. kvě 2022

Holky já bych také chtěla nadstandardní na par dni alespoň jenže moc nechápu rezervaci když nikdy nevíte kdy budete rodit. Mě co nejvíce vadi tak smrad a vysychání vzduch termín mám v létě a nám brutálně vyvinuty čich 😂😂jsem fakt alergivjs když někdo zapáchá… plus samozřejmě se absolutně nevyspíte brecíci děti, návštěvy. 2 čistírny maminky b mi asi nevadily 😂 jenže nevíte co chytnete na pokoj

alpakovo
18. kvě 2022

@positivemind prvni porod sama,byla jsem posledni na oddělení před malováním 🤣 druhy porod dvě, rodili jsme dokonce ve stejný den. A třetí porod opět sama,protože covid 😁

Strana
z4