icon

Počet maminek na pokoji šestinedělí a zkušenosti

positivemind
18. kvě 2022

Jen pro zajímavost. Kolik vás bylo na pokoji šestinedělí? Jak jste byly spokojené? Kde jste rodily?

Strana
z4
lovemusicsun
18. kvě 2022

Rodila jsem 2x v Krči. Poprvé jsem byla na dvoulůžáku, celkem dobré, byla jsem ráda, že nejsem sama a mohla si s druhou maminkou pokecat. Podruhé jsem byla na jednolůžáku, byl covid, takže návštěvy zakázané, sestry skoro nechodily, strašná pohoda. A tím že už jsem věděla co a jak s miminkem, tak jsem byla ráda, že jsem sama a nikdo mě v noci nebudí.

mischel117
18. kvě 2022

@positivemind Frýdek-Místek dvě po prvním porodu. Do teď jsme kamarádky i když se Verča odstěhovala do USA. Píšeme si do pořád . Super pobyt v porodnici. 2.porod na pokoji jsme byly taky dvě. Dalo se to. Žádný horor se nekonal.🙂

krisstina93
18. kvě 2022

První den tři, ale hned druhý den ty dvě maminky propouštěli domu a pak sem na pokoji zůstala sama, až když sem odcházela, tak tam strcili další maminu, s tou už sem tam byla jen chvíli, ale většinu pobytu sem měla pokoj pro sebe.

tynka9
18. kvě 2022

2x Havlíčkův Brod, poprvé bylo vše trochu nestandardní, ale pocitově v pohodě, malý byl pár dní na jip, já ležela na gyn a docházela za ním. Na gyn jsme byly 3, ale nevadilo mi to, s jednom maminkou jsem do teď v kontaktu. Pak jsem byla na pokoji sama s malým a na poslední noc k nám přidali jednu paní. Podruhé děs, byly jsme na pokoji dvě a od kolegyně manžel tam byl přes den téměř nonstop. A když nebyl manžel, byli rodiče nebo někdo. Absolutně žádné soukromí. Litovala jsem, že nejsem na nadstandardu. To samé bylo i na vedlejším pokoji u jedné z maminek, takže i třeba obsazenost na záchodě mi dost vadila. Obě jsme navíc byly po císaři, takže týden 🙄 potřetí Jihlava, opět dvě na pokoji, byl kovid, takže klid. Tam jsem měla akorát štěstí na hodně vyplašené prvorodičky, ale snažila jsem se alespoň trochu poradit, pomoct, uklidnit 🙂

martinka0209
19. kvě 2022

V Podolí nás byli jen dvě maminky ( myslím ,že tam mají pokoje maximálně po dvou) a spokojená jsem byla ,druhé miminko když plakalo ,tak mně to moc nebudilo a dcera ta neplakala skoro vůbec,musela jsem jí budit na jídlo i v noci aby konečně něco přibrala a já se rozkojila,jinak mně přišlo zbytečné utrácet peníze za nadstandard ,tolik peněz za jednu noc ,to bych si připadala jak v hotelu to radši přežiji na normálním pokoji pár nocí

elennka
19. kvě 2022

Nemocnice Milosrdných bratří Brno, 4/ 2022, po císaři sama 2 dny a 2;dny nadstandard..

zuzurox
19. kvě 2022

Dvakrát nadstandard, jednou nebyl volný, tak mi ho "vyrobili" na gynekologii.

lenulacek
19. kvě 2022

@positivemind sama. 3x apartmán. Vyškov

malanoha
19. kvě 2022

Jablonec nad Nisou - 2. Mela jsem stesti na normální a slusnou spolubydlící a obe nase deti byly klidné a spave. U druheho porodu se mi ale nechtelo nic riskovat a vzala jsem si radsi nadstandard. To bylo super...

luckawm
19. kvě 2022

@positivemind naštěstí jsem měla u obou děti nadstandart 🙏. Představa, ze v noci kojim nebo chci zpívat dítěti a v klidu ho houpat v náruči a u toho mám další cizi lidi na pokoji mě desi. Navíc chci svůj záchod. Další představa ze jdu na wc po jiné ženě, která má po porodu samozřejmě ocistky je fakt hnus 😣. Doufám, ze i potřetí bude samostatný pokoj volný a rada si za nej zaplatím 👍😊

veronikav31
19. kvě 2022

@positivemind Obě děti narozené v Havlíčkově Brodě, dcera těsně před Vánocemi,syn v době chřipkové epidemie. U obou jsme byly dvě na pokoji, bezproblému.

beruska132
19. kvě 2022

@positivemind FN Brno 6/2019 jeden den 2 na pokoji + 2 vedle a spolecne WC+ koupelna pro oba pokoje pak nadstandard takze sama.jidlo, vybavení super.ja jsem chtěla byt sama rozkrvacena,hormony v p...li si nedovedu predstavit být tam ještě s někým

triskova_v
19. kvě 2022

Na Melnice 2 v pokoji, socialka pro dva pokoje spolu (jako na kolejich). 1.porod 2018 na pokoji vietnamka ktery manzel nosil jejich jidlo a ackoli ho mam rada tak den po porodu to byl deeesnej smrad. Na navstevy jsem chodila do navstevni mistnosti. 2.porod 2021 covid, v pokoji asi 17leta slecna (nebo mozna starsi ale zavisla na matce) se mnou se nebavila, Stazi spinkala cely dny a ja si odpocinula a hackovala.

pampeliska1313
19. kvě 2022

Dvě, Podolí, ale kvůli sestnedeli bych tam znovu nerodila. Původně jsem si první den myslela, ze jsem jen chytla špatnou směnu. Ne.:D Nicméně jinak všichni do tý doby hrozne super, “hekarnu” jsem měla sama pro sebe, porodní pokoj krásnej, sestinedeli standard, dvě postele, stolky, dohromady jsme měly koupelnu kam chodily i paní z vedlejšího pokoje, ze koupelna byla průchozí, ale nijak jsme si tam neprekazely.🙂

zdenina22
19. kvě 2022

@positivemind u druhého porodu 2, a paráda, když se šla jedna sprchovat, druhá hlídala mimčo ... porodnice Benešov ...
Horší to bylo s prvním miminkem to jsem byla na cekatelaku než se uvolnil nějaký pokoj a to bylo únavné jak pro nás,tak pro ty co měly rodit ...

gabinkapetanek
19. kvě 2022

@positivemind Slaný, na pokoji po dvou. Rodila jsem tam již po druhé a nemůžu si na nic stěžovat, spokojenost. 😊

leymea
19. kvě 2022

V Domažlicich po dvou. Po prvnim porodu nebyl volny nadstandard, nastesti spolubydlici byla v pohode a dalo se to. I jako prvorodicce (ona uz jedno dite doma mela) mi s necim dokazala pomoct. Pak sla domu a ja tam na posledni den zustala sama na pokoji. Po druhem porodu jsem opet zkusila nadstandard a byl volny. Tam to bylo super a i mi prislo, ze za nama skoro nikdo nechodil a byl klid. Opravdu jsem odpocivala. Do nadstandardu bych sla znova.

tehulinka91
19. kvě 2022

Rodila jsem v Olomouci, u prvního syna na šestinedělí jsme byli dvě, ale letos si 26 dětí řeklo během dvou dnů, že půjdou na svět, takže jsme byli na gynekologickém oddělení a tam jsme byli tři 😃 ale pokaždé jsem byla spokojená ❣️☺️

ladyes
19. kvě 2022

@leilinka1234 já loni v srpnu, po rekonstrukci byla bych sama ale den předemnou rodila spolužačka tak chtěla aby mě dali k ní 😊
Karlovy Vary

kristynkal
19. kvě 2022

Kyjov- 2 a socialky na nasem pokoji jen pro nas
Vyškov- 2 a chteli dat treti, ta ale odesla na reverz. Socialky na chodbe pro cele oddeleni... posledni dve noci me vysel volny nadstandart. Porodnice se rekonstruovala tak nevim kolik by nas tam bylo v normalnim provozu.

me_druhe_ja
19. kvě 2022

Francie. Rodila jsem 2x a vždy jsem chtěla nadstandard a být sama. Poprvé jsem bohužel první noc (rodila jsem pozdě odpoledne) byla na obyč, uvolnilo se až druhý den. Za mě teda hrůza být s někým na pokoji, nevidím v tom jedinou výhodu. 🙂

jankavranova
19. kvě 2022

@pe_tu_ss_ka můžu se zeptat, když je nadstandard a je jídlo, mimčo se vozí sestrám? Byly jsme v Motole na normálním pokoji ve dvou a na jídlo jsme se prostřídaly, ale teď se právě zamýšlím nad nadstandardem a to jídlo mě docela zajímá. Děkuji.

lenulacek
19. kvě 2022

@me_druhe_ja přesně

pe_tu_ss_ka
19. kvě 2022

@jankavranova mě ho vozila paní na pokoj i chodila pro prázdný tác. 🙂 ještě je super, že k tomu nadstandardu je i výběr z vícero jídel.

lotosek
19. kvě 2022

2, Zlín
Pohlídaly jsme si děti a vzájemně se podpořily při komplikacích. Naštěstí byl zákaz návštěv, toho courání na pokoj bylo i tak až až.

ckei
19. kvě 2022

Sama.

chris_n
19. kvě 2022

Při prvním dítěti v ČR jsme byly dvě... V Německu jsem byla sama a dávali tam paní až, když jsem odcházela

misamisenka
19. kvě 2022

Nadstandard jsem chtěla vždycky, ale dostala jsem ho až při posledním porodu. První porod v Brně u Miloušů, dvě na pokoji (s první jsme si úplně nesedly plus měla uječené dítě, s druhou se intenzivně kamarádíme dodnes), koupelna na pokoji, druhý v Břeclavi taky dvě na pokoji (měla nějakou vadu sluchu, takže na ni museli všichni strašně ječet), tam byla sociálka pro dva pokoje společná a úplně blbě udělaná - sprcha a záchod ve dvou místnostech, třetí taky v Břeclavi, to už sama na nadstandardu, sprcha pro dva pokoje, záchod svůj. Ale stejně jsem se nevyspala ani na tom nadstandardu, z těch všech hormonů mi ani nešlo skoro spát.

skarol
19. kvě 2022

Čáslav a vždycky jsem byla na třílůžáku sama, takže spokojenost, vždycky mi to takhle skvěle vyšlo 😁. Byl tam klídek a pohoda, ani nikdo moc nechodil na pokoj. S druhým dítětem jsem si tam skutečně odpočinula. Nikdo z personálu mi do ničeho nekecal, kojila jsem si podle sebe, dítě v posteli 😁.

zlatik1
19. kvě 2022

@positivemind rodila jsem v Českých Budějovicích poprvé 05/2014. Byla jsem sama, první hodiny ve 2 než kolegyně dostala nadstandardní.
Podruhé 03/2016 nemocnice po rekonstrukci .. na pokoji první den Sama .. druhý den prošla paní, já šla 3 den domu

Strana
z4