Počet maminek na pokoji šestinedělí a zkušenosti
Jen pro zajímavost. Kolik vás bylo na pokoji šestinedělí? Jak jste byly spokojené? Kde jste rodily?
2x porodnice Ostrava-Fifejdy. Poprvé plánovaný císař, rezervovala jsem si nadstandard. Horký červenec a okna jsem měla směrem k fesťáku Colours a k oknu nějakého strašně uhekaného pána. Když mi dali malou, vždy přišla sestra 10 min poté, co jsem ji nakojila a uspala a sama usnula... Podruhé jsme byly na pokoji 2, jednu noc syn celou proplakal, byla jsem z toho nervózní i kvůli druhé mamince. Poslední noc jsem byla jen se synem a bylo to o mnoho lepší.
2 ale snaží se nechávat po 1 pokud to jde (že 7dni jsem byla sama 5dni)
Krnov, rodinny pokoj - nadstandard. Sternberk jednolizak, sdilena socialka, otresna zkusenost. Zenska z druheho pokoje byla cune a wc po ni vypadalo opravdu priserne.
@fouskovi Taky mám bolavou zkušenost z Čáslavi, mrzí mě, že i ty.
Přesto jsem tam jela pak znovu, ale než jsem tam jela, tak mi tam mamka volala, kdo slouží (mamka pracuje v nemocnici). Být tam ta *píp* co u předchozího porodu, tak bych radši porodila na ulici, než s ní. A druhá zkušenost byla naštěstí už fajn, PA i doktorka byly úžasné! 🙂
Šestinedělí v Čáslavi taky zrovna pozitivně nehodnotím, naštěstí jsem se přesunula vždy hned první den na nadstandard, kam sestry chodily docela málo. Ale s Motolem se to nedá srovnat, tam jsem byla tenkrát moc spokojená.
První dva porody Švýcarsko, na pokoji tři, z toho minimálně jedna Turkyně nebo Indka, za kterými chodily návštěvy po desítkách. I tak to byla krásná dovolená, personál byl skvělý, měla jsem možnost jít do soukromí herničky a denní místnosti, na balkon, do kavárny nebo si půjčit kočárek a jít se projít do zahrady nemocnice. Při třetím porodu v Rakovníku už jsem si dopřála nadstandard. Ani v jednom případě jsem neměla chuť si se spolubydlícími povídat, chtěla jsem si užít společné dny s miminkem, takže mi to za příplatek stálo.
@pe_tu_ss_ka tak to je super, děkuji moc za recenzi 🙂
U prvního dítěte ( sama ) u druhého 2

@skarol v Čáslavi jsem rodila poprvé a mám z toho trama do dneška pro druhý porod jsem si vybrala jinou porodnici