Porod nožičkama napřed. Je to horší než císař?
Ahojky těhulky a maminky, tak jsem byla dneska na kontrole a mimi ne a ne se otočit hlavou dolů. Má asi 2,5kg a tak mi paní doktorka řekla, že můžu rodit normální cestou, jen mimi půjde zadečkem napřed. Do 3,5 kg se prý může a to moje mimi bude mít max.3,5kg. Jsem z toho celá špatná, nevím co jí mám na to říct. Chce abych se do příště rozhodla a já fakt nevím. Mám strach, že to bude moc bolet nebo že se něco stane a stejně mi budou muset udělat císaře. 😞
Můžete mi poradit jak se mám rozhodnout, jestli to bolí víc nebo je to stejný?? Díky všem, papa 😉
Můžete mi poradit jak se mám rozhodnout, jestli to bolí víc nebo je to stejný?? Díky všem, papa 😉

•
27. únor 2008Hurááááá,já mám radost. Miminko se otočilo,už je hlavou dolů. To je bezva. Se mi velmi ulevilo. 🙂 Holky nevzdávejte to, opravdu se může otočit. 😉
0
Cviky: dělat kočičí hřbety, v lehu na zádech se převalovat z boku na bok, v lehu na zádech zdvihnout pánev, dělat svíčku o zeď (opatrně), v kleku se opřít o lokty,aby pánev byla výš než srdce... a ještě kdosi říkal,že lézt po bytě po čtyřech. 😃 🙂 :-p Když to nepomůže,alespoň si máma zacvičí. Jooo, a prý ještě se převalovat na zádech na balóně. :-p
Ahojky těhulky,užívejte posledních pár dní s mimískem v bříšku a nestresujte se jeho polohou :-S Nebojte,zvládnete to,věřte si a hlavně miminku,to ví nejlíp,proč je tak otočené.Já byla taky KP a obě moje holky taky (3800 a 51cm první,druhá 3550 a 47cm).Rodila jsem na obilňáku a přístup doktorů a PA super.A to nejsem žádý obr,mám 164 cm.Mladší sice měla otlačenou prdelku,ale lepší,než aby měla otlačenou hlavičku. :-N
Držím pěsti a přeju rychlý ,nekomplikovaný porod, zdravá a krásná miminka. 🙂
Držím pěsti a přeju rychlý ,nekomplikovaný porod, zdravá a krásná miminka. 🙂
Přemýšlím,jak si "užít" ten poslední měsíc. Cítím se v noci nepohodlně,blbě spím,hůř se mi dýchá,polohy pouze dvě - na pravém či na levém boku. Přes den unavená,chodím jak kačena... 😃 :-p Mám zažívací potíže,už nevím,co jíst a pít,aby mě nepálila žáha. :-N 😉 Jen doufám,že je mimi otočené stále hlavou dolů,protože jinak by mě asi kleplo! 😃 A jak jste na tom vy,holky?
Ahojky!taky už jsem vyřízená,ale ještě to neni tak strašný!včera jsem byla na monitoru a vše je ok 🙂 tak jsem ráda 🙂 Doktorka řikala,že je to strašně malá pravděpodobnost,aby se otočilo hlavičkou zase nahoru,že ted už sestupuje dolu k přípravě na porod takže z toho si margue hlavu nedělej a rači si užívej toho bříška za měsíc už nebude a uvidíš ještě si vzpomeneš jak to bylo super!!! 🙂 Jinak holky jsem ráda na jednu stranu že jsem ještě neporodila na tu druhou se strašně těšim,ale to kdo ne! 🙂 !!
ahoj holky, tak my jsme pořád KP, v pondělí jdu do porodnice tak uvidíme co se dozvím :-S dneska jsem si zabalila tašku a peru oblečení pro mimi, koukám, že toho máme nějak hodně 😃 Jinak gratuluji pavlino, že se ti otočila. Mě se pořád hýbe docela hodně, mám na břichu přímo vlnobití, ale otočit se ne a ne, potvůrka jedna. Jinak jsem v pohodě, cítím se líp než před měsícem, dokonce jsem se už 4noci dobře vyspala. Pálení žáhy je pryč. Porod prý ještě 14dní nehrozí ]-( už to chci mít za sebou. hezký víkend holky.
Ahojky holky. To mám radost,že se všem daří výborně a miminka si to rozmyslela a otočila se. Já mám taky dojem,že je malá stále hlavou dolů. Když má škytavku,tak to jde zespodu.Na kontrolu jdu ve středu,tak jsem mooooccc zvědavá. :-N 🙂 Mně ode dneška zbývají do vypočteného termínu 4 týdny. Teď už to poletí,každý týden kontrola..... a šup...bude tady duben a mimi. Už to chci mít za sebou a mít mimi doma v postýlce. :-p
Začni psát odpověď...

Odešli