Proč některé ženy rodí úplně nahé?
Má to nějakou výhodu?
Já jsem taky rodila nahá. Nechtěla bych pak dítě položit na košili ale na své tělo - pár knoflíků rozepnout bych nechtěla. Navíc by stejně ta košile byla od pasu dolů od krve. Zakryvala jsem se normálně peřinou, když jsem měla potřebu nebo s miminkem po porodu. Jediné co by mi košile schovala u porodu by byla prsa a to už mi bylo jedno
Neplanovala jsem rodit naha, ale kdyz jsem chodila ze zachodu, do sprchy a pak me asistentka masirovala, bylo to jednodussi. A vubec jsem se nestydela. Resila jsem jine veci. A jak pise pani prede mnou, stejne Vam dolu porad koukani, chtela jsem mit miminko hned na brisku a za chvili jsme zkouseli prisati, tak nevim k cemu by mi ta kosilka byla. 😄
při prvním porodu jsem měla celou dobu košilku a nijak mi nevadila, ale při druhém porodu mi bylo šílené horko (přestože to bylo v únoru), byla jsem durch propocená a tak jsem si ji po poslední sprše už prostě neoblékla, stejna mi každou chvíli někdo koukal mezi nohy a poslouchali ozvy na břiše, tak ty prsa venku už byly jedno 😉
rodila jsem v triku, vykasane pod prsama, na briše jsem stejne mela pásy .... mě nebylo příjemné že jsem tam naha a kolem mě asi 5 cizich lidi a vsichni čumi na spodek... ale je to jejich prace.
Protože na sále je horko jak v .... a košile velikosti malého mamuta prostě překáží. A navíc, holá prsa jsou to poslední, co na sále člověk řeší.
Až teď mi nějak došlo, že jsem taky rodila nahá...ale až tak poslední 2 hod. z asi 50hod. porodu 😅 Vím, že jsem pořád chodila do sprchy, na WC, monitory, v ruce infuse, v zádech další, zvracení, na puse kysl.masku, ke konci na mě "skákala" PA, doktoři okolo, každý ruce někde jinde a že někde v tom období mě někdo vyslíkl... aspoň pak neměli práci při císaři 😅 Hlavně jsem byla tak KO, že jsem to opravdu nevnímala (rodit uprostřed Václaváku, tak je mi to v tu chvíli šumák 😀 )
Protoze jsem byla xkrat ve sprse a v tom "poslednim tazeni" byla i takova malickost jako dukladne se ususit a pak na sebe oblict kosili dost neprijemna... jako rakiva vec mj byla fakt jedno...
Co si vzpominam, tak jsem rodila pri obou porodech v takovem tom andelickovi. Vzdy jsem desne jektala zuby🙂 a druhy porod skoncil akutni cisarem, kde jsem sla na sal snad naha a bylo mi to v ten moment uplne jedno🙂 Hlavne at to mam za sebou a je klid🙂) a kdo vse me pak videl nahou, to fakt nevim, po cisari me oblikali az na pokoji🙂
Nechtěla jsem rodit nahá, ale když mě pak různě připojili na kapačky, tak se mi košilka blbě oblíkala a pak už mi to bylo jedno že jsem nahá, přála jsem si hlavně ať to už skončí
Prvni vec, kterou jsem udelala. Svlekla jsem se a bylo mi to uplne jedno. Citila jsem se tak nejlepe 🙂

Protoze je jim jakekoliv obleceni fyzicky neprijemne, vadi jim se soustredit, odpoutat se od bolesti ... proste je to rusi. Vyhodu to nema, kazda zena je jina a nektere to vadi, jine to nevadi .... a treba v porodnici u prvniho porodu mi to bylo jedno, tam me rusily jine veci, nez obleceni, u druheho porodu doma me to stvalo, protoze to bylo to jedine, co me rusilo.