Rychlejší druhý porod do dvou let od prvního?
Ahoj,
když je druhy porod relativně krátce od toho prvního. Tedy třeba do těch dvou let, tak byl porod u vás znatelně rychlejší? Nebo ten krátký čas do dalšího otěhotnění na to nemá vůbec vliv? Děkuji 🙂
19m od sebe. První necelých pět hodin od chvíle, kdy mi došlo, že to je ono. Druhý kousek přes pět hodin, ale myslím, že jsem mnohem dřív začala vnímat, že se něco děje. U obou se děti narodily lehce přes dvě hodiny od příjezdu do porodnice.
@positivemind Muj druhy tval asi 15 min., podruhe jsem rodila cisarem. 😀😉 Potreti jsem rodila vyvolane ve 20tt, rok a kousek pote poctvrte a byl to fofr. Maly byl venku za 3 hodiny od prijezdu do porodnice, tak nevim, zda to mohlo mit vliv. Prvni porod trval od prvni bolestive kontralce 5 hodin, ale urychlovali mi ho.
@positivemind první 19 hodin druhý 4 hodiny třetí 7 hodin čtvrtý půl hodiny pátý 4 hodiny šestý 1 hodinu teď jdu po sedmý tak jsem zvědavá
U mě byl druhý a třetí úplně stejný. Druhý byl 22 měsíců po prvním a třetí 7 let po druhém. První 9h, druhý a třetí 4-5h, do porodnice jsem to naštěstí vždycky stihla včas, 50 minut-2h před narozením prcku, ale byl to docela ficak. Všechny přirozeně 3-9 dní před TP, všechny začaly kontrakcemi, voda rupla až na sále ( jednou jsem si ji nechala pustit).
@positivemind ano, druhý porod byl rychlý
Ne, byl delší. Třetí nejdelší, ale s velkým odstupem od druhého.
Oba porody nastejno
Rozdíl 15m a ano, druhý porod byl daleko kratší a bezproblémovy.
15 měsíců, první 12 hodin, druhý 2 hodiny
@positivemind bylo to extra rychle. Odstup mezi porody 21 mesicu. Prvni porod ctyri hodiny (zacal prasknutim vody doma v posteli, kontrakce se rozjely az pozdeji), druhy trval hodinu od te doby, co jsem usoudila, ze tohle uz poslicky nebudou (ale kontrakce v tu dobu jeste celkem slabe a nepravidelne). Stesti, ze do to porodnice mame dvakrat za roh, i tak jsem v aute hryzala pasy, at uz tam jsme...
U mě to rychlejší rozhodně bylo, první porod trval asi 11hod a druhý trval 5 hod. 😃

@positivemind Já jsem měla první porod 14 hodin, druhý porod po 13 měsících 6 hodin.