Sex po porodu. Jak to máte Vy?
Jak to máte prosím vy? U nás od porodu asi 3x a malé bude 7 měsíců, manžel ztratil asi zájem o sex, nikdo třetí v tom určitě není.Podle něj všechno v pořádku,ma to někdo stejně?
U nás frekvence stejná jako před porodem 😊
Máme to stejně malé 7 měsíců a od porodu 3x
@goovana Je to vůbec normální? Někdo říká, že se to časem srovná prej. Jinak se u nás teda nic nezměnilo
Není to madonin komplex?
Malé je 8m, u nás taky tak 3x od porodu..
Ahoj, malej má 3týdny a sex byl 2x - už se to nedalo vydržet jak pro mě tak manžela - i když jsem se snažila i jinak 🤣🙈
Mám 1steh, zatím tam ještě je, už, aby vypadl a já měla klid.
Nebojí se, že tě to bude bolet? Byl u porodu?
@petula.bir No je fakt, že jsem jednou seděla na pohovce po sexu jak znásilněná, dost to potom bolelo no, je možné , že má strach.
@petula.bir jj u porodu byl
@petula.bir Teda upřímně, já si tři týdny po porodu ještě ani nesedla, takže to bych asi umřela bolestí
@lolam10 Jooo tak to , když mu řeknu, začne se chechtat
Tak já jsem seděla i chodila už v den porodu normálně. Byl to můj 3porod a měla jsem jen 1 pidi steh.
Manžel chtěl byt u porodu ale nestihl to, ale viděl vše - začala jsem krvacet do břicha a doktorka mi musela mačkat na bricho a tu krev vymačkat. To jediný viděl - nejhorší z celého porodu 🙄 pak když jsem přišla s malým domu z porodnice říkal mi, že neví zda ten sex pak zvládne. Měla jsem strašný strach z toho ale naštěstí vše v pohodě.
Promluvila bych si s nim o tom všem. Možná bych zašla i na gyndu, aby mě lékař vysetril zda je vše v pořádku.
@petula.bir Když s tím začnu , začne se spíš smát. U Dr jsem byla, prej , když je hodně šití, pobolívá to delší dobu, kámoška měla třeba těžký porod , jejímu malému je 9 let a říkala, že ju spodek bolí i ted tak nevim teda
Jsme na tom dost podobně, malému bude 7 měsíců a jestli to bylo tak 5-6x..
Ano. U nas podobne, prvnich pul roku nebylo snad vubec nic. Pak tak jednou za 1-2 mesice. Myslim, ze ceka az prestanu kojit 🙂 To dite vecne na prsu asi hraje proti me. Neboj, ja myslim, ze se vam to zlepsi. Jestli to neni ten madonin komplex. Ja myslim, ze muze byt i docasny treba jakoby..

U nás od 3.týdne po porodu jednou týdně minimálně...