icon

Velikost bot po porodu

lekorka453
22. črc 2016

Znamená, že budu mít po porodu velikou a širokou nohu? Snad nebudu mít nohy 41, když mám teď 38-39.

lv
•
22. črc 2016

to ne 😀
já měla vždy 38, jen zimní jsem si brala 39
po porodech mám boty různě 38 i 39, jak je mi co pohodlné, takže se mi zvětšila tlapa tak o půl čísla..u tenisek si neberu 5, ale 5,5 třeba..viditelné to není

konipas
•
22. črc 2016

Mně se po těhotenství propadla nožní klenba, takže taky o pár mm "vyrostla" noha do délky. Dá se to zase spravit - mně třeba pomohly ortopedické vložky na míru (na základě scanování chodidel).

kotty
•
22. črc 2016

noo já jsem na to taky zvědavá, dýlka nohy se samozřejmě neprotáhla, ale kurňa ta šířka..přisuzuju to jen větší váhové rozpláclosti a občas trochu nateklosti chodidla..ale už mě to stálo dvoje boty navíc..croxy nesnášim

teetee
•
22. črc 2016

@lekorka453 u svých nohou bych řekla, že nenastala žádná změna. Ale já se až na 2 kila vrátila po porodu i na svou původní váhu.

olga_
•
22. črc 2016

Já se ze 40 dostala na 41.

blanka.k
•
22. črc 2016

Mě se "rozjela" noha do šířky a bohužel nenávratně. Celkově jsem přibrala 40kg (z toho asi 25kg během posledních 8 týdnů), a i když jsem byla za 3 měs.zpět na vel.S, tak noha široká zůstala, pak jsem přibrala po 3 letech navíc "špeky" a letos marně sháním boty, ani ty "zdravotní" mi nejsou 😔

hafika
•
22. črc 2016

No tak o tři čísla to vážně nebude 😉 Ale řadě žen se noha vážně o trošku zvětší. Já tedy pozorovala rozdíl až po druhém těhotenství s dvojčaty, která jsem pak i hodně nosila (čtvrté patro bez výtahu). Teď mám asi o půl čísla až číslo větší nohu, jestli je i širší si nejsem úplně jistá (ono už dřív jsem nebyla schopná sehnat boty, co by mě netlačily do malíčků).

nunacek
•
22. črc 2016

@lekorka453 Mně se noha nezměnila po porodech vůbec. Pořád mám velkou (41) a širší nohu 😀

bervidova
•
22. črc 2016

stále 39 jako posledních zhruba 20 let 🙂

kaci11
•
24. črc 2016

Ahoj já to mám podobné jako hafika. Před prvním tehu jsem měla nohu 41-42, teď po druhém porodu 43-44. Propadla se mě po druhém porodu kompletně noha. Mám ji příčně i podélně a vložky mě pomohly jen s tím, že mě ty nohy nebolí ale na délku se nezměnily. Taky jsem nabrala 40 kilo za ty dvě těhu a mám je pořád na sobě. Boty kupuju v nadměrné obuvy a musela jsem si koupit vše nové, protgože to co mě bylo po prvním porodu už mě teď nebylo.