Video z porodu, vhodné nebo ne?
Jakej máte názor?
tak pokud by mělo jít o video, kde ti bude kamera mířit mezi nohy, tak do toho bych nešla. Pokud to bude decentní, tak natočit první chvilky života miminka, jsem rozhodně pro.
Za mě Ne. Jednak to stejně nejspíš nikomu pouštět nebudete a jednak on ten porod není zas tak nic moc:o) osobně bych si spíš přála, aby se partner věnoval mně, průběhu porodu a abychom měli čas si to společně prožít, než aby šteloval kameru, to by mi asi přišlo líto. Přijde mi to dost intimní záležitost i na to, abych se na to dívala někde v tichosti sama...Viděla jsem párkrát profi fotky a to bylo třeba krásné, ale byl u toho někdo třetí, což bych asi taky uplně nechtěla...
Uprimne, at si me to či kdo chce, manzel at se věnuje mne a vidět bych to nechtěla.
Já se třeba na to video ráda podívám a připomenu si co jsem musela vydržet. Souhlasím s @anetka1701 že určitě ne kamera mezi nohama ale já bych chtěla natočit celý průběh... Od začátku bolesti po příjezd do porodnice... Sepsání papíru ubytování hekarny atd... Je to kus života a zrovna tenhle kus si ráda budí pamatovat a ráda si ho ve stáří připomenu ale to je názor každého. Každý jsme jiný 🙂
@bibinka2208 Kdy budes rodit?
Srpen 🙂
@pappulka767
za mě taky ne, ale je fakt, že můj muž se tam napůl nudil, napůl nevěděl, co má dělat, takže on by byl možná rád, kdyby dostal do ruky kameru 😀
@suzanna123 Ty bys mu to dovolila?
Mám stejný názor jako @anetka1701 - pokud to bude decentní, proč ne. Já rodila císařem a přítel fotil a natáčel až byl malý venku a teď je mi to tak trochu líto, že nemám třeba záběry z toho, jak ho vytahují atd. - já jsem zdravotník, takže to beru i trošku jinak, z té profesní stránky - ale příteli bylo špatně už tak 😀 , kdyby měl fotit nebo natáčet jakou mám díru v břiše, tak by tam sebou sekl určitě 🙂
@pappulka767 já nevím. První impuls je, že ne, stejně jako jsem okamžitě souhlasila s názorem, že chlap má být oporou a ne tam šaškovat s kamerou. Ale když se nad tím zamyslím, tak a)můj muž mi stejně moc oporou nebyl, takže v tomhle ohledu by to bylo fuk, b) možná by se mi líbilo vidět, jak se moje děti vylouply na svět. Ale zase bych nijak netoužila po tom, mít zaznamenáno moje hekání, snahu o zvládání bolesti, asi by mě to i rušilo a je možné, že bych na něj za to byla dost sprostá... 🙄
jakože to video může být fajn, když by se to profi sestříhalo, pár záběrů podbarvených hudbou a žádné záběry mezi nohy nebo na kaluže krve:o) ...ale nechtěla bych, aby to točil můj muž
Když video tak profi,aby to pak bylo hezky sestrihane a s nějakou pěknou hudbou,decentně natočené.Já doufám,že se mi podaří mít alespoň profi fotky porodu.Jsem domluvený s kamarádkou co taky profi fotí doufám že to stihne 🙂,pro jistotu si beru i svůj foťák a snad ho zvládnu chlapíci nastavit,aby z toho nakonec nějaká památka byla...líbí se mi i když jsou pak fotky poskládaný za sebou jakoby do videa s hudbou.
My chteli natocit maleho tesne po porodu, takove to osetreni bokem, o ktere mama vetsinou prijde, a manzelovi to sestra zakazala. Rekl mi to az doma, tak uz jsem to nijak neresila. :(

Já jsem pro... Já koukám na videa z porodu pořád a díky tomu se na porod těším a nebojím se ho, ale každá jsme jiná 🙂 jinak jestli myslíš zda dělat video z vlastního tak určitě ano. Máš památku a jednou dítě ocení čím si maminka musela projít... 🙂