icon

Vydupaný císař kvůli adopci a psychice

pepenyny25
18. kvě 2016

Dobrý den,
potřebuju radu,jsem 34tt a syna chci dat po porodu k adopci. Jelikoz jsem se takhle rozhodla, tak me stejne chtějí nechat rodit normální cestou, s čímž já nesouhlasim, chci rodit císařem kvůli psychické stránce. Akorát mi v nemocnici rekli, ze jestli chci na vlastní žádost trvat na císaři kvuli adopci tak potřebuju povolení od psychiatra. Kdyz sem volala na psychiatrii tak mi řekli,že to jde,ale musim mit prý zadanku od obvodni lékař nebo gynekologa , s tim pujdu k psychiatrovi a ten mi diky tomu napise zprávu az pujdu rodit ze půjdu císařem. Můžete mi prosim rict jak to presne funguje?? Dekuji

Strana
z3
majdy
Odpověď byla odstraněná
ivcaz
31. kvě 2016

@peggy722 Já sice taky byla v lumbálce, ale prcek na tom byl špatně, takže s ním hned odběhli pryč. Pak skončil na resuscitačním se všemi těmi hadičkami a dýchací maskou, takže ho za mnou přivézt nemohli a i když jsem za ním druhý den šla já, tak jen chytit za prst... Manžel mi po nějaké době (ten den byl zrovna v zahraničí, takže až když se vrátil) na jipku přinesl aspoň fotku na tabletu, ale vidět miminko v tomto stavu mě přivádělo jen do větší depky.

Jinak k té zmiňované "aroganci" zakladatelky této diskuze - i bez toho co nakonec napsala mi přišlo, že to je spíš způsob, jak se vyrovnat s bolestí, která ji tíží. Moc Vám přeji, abyste to celé zvládla v rámci možností co nejlíp a v dalším životě, aby Vás už potkávaly jen pozitivní věci. A ještě jednou za budoucí adoptivní rodinu děkuji za Vaše rozhodnutí i přes způsob zplození miminko donosit a dát mu šanci na život.

lnk84
Autor odpověď smazal
orchidis
14. kvě 2019

@pepenyny25 Obdivuju! Když už se stalo, je to to nej řešení. Jsi skvělá. Já bych to nezvládla.

Strana
z3