Vyvolávaný porod v Jablonci
mám dotaz, měla bych jít na vyvolání do Jablonce a chtěla bych znát zkušenosti a průběh těch co to mají za sebou, protože jsem jsem četla tak ve většině případu s vyvolaným porodem to dopadlo císařem. děkuji
@martinka_33 jsem jenom po termínu a nevim jestli dát teda nejdřív přednost hamiltonovi
Sestrenka tam rodila vyvolavane pred mesicem a vsechno v pohode
Rodila jsem tam prred 4 lety vyvolavane v 41+, rano prijem, zavedl lekar 1 tabletu, hned se to rozjelo, sama mi hned praskla voda, kontrakce po 2 min celiu dobu, dost ostre, ale slo to dobre, za cca 7 h byla dcera na svete, me to sedlo. Jde asi o to, nevyvolavat zbytecne brzy, pokud nejsou tedy komplikace, potom telo jeste neni pripravene a dopada to sc. Za me to bylo ok.
Zkus hamiltona nejdriv, třeba to pomuze.
@luciferek9 Zkus nejdřív Hamiltna.. Mě chtěli před čtyřmi lety vyvolávat porod dva dny po termínu protože potřebovali eliminovat vánoční rodičky (měla jsem termín 16.12.), výmluva byla hraniční tlak, který byl na horní hranici normálu, poté, co jsem přišla za týden už jim tlak nevadil neb to bylo 23.12. 😀 (ten tlak jsem měla stejnej), neg. revers mi dali podepsat až 26.12., to už bylo po svátkách, tak už by mě zas hnali na vyvolávání, porodila jsem přirozeně 28.12. - teda po hamiltonu, který proběhl 27.12. 🙂 Tak jsem dodneška nakrknutá, že mě tak strašili a nervovali jen protože Vánoce!!

Císařem končí zhruba polovina vyvolávaných porodů.. Já jsem se tomu raději vyhnula, v Jablonci jsem podepisovala neg. revers.. Ale ono záleží, jestli jdeš na vyvolání ze zdravotních důvodů (tam pak jiná možnost není) nebo jen protože už jsi po termínu..