icon

6. den po porodu nás stále nechtějí pustit z porodnice

dm1207
21. čer 2017

Je tady někdo,kdo byl v porodnici šestým dnem a stále ho nechtěli pustit domů? Lezime ve fn v Plzni a už máme podruhé nov.žloutenku,takže jsme na svetylku...do toho genetika kvůli růstu,neurolog,ekg kvůli selesti.... Dodávali nam bikarbonat kvůli vnitřnímu pH....děkuji....už jsem zoufalá.... Nevím co bude

marketaryzi
21. čer 2017

Někdy je třeba posvítit trochu déle... Já byla v porodnici s paní, která tam byla kvůli novorozenecké žloutence 11 dní. Já vím, hormony udělají svoje, člověk chce honem domů, ale fototerapie je moc důležitá. Po narození je vyšetření opravdu hodně. Když je nějaký problém, třeba ta žloutenka, tak se hned nabalují další.... Nebojte, bude líp. Dcera musela po porodu na operaci a kvůli tomu jsme pak obešli snad všechna možná oddělení, pro jistotu...

dm1207
autor
21. čer 2017

Trošku jste me uklidnila...mohu se zeptat,co to bylo za operaci?

barumat
21. čer 2017

Já to měla opačně než vy. Malá nechtěla sát ani polykat, krmili ji i sondou, byla spavá, i když žloutenka nebyla. A já se tedy naopak propuštění bránila. Ty první dny jsem s jídlem strašně bojovala, každá kapka mléka v ní byl úspěch a já si říkala, co bych dělala doma? Tady mi sestřičky pomůžou, kdyby bylo nejhůř, dokrmí sondou, poradí, podpoří, taky jsem doma neměla přesnou váhu a nemohla bych kontrolovat, jestli přibírá... Takže já si naopak pobyt dobrovolně prodloužila, dokud jsem nezískala jistotu, že už to bude opravdu v pořádku.

dm1207
autor
21. čer 2017

Děkuji

fouskovi
24. kvě 2019

S tou žloutenkou je to těžké s prvním nás jeden den pustili a druhý den jsme byli zpátky pod lampou celkem 12 dní a teď s druhým synem jsem zůstala o dva dny déle aby jsme se zase nemuseli vracet vím je to těžké ale zkuste vydržet děláte to pro miminko

edzett
24. kvě 2019

Ja mam tri kluky a se vsemi jsme byla v porodnici pres tyden. Vim , ze to je dlouhe , ale urcite uz vas brzo pustí. ☺ Ja to s prvnim probrecela a u toho tretiho uz jsme byla pripravena, mela jsem sebou knizku a nechala jsem si privest notas s filmy a domluvila si navstevy na kazdy den, aby mi to tam uteklo, protoze maleho meli pod svetlem u sebe a sestricka nosila jen na kojeni ...

antoinet
24. kvě 2019

Blby je, kdyz te pusti a pediatr po par dnech zhodnoti, ze musite se zloutenkou zpet, tak uz nejdete do porodnice, ale na detske, mezi nemocne deti, mensi klid atd.
Drzim palce, at je malicky brzo v poradku, taky jsem to zazila.

nazka
24. kvě 2019

@dm1207 ja rodila v nedeli a domu jsme sli dalsi pondeli po mych prosbach od ctvrtka.. rikali,ze uvidi.ale nas drzeli kvuli me. mala mohla jit domu uz v ten ctvrtek

malanoha
24. kvě 2019

Byla jsem s miminem na sestinedeli 9 dni.. Taky hlavně kvuli zloutence. Posledni dva dny jsem tam probrecela zoufalstvim, ze uz chci domu..

kusanagi87
24. kvě 2019

Take jsme byli, ale trochu jinak - po akutnim CS v porodnici 6 dnu. Mala sice zloutenku, ale dobre. Pustili nas domu; zo byla středa. V PA kontrola kvuli zloutence, hodnoty vyletěly nahoru, takze znovu do nemocnice, na dětskou JIP a 24 hod fototerapie v kuse....pustili nas pak v SO odpoledne. Pobyt na detskem a na dětské JIP me totálně poznamenal 😑😶
Takže raději si to vklidu odbijte v porodnici, stejne jako ja s prvnim ditetem, a pak vklidu domu a uz být jen doma. Zadna dalsi nemocnice.

gracinka7
Autor odpověď smazal
bayt
24. kvě 2019

Já nemocnice nesnáším, takže soucítím.....vydrž!

krasna_neznama86
24. kvě 2019

V Plzni se na detske nechodi, do 6 tydnu tu funguje neonatologie (i misto pohotovosti).

@antoinet

zelenaesmolda
24. kvě 2019

@bayt
je to dva roky stare tak snad tam uz nelezi :D

bayt
24. kvě 2019

@zelenaesmolda :D :D Proč furt někdo obnovuje tyhle témata??
@fouskovi Můžu vědět, jak vás to napadlo si tohle téma po dvou letech vyhledat a odpovědět na něj? Nerozumím....

zelenaesmolda
24. kvě 2019

@bayt
ja to taky nechapu....tim tuplem ne u tech,kde je to neco konkretniho a individualniho a neda se ta zkusenost prenest

fouskovi
25. kvě 2019

@bayt vyběhlo na mě na hlavní zdi