Gynekoložka Mazánková, Praha. Prosím o reference

jmisa
18. srp 2007

Rozhodla jsem se změnit gynekologa, snažíme se o mimčo a tak pro svůj klid chci mít dobrou a moderní péči. Nalezla jsem stránky této gynekologie, pokud někdo máte reference, tak za ně budu ráda. Vím, že se zde platí jakýsi paušál za nadstandardní péči, ale to dnes téměř všude.
Uvítám i další tip. Představuju si, že gynekolog bude mít k dispozici ultrazvuk a že s ním také bude v rámci prevence pracovat. Můj současný ho sice má, ale mám dojem, že používá jen na těhulky.
Také bych se nerada posléze s gynekologem dohadovala o případné neschopence v těhu, ale to je jen takový bonus.
Díky.

karlicka111
20. srp 2007

Ahoj,
s Dr. Mazánkvou mám jen dobré zkušenosti (ale také jsem naštěstí doposud neměla nějaký extra problém). Platí se u ní 1000 Kč za rok. V těhu tuším 5000 Kč (kdysi jsem to zjišťovala, už si nejsem 100% jistá, ale myslím, že je to tak). Je to snad ve 2 splátkách a 1/2 roku po porodu je zdrama. Má ultrazvuk i 3D v ordinaci. Odběry dělá na místě, ordinuje do 21, 22 hod. , dostaneš číslo mobilu a tak.. Ale to už jsi se asi vše dočetla na webu. Myslím, že jsi-li odhodlána "si připlatit", tak tato dr. je dobrá volba. 😉

jmisa
autor
20. srp 2007

No bohužel nepřijímá aktuálně nové pacošky, takže hledám dál. Řekli, že snad na konci září 😒

nikitazak
14. zář 2007

chodim k Mudr. Mazankove a jsem z ni nadsena. Takovy pristup jsem nikde nezazila. V tehotenstvi se plati 3000,- na zacatku a po 20 tt se doplaci dalsi 3000,- nikdy se tak neceka vic jak 1/2 hod. vetsinou se jde na radu tak jak je clovek objednany. Opravdu doporucuju!!

pepibubu
14. zář 2007

Další naprosto spokojená pacientka od Dr. Mazánkové 🙂 K doplatku v těhotenství,v tomhle paušálu je poporodní péče až 6 měsíců po porodu.Ordinační doba je skvělá, jako jedna z mála chápe že skončit ve čtyři je sice fajn pro ni, ale ne pro pacientky 🙂 Navíc teď nabrala ještě jednu paní doktorku, taky sympaťandu, mně vyléčila cystu, a už se moc moc těším, až mi jednou řekne, že tam máme "chomáček" miminka.

petrunka_01
16. zář 2007

🙂

pepibubu
18. zář 2007

Holky stala se strašná věc.... Dr. Mazánková náhle zemřela.... Takže nic.... Zase má svět o jednoho dobrého člověka méně.... 😖 😢

jmisa
autor
20. zář 2007

jj, už jsem to četla, já si nakonec zvolila jiného gynekologa a je fajn, ale tohle je strašný ☹

pepibubu
20. zář 2007

Míšo, naopak se tedy zeptám já, jakého sis nakonec zvolila doktora? Když jsem se ptala sestřičky, tak mi řekla že neví jestli budou dále pokračovat, nebo jestli skončí, tak musím mít v záloze Plán B... Nejradši bych aby pokračovala ta druhá sympatická doktorka, ale spolíhat se na to nedá, že jo. Napiš mi to prosím kdyžtak do IP....

Díky Veronika

pepibubu
20. zář 2007

normálně mi žene do očí slzy to, jak vyřešili nastalou situaci - domluvili se s cca 10 doktory, kteří dočasně převezmou jejich pacientky. Je to od nich nádherné gesto přesně v souladu s filosofií zesnulé doktorky.

jmisa
autor
20. zář 2007

pepi, máš to v IP.

llucka
20. zář 2007

Jmisa ja chodim v Praze blízko nám. Míru do Americký s soukromýmu doktorovi. Sice se platí 500 za návštěvu (těhu mě vyšlo na 3500), ale je moc fajn. I prostředí. Tak kkybys chtěla kontatk,tak ti ho pošlu do IP.

jmisa
autor
20. zář 2007

llucka, díky, ale já už si gyndaře našla 🙂

nikitazak
20. zář 2007

ja se to dneska dozvedela od dr. Vacka, ke kteremu posilala Dr. Mazankova pacientky na velky UZ. Uplne me to rozbrecelo, takova krasna zenska, plna zivota...vzdy jsem se k ni tesila ja i manzel...kontroly u ni byly plny smichu. Umela me uklidnit, kdyz jsem v pocatku tehotenstvi plašila! je to velka skoda! je mi to moc lito, odesel opravdu krasny (uvnitr i vne)clovek!

blacklucka
20. zář 2007

teda holky!!!!!!!!!co to tu čtu!!!!jaktože zemřela??? já mám uplný šok, minulý čtvrtek jsem tam byla, chodím té druhé doktorce.

kocicatko
20. zář 2007

Holky, to je strašný, já tam byla v pátek, chodím k dr. Haberlové a obě mi přišly naprosto skvělé, milé, vstřícné...já nechci jinam, ale zároveň jsem těhu, tak budu asi jinou dr. muset vyhledat ☹

jmisa
autor
20. zář 2007

Prý měla nemocné srdíčko, ikdyž léčené, ale... ☹

Holky, přeju vám najít dalšího super gyndaře.

blacklucka
20. zář 2007

kocicatko-já taky chodím k dr.Haberlové. Dnes jsem se musela objednat někam na žižkov, sestřička nebyla moc sympatická 😖 Je to smutný 🙄 🙄 🙄 taková mladá perspektivní ženská.Já taky nechci jinam, cítila jsem se tam jak doma 😢 😢

kocicatko
20. zář 2007

blacklucko, to mi neříkej..dr. Haberlová je úplné zlatíčko...měly tam strašně dobrý přístup...ach jo :(.... a objednala ses někam podle toho seznamu, co mají na stránkách?

blacklucka
20. zář 2007

jo, mrkla jsem do seznamu, já jsem z Prahy 10 zahradního města, tak to mám docela blízko na žižkov, ale upřímně-vůbec se mi tam nechce. do Kvestorské jsem se pokaždé těšila, i na to jak s paní dr. pokecáme,dr. Haberlová je fakt zlato. A dr. Mazánkové zas vděčím zato, že nás poslala do Pronatalu a máme Martínka.prostě mám tak zkaženou náladu, to je šílený.pořád na to myslím.

blacklucka
20. zář 2007

kocicatko, prý je to jen dočasně, v polovině října dají vědět, kdy a jestli se obnoví chod ordinace. Vůbec jim nezávidím tu situaci 🙄

pepibubu
20. zář 2007

aha, holky, to jsem nevěděla, že měla nemocný srdíčko... když mi řekli "náhle" tak jsem tipovala spíš nehodu, mrtvici nebo tak něco...

jmisa
autor
20. zář 2007

pepi, psaly to holky na baby café.

blacklucka
20. zář 2007

já si taky myslela třeba dopravní nehoda

pepibubu
20. zář 2007

čest její památce.

dygab
24. zář 2007

Ahoj všem, manžel dr. Mazánkové udělá vše pro to, aby se ordinace udržela. Jde do tohotnaplno, tak mu držte palce.
Srdíčko nemocné neměla, zempřela zcela nečekaně a náhle.

blacklucka
24. zář 2007

dygab- to je hezký, to je krásný gesto.... ☹

pepibubu
25. zář 2007

dygab, odkud máš tyhle informace? myslím to o manželovi? Normálně mi to opět žene slzy do očí..... už kvůli tomu, jak se snaží ordinaci udržet, jinam nejdu. Těhotná nejsem, tak jinam jít nemusím, tak z piety k Evičce a úcty k jeho odhodlání jinam nejdu.

dygab
25. zář 2007

Přímo od manžela🙂

blacklucka
25. zář 2007

já taky jinam nejdu, ten seznam doktorů, co dali k dispozici je jen na přechodnou dobu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru