Jak se zaregistrovat do porodnice u Apolináře?

zuzzka93
3. čer 2017

Ahoj, mám dotaz a doufám, že se někdo kdo má zkušenost ozve🙂 sice mám ještě pár týdnů čas na registraci do porodnice, ale chci být připravená. Vybrali jsme porodnici u Apolináře, na stránkách jsem se zaregistrovala a přečetla si i instrukce o tom jak si zarezervovat na termín porodu. Je tam, že registrovat se může od 14+0tt. Co mi je ale stále nejasné, jak zjistí v jakém týdnu těhotenství sem, případně kam ho zadávám ? Nic takového to po mě při registraci nechtělo.Jen chci vědět jak se pak rychle zaregistrovat a být v klidu🙂 Doufám, že je otázka trochu srozumitelná, nevěděla sem jak zformulovat. Díky za rady🙂🙂

martulka6188
3. čer 2017

Zjistí to až při tzv. první návštěvě - myslím, že cca za 10 týdnů se ještě objednává na tuto návštěvu, je to administrativní schůzka, kde sepíšete anamnézu a tam si i PA dle těhotenské průkazky kontroluje termín porodu. Pokud by jsi byla zaregistrovaná mimo (jak je v těch instrukcích, myslím +- 5 dní nebo tak nějak), tak tě vyškrtnou.

zuzzka93
autor
3. čer 2017

Takže tam prostě pak registraci tam v dobe 14tydne objednam na muj termin porodu ,to normalne pujde apak si dohodnu s nimi co nejdriv prvbi schuzku jo? Dekuji☺

martulka6188
3. čer 2017

Ano, zaregistruješ se na svůj termín porodu, který máš nebo možná teprve budeš mít v průkazce. Je to vypočítané tak, že ta webová aplikace ten termín uvolní k rezervaci právě ve 14+0, ale můžeš se zaregistrovat i na několik dní okolo (už si právě nepamatuju, jaký je ten rozptyl, myslím, že +- 5 dní, takže teoreticky máš na registraci 10 dní).
Poté se objednáš na tu první návštěvu, to taky jde přes tu webovou aplikaci. Ale už si přesně nepamatuju, v jakym termínu se tam má jít. Pročti si jejich stránky o registraci k porodu, tam je to napsané.
Do té webové aplikace se zkus přihlásit a trochu si to proklikat předem, i když nebude ještě otevřený tvůj termín porodu, tak aspoň uvidíš, jak to funguje.

zuzzka93
autor
3. čer 2017

Dekuji moc zbytek vim☺ja to prave studovala ,hediny co mi nebylo jasny jak predtim vefi kdy mamten 14. Tyden to si mi osvětlila tak moc děkuji☺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru