icon

Lze se registrovat ve více porodnicích?

knoflice
16. bře 2016

Jsem z Děčína a na gynekologii a prohlídky jezdím tam. Ale momentálně bydlím i v Praze, kde pracuji...
Jsem nervózní, když se zaregistruji v Děčíně...co když se něco stane a nestihne se to ☹...
Přemýšlím tedy, jestli bych se třeba nezaregistrovala v Benešově u Prahy, ale zase... do Děčína jezdím také a pravidelně...
Má někdo zkušenosti, protože se také vyskytoval na dvou místech zároveň?

annie2015
16. bře 2016

Ja myslím,ze to nejde. Ale moje kamarádka byla domluvena na porod v Klatovech,nA tam rodiče. Ale bydlí v Praze. A nakonec to šlo rychleji než čekala,takže skončila v Praze v Podolí a no problém 🙂

mavanka
16. bře 2016

Když se stane něco, že bys nedojela do Děčína, můžeš klidně do porodnice v Praze. Záleží, jak moc v Praze jsi, pokud hodně a do Děčína na kontroly jen dojíždíš, zaregistrovala bych se do porodnice v Praze - poslední měsíc před porodem se chodí každý týden na kontroly do porodnice - tak bys to měla po ruce...
V Děčíně je taky potřeba se registrovat? Jestli uvažuješ, že hned, jak v práci nastoupíš na mateřskou (6-8 týdnů před porodem) už budeš pořád v Děčíně, registruj Děčín... Akutně tě vezmou kdekoli...

Jinak registrace se zapisuje do průkazky - aspoň v podolí, takže do další porodnice už by Tě pak těžko registrovali..