Ostrava Fifejdy - respektují porodní přání?

kukuss
4. čer 2014

Zdravím maminky 🙂 , za měsíc se chystám rodit na Fifejdách, už jsem tam ležela během těhotenství a byla jsem moc spokojená. Chtěla jsem se však zeptat, respektují tam porodní přání/plán (nechci to tak nazývat)? At vím, jak se připravit. A také, jestli ho tedy nakonec respektovali, zda-li jste si opravdu mohla vybrat polohu, dát si na sebe miminko ihned po vypuzení atd.
Budu ráda, za každou odpověd a připomínku! 🙂
Děkuji, Veronika.

krystynaraszkova
12. říj 2014

Tak to by mě taky zajímalo🙂

povidalka911
20. říj 2014

Na Fifejdách jsem rodila. Je pravda, že byly očekávány komplikace, a byla jsem tam narychlo převezena z jiného města, kvůli dětské JIP, která u nás nebyla, ale na porod tam si nemůžu ztěžovat. Neměla jsem žádný dotazník, nemusela jsem vyplňovat žádné papíry a už vůbec neměla žádný porodní plán. Jediné, na čem jsem byla domluvená byl Epidurál a ten jsem dostala. Musím říct, že jsem měla porod krásný, více méně u něho skoro nikdo nebyl kromě mého muže a mě. 5 minut tam byl anesteziolog na píchnutí Epidurálu s takovou starší milou sestřičkou, která mi pomohla při zavádění Epi, a pak chodila sem tam PA koukat, jak to jde. Vždy mě viděla vysmátou, (díky Epidurálu 😀 ), takže se jen usmála, zkonstatovala, že to jde dobře a dopřála nám klid, což tedy oceňuji. Na poslední fází přišla doktorka, taky milá a s tou jsme přivedli na svět našeho špunta. Řekla mi, ať si klidně sáhnu na hlavičku, když se tlačil ven, což by mě tedy samotnou vůbec nenapadlo, ale bylo to fajn 😉 . Po porodu mi byl dán, bohužel v našem případě jen na chvíli, protože pak musel na JIPku. Ale já si na porod na Fifejdách stěžovat nemůžu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru