icon

Porod u Apolináře císařem. Máte zkušenost?

ewuli
12. bře 2008

Ahoj holky, máte někdo nějaké zkušenosti s porodem u Apolináře císařem? Už brzy mě čeká plánovaný termín a tak bych se ráda dozvěděla nějaké zkušenostli...Děkuju

martinka79
•
12. bře 2008

jsem na tom podobně mně zatím na 100% neřekli, že to bude muset být císař, ale plánovaný porod ano. 🙂
Rada určitě dobré porodnice je to super a komplikace nedovolíme. Budeš mít epidurál. Jééééééééé mi máme i stejné jméno na mimi. Já tam jedu 25.3.

ewuli
autor
•
12. bře 2008

Mě to čeká císařem určitě,protože máme KP a těžkou VVV. 25. budu mít s největší pravděpodobností termín a je to jen pár dní před vypočítaným termínem,tak se docela bojím, aby to na mě nepřišlo dřív...

martinka79
•
12. bře 2008

neboj se, pokud tě mohu alespoň takto podpořit. bude vše O.K.

martinka79
•
12. bře 2008

ewu když se koukneš na porod je tam přímo porodnice apolinář. tam se třeba dovíš více.

barbarek
•
12. bře 2008

Ahoj holky, taky mě čeká zřejmě císař u Apolináře. Nebo aspoň mi to říkal Dr. Koucký, tak uvidíme. Já jsem si totiž zlomila nohu a mám nechodící sádru, takže bych asi těžko normálně rodila. Tak mám taky smíšené pocity, ale snad to bude ok 😉

martinka79
•
12. bře 2008

ahojky barbarek já to četla na druhé diskusi, to je mi líto, ale snad to bude v poho. Malý je určitěv pořádku tak se opatruj a neboj. 🙂