icon

Porodnice Benešov nebo Krč. Kterou doporučíte?

nkl89
2. čer 2020

Ženy tak kterou porodnici

nazka
3. čer 2020

@nkl89 nemám osobní zkušenost, ale na Benešov jsem moc chvály neslyšela.. I když je to 3 roky zpět, třeba se zlepšili ☺️

balogis
3. čer 2020

Já rodila třikrát v Krči,2009,2017 a teď v březnu a spokojenost,známá rodila v Benešově a jako prý nic moc, druhá známá pracuje v Benešově jako sestřička a říkala sama,že porodnici tam at se raději vyhýbáme 🤔ale osobní zkušenost tam nemám

shaun40
3. čer 2020

Prvního jsem rodila v Motole nebyla jsem spokojena. Druhého v Krči a za mě super. Je to porodnice z ochotným personálem .Určíte bych šla do Krče.

hanih
3. čer 2020

Rodila jsem dvakrat v Krci a v obou pripadech jsem byla velmi spokojena. S Benesovem nemam zkusenost.

sonaxoxo
3. čer 2020

Byla jsem v benesovske nemocnici a za me ne.Neochota nekterych sester byla tragicka!

malenka3
3. čer 2020

Příbuzná jeden porod tam, druhý tam, ani jedno žádná velká výhra

gracinka7
3. čer 2020

Porodnice v Benešově velmi dobře vybavená, jezdí tam i spousta maminek z Prahy. Rodila jsem tam dvakrát, porodní oddělení ok, oddělení šestinedělí nic moc. Byla tam spousta protivných sester. Ale na blbé lidí můžeš narazit kdekoli.

karla2015
3. čer 2020

Ja rodila v Benesove v roce 2015 a spokojenost (zachranili me i dceru, porod hroznej), puvodne sem mela rodit v Podoli a tam nas v noci vysoupli, at jedem do Benesova, ze nemaji misto.

marketa3001
3. čer 2020

Rodila jsem v Benešově a byla jsem spokojená. Všichni byli vstřícní a plně se nám věnovali, tu noc jsem rodila jediná..Za mě super péče.

janinasm
4. čer 2020

Krč nedoporučuji, zejména né prvorodičkám! Mám dost špatnou zkušenost. takže za mě radím Krč rozhodně ne.