Porodnice Benešov nebo Krč. Kterou doporučíte?
Ženy tak kterou porodnici
Já rodila třikrát v Krči,2009,2017 a teď v březnu a spokojenost,známá rodila v Benešově a jako prý nic moc, druhá známá pracuje v Benešově jako sestřička a říkala sama,že porodnici tam at se raději vyhýbáme 🤔ale osobní zkušenost tam nemám
Prvního jsem rodila v Motole nebyla jsem spokojena. Druhého v Krči a za mě super. Je to porodnice z ochotným personálem .Určíte bych šla do Krče.
Rodila jsem dvakrat v Krci a v obou pripadech jsem byla velmi spokojena. S Benesovem nemam zkusenost.
Byla jsem v benesovske nemocnici a za me ne.Neochota nekterych sester byla tragicka!
Příbuzná jeden porod tam, druhý tam, ani jedno žádná velká výhra
Porodnice v Benešově velmi dobře vybavená, jezdí tam i spousta maminek z Prahy. Rodila jsem tam dvakrát, porodní oddělení ok, oddělení šestinedělí nic moc. Byla tam spousta protivných sester. Ale na blbé lidí můžeš narazit kdekoli.
Ja rodila v Benesove v roce 2015 a spokojenost (zachranili me i dceru, porod hroznej), puvodne sem mela rodit v Podoli a tam nas v noci vysoupli, at jedem do Benesova, ze nemaji misto.
Rodila jsem v Benešově a byla jsem spokojená. Všichni byli vstřícní a plně se nám věnovali, tu noc jsem rodila jediná..Za mě super péče.
Krč nedoporučuji, zejména né prvorodičkám! Mám dost špatnou zkušenost. takže za mě radím Krč rozhodně ne.

@nkl89 nemám osobní zkušenost, ale na Benešov jsem moc chvály neslyšela.. I když je to 3 roky zpět, třeba se zlepšili ☺️