Porodnice Brno. Máte zkušenost?
Přeju pěkný den,
nikde jsem nenašla téma "zkušenosti s porodnicemi v Brně", tak jsem si říkala, že ho zkusím založit. Maminy z Brna a okolí, jaké porodnice doporučujete? Pište, prosím, dobré a hlavně špatné zkušenosti.
Díky 😉
mabe já si říkám to samý ale už by teda moh. bojím se toho okamžiku když si řeknu že jde fakt do tuhýho.
ahoj holky 🙂
uz vas popada strach z porodu? Klidek 🙂 blizi se to neskutecne rychle, ale my to zvladneme a budeme mit ty sve pokaldy uz brzo u sebe 🙂 vsechno bude dobre, musime verit 🙂
mmchd berete nektera homeopatika pro snadnejsi porod?
no já myslím že ty mimča už nedáme zpátky takže to prostě zvládnout musíme i kdybysme nemohly už.
adelko, strach je urco normal. ja neberu nic, porad chci zacit pit ten malinkovy caj, ale nejak jsem nezacla 😲
adelko, já jsem brala arnicu před porodem, měla jsem nachystaný i na během porodu, ale úplně jsem na ně zapomněla 😅 každopádně si myslím, že mi pomohly 😉
mabe já ten maliník taky ještě nepiju a asi ho už ani pít nebudu.
adelko ahoj nene nic neberu prostě to nechám tak jak to je a uvidíme jak nám to půjde. nejhorší je to čekání.
Ahojky, porod se vyvolává tak, že buď jsi dost otevřená a tak se píchne jen plodová voda nebo nejsi dostatečně otevřená (ale něco tam je), pak se zavádí tabletka/y a nebo nejsi vůbec a to se dávají nejdřív čípky, aby nejdřív roztáhly ty por. cesty a bylo kam dát tabletku. Většinou se jeětě předem dělává zátěžový test, jak mimi reaguje na oxytocin (jsi na monitoru, kape ti kapačka a oni zvyšují dávky a sledují, co kontrakce a co ozvičky).
Taky mi vyvolávali...
Homeopatika jsou fajn... Ale jestli to ulehčily - těžko říct, byl to dost nářez 😖. A pak je dobré brát homeopatika (China) po porodu... Aby se člověk rychleji zmátožil... 🙂
ahoj maly prcku taky vyvolávali?? a bylo to fakt tak strašný a vyvolávali na termín nebo po termínu???
petapi ja mam arnicu a jeste caulophyllum thalictroides myslim ze mi to pomuze uz psychicky 🙂 piju malinik a lnene seminko mam taky koupene 🙂 kolik jsi mela baleni te arnici a jak jsi ji brala? 3kulicky 3x denne?
měla jsem 3 balení, ale nedopotřebovala jsem to, a dávala jsem 2x denně 5 kuliček, on to dávkování říká každej jinak no.
a na to caulophylum jsem právě úplně zapomněla , prtž jsem si nejdřív nebyla jistá a pak už to byl fofr 😅
jejda holky a to se může takhle kupovat jako normálně nebo to máte přes dr??
já jsem slyšela že s homeopatikama prý se i líp rozkojíš
suny normalne v lekarne to koupis bez receptu.
JJ jsou homeopatika i na kojeni, mmt poslu odkaz
adelko děkuju ale to sjem prošvihla ten termín. 😀
ale pak po porodu o tom uvažuju.
petapi a odkdy jsi tu arnicu brala? ja jsem si koupila 2 baleni tak to by mohlo snad stacit 🙂
Vyvolávali 14 dní předem... Kvůli těhu cukrovce. Byl to hnus, měla jsem křížové bolesti, zvracela, nepostupovalo to, skončili jsme kleštěma... ☹ Zaplať pánbůh za epidurál 🙂
Arnicu jsem brala (ale určo dýl než 14 dní předem, asi od 36tt) a pak po porodu zas arnica + china. Během porodu nic... Měla jsem strach, aby se to nebilo s těma vyvolávačkama... Maliník, lněné semínko pochopitelně taky, i sex byl, hlavně abych to urychlila a nemusela vyvolávat... 🙂

suny, holt co nadelas. ven jit musi. budu muset duverovat doktorum, ze vi co delaji.