Porodnice Brno. Máte zkušenost?
Přeju pěkný den,
nikde jsem nenašla téma "zkušenosti s porodnicemi v Brně", tak jsem si říkala, že ho zkusím založit. Maminy z Brna a okolí, jaké porodnice doporučujete? Pište, prosím, dobré a hlavně špatné zkušenosti.
Díky 😉
nikde jsem nenašla téma "zkušenosti s porodnicemi v Brně", tak jsem si říkala, že ho zkusím založit. Maminy z Brna a okolí, jaké porodnice doporučujete? Pište, prosím, dobré a hlavně špatné zkušenosti.
Díky 😉

•
3. bře 2010suny, holt co nadelas. ven jit musi. budu muset duverovat doktorum, ze vi co delaji.
0
Ahojky, porod se vyvolává tak, že buď jsi dost otevřená a tak se píchne jen plodová voda nebo nejsi dostatečně otevřená (ale něco tam je), pak se zavádí tabletka/y a nebo nejsi vůbec a to se dávají nejdřív čípky, aby nejdřív roztáhly ty por. cesty a bylo kam dát tabletku. Většinou se jeětě předem dělává zátěžový test, jak mimi reaguje na oxytocin (jsi na monitoru, kape ti kapačka a oni zvyšují dávky a sledují, co kontrakce a co ozvičky).
Taky mi vyvolávali...
Homeopatika jsou fajn... Ale jestli to ulehčily - těžko říct, byl to dost nářez :-S. A pak je dobré brát homeopatika (China) po porodu... Aby se člověk rychleji zmátožil... 🙂
Taky mi vyvolávali...
Homeopatika jsou fajn... Ale jestli to ulehčily - těžko říct, byl to dost nářez :-S. A pak je dobré brát homeopatika (China) po porodu... Aby se člověk rychleji zmátožil... 🙂
Vyvolávali 14 dní předem... Kvůli těhu cukrovce. Byl to hnus, měla jsem křížové bolesti, zvracela, nepostupovalo to, skončili jsme kleštěma... 😞 Zaplať pánbůh za epidurál 🙂
Arnicu jsem brala (ale určo dýl než 14 dní předem, asi od 36tt) a pak po porodu zas arnica + china. Během porodu nic... Měla jsem strach, aby se to nebilo s těma vyvolávačkama... Maliník, lněné semínko pochopitelně taky, i sex byl, hlavně abych to urychlila a nemusela vyvolávat... 🙂
Arnicu jsem brala (ale určo dýl než 14 dní předem, asi od 36tt) a pak po porodu zas arnica + china. Během porodu nic... Měla jsem strach, aby se to nebilo s těma vyvolávačkama... Maliník, lněné semínko pochopitelně taky, i sex byl, hlavně abych to urychlila a nemusela vyvolávat... 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli