Porodnice Hořovice u Berouna
Holky jaké máte zkušenosti s touhle porodnicí?Chci jen upozornit,že před 3 týdny tady zaměnili miminka a kdyby jedné mamince neudělaly náhodné vyšetření pupeční šnůry,odvezla by si domů cizí mimnko. ☹
A na tom nadstandartu to funguje úplně blbě,jak je to dál a má to špatný signál 😉
Nevíte někdo jak to tam teď vypadá,jestli je tam pořád tak narváno??? Chystají se bouřky,tak čekám 😀 😀 😀
@smecka Popravdě??? už mě to vůbec nebaví,jsem jak balon před prasknutím a sotva lezu,co sním,tak mi likviduje žaludek a tlačí mě,to s Máťou neznám,to mi bylo jen hej 😅
A ať sekám trávu,vytrhávám staré stromky,myju okna nebo tahám Matesa tak s juniorem to ani nehne a vesele dloube do žeber 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojky holky,
chtěla jsem se zeptat 😉
Ráda bych taky rodila v Hořovicích a jelikož tam berou bez registrace, tak doporučují aspoň 1x návštěvu v poradně.
A tak jsem se chtěla zeptat, jaký tt jste šli k nim na návštěvu před porodem? Četla jsem někde, že maminy chodí tak 36tt, můžu jít i dřív..třeba 30tt? Jsem nyní 26tt 😉
@levandulkaaa Určitě můžeš,ale oni nechtějí aby jsi chodila ke svému dr a k nim v jednu dobu zároveň,chtějí tě mít jakoby před porodem 😉
Minule jsem chodila od cca 36tt k nim do poradny,teď jsem to v těch vedrech vzdala a nejdu,musela bych busem a to by byla moje smrd,cestování mi nedělá dobře nebo můžeš do poradny co mají Hoř. doktoři v Medicentru v Berouně 😎
@ferinka
Děkuji moc za odpověď ferinko 🙂
Aha tak to jo, tak já se tam taky objednám tak na ten 36tt 😉
Šlo mi právě i o to, že kdybych náhodou rodila dřív před 36tt(nedej bože) ☹ ..že by mě třeba pak nevzali, protože bych u nich vlastně ještě nebyla v poradně, že by o mě nevěděli 😨 😅
PS: Koukám, že to máš už za dveřma 😉 ..tak přeji rychlý a bezproblémový porod 😉
@levandulkaaa oni tam dřív ani neberou,to posílají na Kladno nebo Motol,ale teď nevím který týden,myslím, že od toho 36tt berou,ale snad nelžu 😉
To mi povídej,už sotva lezu a ty horka do toho,dr. mě navnadila už před 14 dnama, že ať čekáme na tašce a včera mi zas řekla, že to dítě je v pupku absolutně spokojený 😖 😀 😀 😀 😀 😀
@levandulkaaa: já jsem tam jezdila až od 38tt, moje dr měla monitor, tak to šlo.
Ahoj holky, berou tam od ukončeného 34tt 😉
Já už tam rodila 2krát a vždycky jsem tam jela až ve 40tt jen na monitor a oni mě sami poslali ještě na ultrazvuk a do poradny...u prvního dítěte mě nechali přenášet týden a u druhého jsem měla plánovaný císařský řez takže to bylo bez problémů...je to tam fakt skvělý a vaří tam výborný kafíčko, ale to až na šestinedělí 🙂
😎 😎 😎 jsme doma,už jsme ztihli i dětský den na hřišti 😀 😀 😀
Byla to fakt rychlost,bylo mi to jasné, že to přijde,dr. udělala v poledne hmátek,tak jsem to ještě rozhýbávala do devíti žehlením 😀
Kolem jedenácté jsme si šli lehnout,ale už jsem to cítila,tak ani nespala, v jednu jsem vzbudila taťku, že se jede,že to máme po 8 minutách,pobalili jsme a už cestou to bylo po cca 5 min než jsme dojeli.
V porodce jsme byli ve 2,natočil se monitor a šlo se na sál,byli jsme na cca 4 prsty,přišel klistýr,nechala jsem si píchnout vodu a začalo to,hrdinka si nechala nabrat krev na epidural a ve snaze škemrání, že ho taaaaaak chci,mi bylo sděleno, že je bohužel pozdě,protože jsem na 7-8 prstů,že nějakou injekci a že to i kolikrát urychlí....
Dostala jsem pigáro,lehla na bok,kontra byly už po minutě a já sotva funěla,no od injekce uběhly cca 2-3 kontra a řvu na manžu ať letí pro dr,že cítím šílený tlak, že to tu je,no musela jsem ještě jednou,protože nějak nechápal, že tak rychle,pak už to šlo ráz naráz a malá byla ve 4,13 hod venku.
VEEEEEEEEEEEEEEELKE díky dr. Lonkové,která nás rodila a bez nástřihu a jakéhokoliv poranění 😎
@ferinka Fíííha to byl fakt mazec 😀 Ještě jednou moc gratuluji 😉 Tu injekci jsem dostala taky, ale ne se slovy že to urychlí, ale se slovy že se po ní vyspim 😀 Urychlila to, píchli mi jí v podstatě hned jak mi praskla voda a Viki se narodila za 4 hodiny, akorát mi po ní bylo zle a omdlívala jsem a to říkala PA že je po té injekci s kombinací s mým tlakem...
Taky mě rodila Dr. Lonková 😉 Nástřich sice byl, ale jen maloučkatý, na prvorodičku super 🙂 Škoda jen, že nám nedovolila zavolat tatínka hned 😔
Ahoj holky, prosim Vas, mam Horovice jako nahradu za Podoli, kde mi ted maluji. Na jejich strankach ale nemuzu najit telefon na prijem rodicek. mate ho nektera jeste? Dekuju moc.

@lucik , děkuju za informaci, taky nejsem zrovna trpělivá, no i tak je to od nich hezký nadstandard!