icon

Porodnice Neratovice - ceník porodu

emko_41
28. únor 2018

Dobrý den,
zaregistrovala jsem se do porodince do Neratovic a dostala se ke mě informace, že prý se cena za porod v této soukromé porodnici může vyšplhat až na 40 tis. Nemáte některá čerstvou zkušenost z Neratovic a jak to je ve skutečnosti? Zajímá mě hlavně to, jestli se za porod vůbec platí...
Mockrát díky za odpovědi!
Míša

multivitaminka
•
28. únor 2018

Já jsem v Neratovicích rodila dvakrát a za porod jsem vůbec neplatila, jen za pokoj a za manžela, když byl se mnou u porodu. Určitě 40000 platit nebudete 🙂.

fykyska
•
28. únor 2018

@emko_41 Pokud jste samoplátce a nejste pojištěná tak se služby zaplatí. Pokud jste pojištěná tak přece nic neplatíte 🙂 pokud nebudete chtít nějaký extra služby - jako nadstandartní pokoje , někde je hrazena přítomnost osoby u porodu , nějaké oblbováky k porodu nad rámec...

bayt
•
28. únor 2018

@emko_41 Cha cha soukromá porodnice jo? Leda ve snu :D Zatím spíš podobná noční můra jako všude jinde. Hádám, že za 40 tis. by se k tobě někteří lékaři minimálně nechovali jako k onuci...

handulkak
•
28. únor 2018

@emko_41 Ahoj, pokud vím, tak v Nerato se neplatí, je to státní.🤔

Jinak jediné, co by te mohlo stát tolik, je pokud bys platila lékaře, který te prijede o volnu odrodit. Nic jiného mě nenapadá. Nebo pokud nejsi pojištěna, ale to by cena byla zase vyšší.

ssandy
•
28. únor 2018

Koukala jsem se, kolik proplatila zdravotni pojistovna porodnici, kde jsem rodila v roce 2015 a bylo to neco pod 5tis.Pak jeste nejake stovky za vysetreni miminka a nacvik cviceni s fyzioterapeutkou. A byla jsem tam 4dny.Takze si myslim, ze tech 40tis. je spis za konkretniho lekare, ktereho sis vybrala, jinak si to nedokazu predstavit.

emko_41
autor
•
1. bře 2018

Děkuji moc všem za odpovědi 🙂 já jsem si říkala, že je to nějaká zvláštní informace 🙂🤐 jinak jsem v poslední době slyšela jenom pozitivní recenze na tuto porodnici, tak jsem zvědavá 🍀

mose1356
•
1. bře 2018

Na webu nemocnice je kompletní ceník, cena za porod pro rodičky mimo EU a bez zdravotního pojištění je 46.000, za císařský řez 56.000.

emko_41
autor
•
1. bře 2018

@mose1356 Ten ceník mi právě nešel rozkliknout ☹

bayt
•
1. bře 2018

@emko_41 hm, podívej se na moji "recenzi" v mém deníčku (a to tam nepíšu podrobnosti, co který lékař byl schopen vypustit z pusy) - hlavně nikdy nerodit bez svojí duly!