icon

Porodnice Neratovice. Máte čerstvé zkušenosti?

dagmik
25. srp 2007

Nemáte někdo nějaké čerstvé zprávy nebo zkušenosti s tím, jak to vypadá teď v Neratovicich v Almedě nebo jak se přesně ta porodnice jmenuje? Hledám další alternativu, když mi to nevyjde na Bulovce.

antynka1
1. dub 2010

Ono stejně se to může do víkendu ještě změnit - když sis to naplánvoal až na víkend 🙂 Moje máma chtěla, abych se narodila přesně na termín - tak chodila po schodech - no a zabralo to - narodila jsem se ještě v ten den - tak to jen tak pro insipraci 😀

petra.vavra
1. dub 2010

anty- jo jo Winter je milý, ale takový podivín 🙂. Peti, já tam jedu za hodinu, tak já se ti zeptám 😉

petka80
1. dub 2010

anty - tak to čekáš akurátní miminko 🙂
Ono právě pokud by teď měli hodně porodů, tak to pár dní trvá, než zase všechny ty maminy pustěj domů, tak snad neděle nebo pondělí by šly 😅
Anička se právě taky narodila přesně na den, tak doufám, že i její sestřička bude stejně poslušná 🙂 A vyhánění nechám až na ten víkend, zatím na to nemám moc sílu 😒

petka80
1. dub 2010

Peti - tak super!
Stejně bych se asi měla dokopat a napsat si čísla na nějaký okolní nemocnice, pro jistotu 😒

lucie.krajcarova
1. dub 2010

Anty, gratuluji. odhad hmotnosti je suprový. třeba to ještě bude dřív, jestli bude malá takto pěkně přibývat. byla to tvoje první návštěva monitoru a gyndy v Nera?

antynka1
1. dub 2010

Luci - jj, byla jsem tam poprvý - byl to ten velký UTZ ve 30 - 32 tt. 🙂 A díky 🙂
Petko - já mám jako zálohu Brandýs, na Mělník docela nadávají.....

petra.vavra
1. dub 2010

Tak jsem toho moc nevyzjistila, ze stop stav nemají 😉 ...doktor moc nevěděl. Jinak jedna dobrá zpráva pro mě, nemusím na revizi, tak aspoň něco 😉 .

antynka1
1. dub 2010

Peťo - tak alespoň, že tak. Musíš si teď dávat nějakou pauzu nebo se hend můžete začít snažit?

petka80
1. dub 2010

Peti - tak to je dobře, ušetříš si další nervy 😔

Možná kdyby měli stopstav, tak by věděl, no těžko říct, ale to je jedno, stejně to nevypadá, že by se u mě něco chystalo 😒

petra.vavra
1. dub 2010

anty- doktor řekl, že si máme dát tak 2 měsíce klid, ale já tomu nechám volný průběh...rozhodně se nebudu nějak chránit. Nejsem ten typ, který si jeden měsíc řekne, že otěhotní a další hlásí //, takže si myslím, že to opět znovu jen tak nebude 😉 . No ono stejně bude spousta dalších věcí, dělám VŠ a rozjedou se mi příští týden zápočty, tak ani nebudu mít čas nějak mimi plánovat 😎
Peti- důležité je, že místo mají 😉

antynka1
2. dub 2010

Ono si tělo stejně samo řekne a samo si to upraví, příroda ví co dělá 🙂 Tak ti Peťo budu držet palce, stejně jako Luci, ať vám to oběma brzy vyjde!

petka80
4. dub 2010

Holky, tak u mě pořád nic, dneska mám oficiální termín, ale zatím to moc nevypadá 😒 Brala bych i zítřek, ale jestli budu nějak dlouho přenášet, tak budu teda pěkně protivná 😠 😀
Zase se ozvu, zatím přeju krásné Velikonoce!

petra.vavra
4. dub 2010

Holky taky přeju krásné Velikonoce 😉

tapilka
5. dub 2010

Ahojda holky, tak hlásím, že nakonec jsme v Nera neodrodili, nevzali nás kvůli stop stavu (z 30.3. na 31.3.) Takže nakonec jsem rodila ve Slaném.
Petka80- držíme tlapičky!!!!

petra.vavra
5. dub 2010

tapilka gratulace největší.... jste šikulové 😉 Slaný je i moje rodné město 😉

petka80
5. dub 2010

Tapilka - gratulace 😵

antynka1
6. dub 2010

Tapilka gratulace oborovská 🙂 A co Kubík, kolik měřil, vážil atd.?
Petko - co tu ještě děláš, že ty jsi málo běhala o víkendu do schodů? 😀

lucie.krajcarova
6. dub 2010

tapilka, moc gratulujeme!!!
Petko, kdy jdeš na prohlídku?

petka80
6. dub 2010

Holky, já byla na procházce dlouhý, vyšůrovala jsem celej byt, sexovali jsme atd. a NIC 😠
Byla jsem včera jenom na monitoru a o.k., jinak vím houby, dneska musím zavolat svýmu dr., ale jinak bych měla do další poradny a na monitor ve čtvrtek.

antynka1
6. dub 2010

No je vidět, že je Elišce u tebe dobře 🙂 Tak snad už si brzy dá říct 🙂 Držím palečky!

tapilka
6. dub 2010

Anty- Rarášek měl 3460g a 50 cm... Na posledním UTZ v Nerátkách se docela trefili do váhového odhadu, až jsem se divila 🙂

antynka1
6. dub 2010

Tapilka - tak to jsou krásné míry, kluk jak buk 🙂 Ještě jednou gratuluji 🙂

lucie.krajcarova
6. dub 2010

Petko, takže malá tě pěkně drží v šachu 😉 asi chce být holka dobře dopečená 🙂
Tapilko, tak to má ideální míry, gratulace ještě jednou 🙂

antynka1
8. dub 2010

Ahojky,Petka se včera neozvala, tak že by? 😀

petra.vavra
8. dub 2010

že by 😀 😀 😀

petka80
8. dub 2010

Že by? 😀 Ale néééééééééééééééééééééé 😠 😀
Pořád nic, zítra jdu do Nerátek na monitor a do poradny, tak jsem zvědavá, ale zatím fakt NIC 😉

petra.vavra
8. dub 2010

teda Peti, ty nás napínáš 😀 😀 😀

antynka1
8. dub 2010

Petko - no musíš se hlásit, znáš nás, jeden se tu neukážeš a už jsi v podezření 😀
Neměla jsi nít na monitor náhodou dneska? Nebo si to blbě pamatuju?

petka80
8. dub 2010

Anty, jj, dneska, ale nakonec jsem naběhla ke svému dr. už včera na kontrolu a ten říkal, že stačí až v pátek, tak jsem se na to vykašlala a jdu tam ža zítra. Ale i tak mě to děsí ta představa, jak tam x hodin sedím na monitoru a v ambulanci 😒

petra.vavra
8. dub 2010

jééééé Peti, tys měla jít do Nerátek?? Jestli jo, tak to jsi měla jít dneska, byl tam můj doktor 😎 , zítra je tam Winter a to tam budeš opravdu sedět dlouho...u něj jsem měla pocit, že to nikdy neutíkalo 😉 , tak třeba už se zítra neukážeš 😀 😀 😀

Strana