Porodnice Olomouc vs. Přerov, jak jste byly spokojené?

sim007
15. říj 2014

Ahojte....rodily jste v nektere z techto porodnic? Jak jste byly spokojene?

evulinkab
15. říj 2014

@sim007 Rodila jsem dvakrát v Olomouci, před skoro 6 lety a letos v lednu.A neměnila bych, byla jsem hodne spokojená, mela jsem pokaždé skvelou porodni asistentku.Ted u druheho porodu jsem mela velký váhový odhad miminka a s mou telesnou konstrukci tam byli ze strany doktoru trošku obavy, jak to zvládnu...Ten den jsem rodila sama a mela jsem veškerou péči, u porodu byl pro jistotu doktor, dve porodni asistentky.Vše si pohlidali, vše šlo na jedničku, poporodní péče také na jedničku.Pokud ješte budu nekdy tehule, tak zase jedine Olomouc.

gabrieladol
16. pro 2014

Rodila jsem před necelým rokem v Olomouci a byla jsem maximálně spokojená! Porod byl rychlý a bez problémů, personál ve většině případů ochotný.

sabuska22
5. srp 2015

Ahoj holky,v Přerově jsem rodila,maximalne jsem byla a jsem do ted spokojena,uzasne se o nas starali,pred vyvolavackou,pred porodem i po porode,a krasne se chovaji k tem miminkum,to ani v Brne nemaji k tem maminkam a miminkum takovy vztah.Nejdrive jsme premysleli Prostejov,ale potom,co jsme tam dvakrat skoncili na pohotovosti,a doba cekani byla pres 45min a pristup,sestricek nechutny,jsem rekla nikdy Prostejov a jeste ze tak,Prerov jen doporucuji :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru