Porodnice Uherské Hradiště - zkušenosti s porodem KP

malymax
22. únor 2020

Maminky, napište mi zkušenosti s porodem v Uherském Hradišti v porodnici. 🙂 Jsem prvorodička a náš chlapeček je KP. Termín mám za pár dní.

lucinka_16
22. únor 2020

@malymax Já teda rodila skoro před 2 lety a ne KP,ale porod rychlý a v pohodě. Do ničeho nenutili. Akorát pak sestry měly rozdílné "rady" ohledně kojení,každá si jela to své a já jako prvorodička nevěděla co a jak 🙂 ale laktační byla bezva. Za mě spokojenost 😉

michaelllas
22. únor 2020

@malymax Za mě velká spokojenost . Každý krok vysvětlili, na vše se mě ptali o dovolení, do ničeho nenutili. Lékaři, PA i sestry všichni byli ochotní. LP byla skvělá! Ale taky nerodila jsem netodila dítě KP.

mom140
22. únor 2020

Já tam rodila listopad 2016 - vše ok ale porod klasický hlavičkou dolu. Ale dvě holčiny co se u mě na pokoji vystřídali tak obe rodilý KP a v pohode 🙂 .. druhý porod ten leden 2020 opět klasicky.. ale jak pisi nahoře do ničeho nenutí konzultuji poradí 🙂 pokud bude ještě jedno tak opět tam 😀 🙂

tyhi
22. únor 2020

@malymax Rodila jsem na podzim a byla jsem moc spokojená. Moje miminko bylo dlouho zadečkem. Mluvila jsem o tom s PA, která pracuje přímo v porodnici v UH. Říkala, že přirozený porod KP je hodně o nastavení maminky. Rodí se tak i děti s porodní váhou 3,9 kg. Tehdy jsme se domlouvaly, že se před porodem sejdu s primářkou, ta by mi udělala váhový odhad a pobavily bysme se o možnostech. Dost mě to tehdy uklidnilo, protože jsem chtěla rodit přirozeně a bála jsem se, že půjdu rovnou na císař. Moje miminko se dva týdny před termínem otočilo, takže to dopadlo dobře. Každopádně, tahle nabídka od PA určitě nebyla po známosti. Tak zkus si domluvit prohlídku porodnice a tam to s nema prober.

malymax
autor
23. únor 2020

Pořád doufám, že se ještě otočí,ale když ne,tak k tomu má nejspíš, svůj důvod. Má Dr, to bere naprosto z nadhledem, že to není o nic víc složité,než porod hlavičkou dolů, hlavně je to o psychice maminky.

mrs_v
14. dub 2020

@malymax a jak to dopadlo? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru