icon

Porodnice v Českém Krumlově. Máte zkušenosti?

evkahornova
13. únor 2008

Ahoj všechny maminky i nastávající maminky.Založila jsem toto téma, protože jsem rozhodnutá rodit v porodnici v Českém Krumlově, i přesto, že jsem přímo z Č.Budějovic, ale slýchávám nespokojenost ze strany rodiček, které tam již rodily a hlavně po včerejší prohlídce porodnice v Č.Bud., kdy porodní asistentka mně div neseřvala, že chci mít manžela u porodu, jsem rozhodnutá prostě na 100% pro Krumlov.Jen bych ráda, abyste mi sem prosím napsaly nějaké Vaše zkušenosti a poznatky z porodnice v Č.krumlově.Děkuji mnohokrát.

gabcos
22. bře 2008

Teda kullisek, ty ses v tom nakupování pěkně rozjela, to ti povím...🙂 😀 😀

panterka
22. bře 2008

ahoj holky, omlouvám se, že jsem tu nebyla, ale spala jsem s Hynečkem, jsem nějaká hotová 😒
kuli, letí, letí, ale doufám, že to poletí ještě rychleji 😉 i když na příští kontrole už budu 32tt, tak pak už mi zbývá jen 5 týdnů 😀 já jsem pořád vyhrožovala, že si tašku sbalím, jestli se dostanu domů z kontroly, ale ještě jsem se do toho nepustila, ještě to odkládám 😉 uvidím, já ani pořádně nevím, co s sebou, Gabi, to bys mohla poradit Ty, na co fakt nezapomenout a co bylo fakt zbytečný 😉
jinak já mám jednu tu klasickou bavlněnou košili po Hynečkovi (tenkrát jsem jí nepoužila), ale chtěla bych si koupit novou tuhle http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/damska-noc... jenže oni tu mají jen velikost XL a z toho bych asi vypadla 😒 možná zkusím z těch stránek vybrat nějakou jinou s krátkým rukávem, i když jsem chtěla s dlouhým 😕 uvidím

panterka
22. bře 2008

ahoj Gabi, pěkná nová fotečka 🙂 tak jak se máte?

kulllisek
22. bře 2008

Ahojky Gábi, taky jsem koukala do albíčka, fotečky jsou krásné. Hele, jaký máte kočárek??? Koukali jsme na vaše fotečky s manžou, já tvrdím, že je to Quinny Buzz, ale manža říká, že určitě ne...tak nás rozsuď! 😀

Panter, já vím, člověk se nemůže dokopat, já si pořád říkám, jak si sepíšu seznamy, co všechno budeme potřebovat a myslíš, že už jsem do něčeho píchla??? Nemám ani řádku a čas utíká,,, 😔 Jinak košilka hezká, vypadá, že bude i příjemná... 🙂

gabcos
22. bře 2008

jojo, je to Qiunny buzz...🙂 Vyhrála jsi!!! 😀 😀
Ahojda panterka... 🙂

kulllisek
22. bře 2008

Gábi a jak se kočárkuje? Nám se totiž líbí Quinny Speedy. Je fakt, že Buzz je mnohem hezčí, ale tam bych měla strach o to, jestli mimi hodně brzo nevyroste ze sporťáčku, je přece jen hodně mělký a zádová opěrka krátká...ale jinak super kočárek!

gabcos
22. bře 2008

kořárkuje se s ním super, je lehoučký, snadno ovladatelný...🙂
mě ten sporťák nepřijde malinký...vídám v něm dost veliké dětičky, tak nevím.... 🙂 🙂

panterka
22. bře 2008

ahoj Gabi 😉
holky, dáváme dohromady daňový přiznání, no síla, a ještě k tomu samozřejmě na poslední chvíli 🙄
Gabi, nemáš nějakej seznámek, co jsi měla v tý porodce? co bylo potřeba a co bylo na nic? 😉

gabcos
22. bře 2008

Ahojky panterka:
v porodnici jsem měla : 2 x noční košile, jednorázové kalhotky - 5 ks, ručníky, porodnické vložky- min.2 balení, kuchynské utěrky (papírové) - jsou hygieništějsí a lepší než ručník - na spodek- na šití.. 🙂 , župan, Bepanthen, kojící podprsenka+ vložky do podprsenky...+ hygienické potřeby (kartáček, pasta, sprcháč, hřeben, atd....)
no a k porodu vodu a jelenní lůj - hrozně ti popraskají rty, jak musíš prodychávat a funět jako pejsek...🙂
no a pak věci pro mimíska: plínky a ubrousky, ostatní ti tam pro mimi dají...🙂

nevím, zda jsem na něco nezaponěla..🙂 kdyžtak písnu, když si vzpomenu...🙂

panterka
23. bře 2008

ahoj Gabi, super, dík 😉 tak můžu začít balit 😀 ale asi ještě ne, uvidím, ale myslím, že i já mám ještě čas 😉 jinak si užijte velikonoce, já budu dneska sama doma, protože chlapi jedou k tchánovcům 😒

dludli
25. bře 2008

Ahoj kocky, nejak nemuzu dneska spat, to bude den, na MK sedim uz pres hodinu 😒
Jak jste se meli o velikoncich? My docela fajn, byli jsme na chate, ale boli me ted v krku, i kdyz sem byla porad v teple 😒

Kullli koukam te nakupy pekne pohltili, no jo v tom tescu to je jak stezka odvahy tam jit a nic pro mimi nekoupit, co? 😀

Doufam ze se dneska uz uvidime na cvicu, pokud tedy v praci neusnu nebo tak neco 😨 😵

dludli
25. bře 2008

Kullli tady jsou nejaky odkazy na kosile 🙂 sem si nejdriv rikala ze se na to vybodnu, ale asi jeto alespon do porodnice prakticke

http://www.nocnikosile.cz/materske-nocni-kosile...
http://www.pradlo-pradelko.cz/katalog.php?id_ka...
http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/pyzama-a-n...

a nebo
http://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php

kulllisek
25. bře 2008

Ahojky Zuzi, teda ty máš páru takhle poránu!

Takže dneska ti mám držet fleka? 😉

Ty košile jsou... ☹ , ale asi nemůžu počítat s žádným sexy modýlkem, cooo? Ještě se kouknu v Prioru, páč tam jich mají spooooustu! 🙂

gabcos
25. bře 2008

Dobré ránko ..🙂

já taky kupovala kojící noční košile v Prioru, měli jich tam hafo !!!! 🙂 🙂

krista
25. bře 2008

Ahojky holky 🙂

Včera a dneska mám fakt krizi, malá strašně řve a kroutí se 😖
Já nežeru nic nadýmavýho, piju jen neperlivou vodu a je mi to prd platný ☹

gabcos
25. bře 2008

Ahojky Teri, my měli včera taky šíleny den, už jsem nevěděla jak ji pomoct a nakonec se po mega veliké masáži bříška ve 22 hod. večer po 4 dnech vykadila.... 😀 😀 😀 Tak snad bude dneska klid !!

Jinak se musím pochlubit...Emminka se už na maminku smějě !!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

panterka
25. bře 2008

dobré ránko, holky 😉
koukám, že vaše holčičky mají podobný problém jako já 😅 jejda, tak hlavně, ať to brzy přejde 😕
Gabi, gratuluju! to už je Emminka velkááááá holka 🙂
no, já se do prioru nejsíš nedostanu, tak uvidím, co budu dělat... buď tam budu muset vyslat MM nebo jestli pojede do budějc mamka ☹

gabcos
25. bře 2008

panterka, já na to v těhu taky hrozně trpěla, takže vím co to je a docela tě lituji... ☹ ☹ já z toho byla zoufalá a to jsem jedla x zácpě co se dalo....

krista
25. bře 2008

Holky já měla teda zácpu jen párkrát ☹ To vás lituju 😖

No malá mi usnula v náručí tak jsem jí šoupla konečně do ložnice, ale stejně tam ještě občas vyřvává, tak to bude zase den 😖

Gábi tu masáž bříška děláš teda po směru hodinových ručiček??? No malá když řve, tak jí prostě musim vzít do náruče a houpat - pak je klid, tak ona si spíš vyřvává to nošení a to mě štve 😖

krista
25. bře 2008

Jo Gábi, už jste někam objednaný na kyčle??

panterka
25. bře 2008

GAbi, já na to netrpím v normální všední den 😕 když musím v sedm hodin vstávat s Hynečkem a vypravovat ho do školky, tak chodím jak naprogramovaná 😅 jenže teď jsme od čtvrtka měli jinej režim, protože měl Hyneček "prázdniny a to je konec, pak v noci skučím, protože mě to břicho děsně tlačí 🙄 no a navíc mám zas pocit, že mi vyrostlo, tak nevím, nevím...
Jak jste si užili velikonoc? 🙂 já je nemám moc ráda, ale včera jsem měla rozptýlení, protože jsme byli u našich na obědě, tak aspoň tak 😉 a zítra končím 30tt 😉 hurááááá!!!!

panterka
25. bře 2008

ahoj Terko, a kam jdete na kyčle? my jsme tenkrát s Hynečkem byli... myslím, že je to bývalá vojenská nemocnice... a tam jsme se nemuseli objednávat 😕 tak jen pro zajímavost, abysme pak věděli 😉 tady u nás totiž nejdu 😠

gabcos
25. bře 2008

jojo, už jsme objednaný - na kyčle jdeme 1 .dubna...🙂

taky velikonoce nemám vůbec ráda...takže jsme je měli poklidný, namalovala jsem jen 3 vajiíčka, MIlan nás Emmi vykoledoval a zašli jsme si na obídek..🙂 pohodička...🙂 Kdyby Emmi nezápasila s bříškem, tak super den!!! 🙂

krista
25. bře 2008

Panter no to právě nevím kam jdeme 😀 Dostala jsem žádanku se jménem Dr. ale nezeptala jsem se kde sídlí 😀
Je to Dr. Fruit nevíš? 😅

A co ty jak se vlastně máš? Bříško pořád často tvrdne? Týdny krásně skáčou jen tak dál 🙂

gabcos
25. bře 2008

Tak my jdeme na polikliniku sever...

Emmi se vzbudila a zase tlačí v postýlce...☹ ach jo, já se z toho zblázním...:-/

krista
25. bře 2008

Gábi to jste dobrý 😀
Já jsem nenabarvila ani jedno vajíčko, už když jsem byla těhu tak jsem MM říkala, že letos na Velikonoce prdim, ale dostaly jsme taky obě pomlázkou 🙂
A kam jdete na ty kyčle?

panterka
25. bře 2008

Terko, není to náhodou Fuït? já jsem měla pocit, že takový jméno jsem zahlídla na poliklinice jih, ale nejsem si jistá 😅 to víš krumlovačka v budějcích 😀
břiško je furt stejný, pořád tvrdne, akorát po tý kontrole ve středu se mi zdálo, že se to ještě trochu zhoršilo, jestli je to tím, jak do mě hrábl.... 😕 no, dneska se na to zaměřím a uvidím, kdyžtak bych si tam zítra brnkla, ale doufám, že to bude dobrý, protože jsem mu slíbila, že se uvidíme až toho 8.4. 😀
holky, nevíte, kdy vám to břicho nejvíc rostlo? já jen co mě čeká 😕 a hlásím, že už mám nahoře 12kg 😅

panterka
25. bře 2008

tak to za mě barvila mamka s Hynečkem 😀
jinak, holky, jak tu mluvíte o těch prdíkách, brečení a tak... tak jsem včera večer říkala Davidovi, jak se těším, že se po porodu vyspím 😀 a on na mě, že jsem pěkně naivní 😀 😀 no asi jo, ale aspoň se vyspím na břiše 😉

krista
25. bře 2008

Panter no jo já jsem blbec, Fuit 😀 A já se divím že ho nemůžu nikde pod Fruitem najít 😅
Jsem to magor, tak díky, jsem ráda že to vím 🙂

Na břiše je to super, ale já spim stejně v noci na jedný pozici a pak mě bolí celý tělo 😅 Nejvíc mi rostlo břicho ty poslední týdny před porodem 😅 Ve 30tt jsem neměla skoro nic proti konci 😅
Neboj na Fialkoviče si počkáš, jsem zvědavá jestli ti fakt vyjde 😀

krista
25. bře 2008

Panter já tě nemít 😀
Už ho mám 😀
http://www.firmy.cz/detail/368261-mudr-tomas-fu...

Strana