Porodnice ve Středočeském kraji + Praze

luu_ca
29. čer 2017

Ahoj, jsem z Prahy, ale uvažuji, že bych rodila v menší porodnici než jsou pražské "továrny", nicméně zcela jsem je nezavrhla.

Chci se tedy zeptat vás, které jste rodily letos/min. rok, kterou porodnici ve středních Čechách nebo Praze byste 100%ně doporučily.

Moc dekuji

listopadka1
29. čer 2017

Já rodila loni v červnu v Kolíně a byla jsem spokojená, když jsem rodila, byla jsem tam úplně sama (jako že nerodila žádná jiná), měli na starosti jen mě a byli moc milí. Taky mají operační sál hned vedle porodních, což je perfektní, když se něco zvrtne (což se zrovna u mě stalo). Ale zas mají zvlášť pokoj pro 1. dobu porodní a porodní sál, musíš přejít z místnosti do místnosti - mně to teda bylo úplně jedno. na tý "hekárně" máš sprchu, míče, nějaký žebřiny či co, a maj i nadstandard s vanou a kdovíčím ještě, ale já to nevyužívala. Jinak ale personál byl za mě bezva, moc milá doktorka i asistentka, když se to pak podělalo, do minuty měli v pohotovosti celej tým, přišel primář a od chvíle, co řekli, že musím na sál, do deseti minut byla malá venku. I na šestinedělí byli všichni fajn, jen vrchní sestra trochu úsečná, ale nijak zlá nebo protivná, jen taková odměřenější - ale zato profi a když jsem cokoli potřebovala, vždycky poradila a vyhověla.

biscuit
29. čer 2017

Obě dvě děti jsem rodila v Benešově u Prahy. První porod byl komplikovaný a doktorka si skvěle poradila. Druhý porod na pohodu a opět naprostá spokojenost! 🙂 Personál, počínaje doktorama, přes porodní asistentky je tam hodně mladý. Ale profesionální. Můžu jen doporučit!

maikiepoint
29. čer 2017

Ja rodila pred dvema mesici v Krci a doporucuji-hezke prostredi,mily personal...Temer jsem to uzila 😀

eorien
29. čer 2017

Rodila jsem v Neratovicích a letos tam budu rodit určitě znovu. Jsou hodně naklonění přirozeným porodům, nechávají vše volně plynout a to bylo moje hlavní přání. Takže z hlediska přirozeného porodu bez zbytečných zásahů doporučuji právě Neratovice...

jaja01k
29. čer 2017

Ja jsem rodila dvakrat v Motole a byla jsem spokojena. Hlavne za druhy porod jsem jim vdecna. Maly zustal v pozici koncem panevnim a doktori v Motole me presvedcili, at rodim normalne, ze by byl cisar zbytecny.

luska__
29. čer 2017

@luu_ca mám to stejne, jsem rodila prazacka a rodit budu ( doufám) v Horovicich, bydlíme na Praze 8

luu_ca
autor
30. čer 2017

všem děkuji za zkušenosti, bude to dilema

andiienka
9. črc 2017

Ahoj, já rodila v Thomayerově nemocnici v Krči, měli jsme to asi 40 min cesty. Rodila jsem o měsíc dřív, tak nemohu posoudit "přípravnou fázi", ale jinak bylo všechno super. Krč mohu jen doporučit. Všichni příjemní, profesionální, v klidu mi vše vysvětlili... Platila jsem si tedy nadstandard, což bylo tuším 1500 Kč za noc, byla jsem tam nakonec 10 dní, ale sestřičky se ptaly, zda nechci přeložit na normální pokoj, protože věděly, že to je drahé. Jídlo bylo taky celkem v pohodě, sestřičky i doktoři byli fajn 🙂 Za mě Thomayerku moc doporučuji.

fyii
9. črc 2017

@luu_ca ahoj ja rodila taky v Koline loni v srpnu a muzu potvrdit to co pise listopadka🙂 mela jsem cisare. Primar je super chytry chlap a oddeleni mu slusne slape! Ostatni doktori take velmi slusni, sestricky i ty starsi velmi ochotne. Vybaveni v Koline moderni a nove. Celkove cela nemocnice prosla velkou rekonstrukci takze je to dost videt. Do Kolina nepotrebujes ani registraci jako v Praze jen u planovaneho se sepisuje pred porodem porodopis ale to asi vsude🙂 drzim palce

fyii
9. črc 2017

@luu_ca dodatek nadstandart v Koline stoji 500 Kc/ den a otec u porodu uz davno neni uctovan..🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru