icon

Porodnice Vsetín, kdo tam rodil?

koculu
15. led 2014

Ahoj, je tu někdo, kdo rodil ve Vsetínské porodnici? Budu ráda za každou odpověď 🙂
Děkuju

alpakovo
15. led 2014

ahoj, jeden porod za sebou, druhý za měsíc před sebou, copak bys potřebovala vědět? 😉

aideen
15. led 2014

Ahojky, rodila jsem tam dvakrát (2010,2012) a letos si to střihnu do třetice v březnu 🙂 Klidně se ptej 🙂

koculu
autor
16. led 2014

Jůůů, no teda 🙂 tak nějak všeobecně, jaké mají požadavky, jaké jsou tam sestry, na co se připravit, jestli dají miminko hned po porodu (hned jak vyleze 🙂 k mamince, nebo jej nejdříve umyjí, zašijou mamču a pak až na pokoji......co určitě sebou, nebo jestli dostanu nějaký seznam 🙂 Opravdu moc děkuju za Vaše zkušenosti 🙂

anarix
30. říj 2014

aj ja mam velku zvedavost ohaldom Vsetina, chcem tam rodit, dobehnem zo Slovenska, lebo som pocula skvele referencie...vraj tam respektuju prirodzeny porod aj bonding..je to tak ? 🙂 prosim opiste svoje skusenosti budem moc moc rada 🙂

hope01
12. bře 2015

Já bych potřebovala doporučení na nějakou gynekoložku. Přestěhovala jsem se na Vs, a měla bych se někde zaregistrovat a dorazit na kontrolu 😀 Nemá někdo nějaký tip?

lensa
14. bře 2015

Pokud trvas na zenske-gynekolozce,tak to bude na Vsetine problem...sami chlapi...Na poliklinice by mela byt Mudr. Moukova.Byla jsem u ni jednou-moc mi nesedla lidsky,jako Dr. nemam namitek,ani jsem neslysela stiznosti od kamaradek.